Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: ПЪРВИ впечатления от новото...
Публикувано на: 27 Мар 2009 04:01

Разгледах го набързо. Хареса ми. Лошото за мен е че ми е тясно...Малко са прекалили и са сбили всичко. Може би монитора ми е малък ли...резолюцията ли.. но ми се струва тесничко. Това е просто мое мнение, не търся нарочно кусури... Това ми е първото впечатление. Няма я тази свобода... Но всичко е точно и подредено.

Аватар
Заглавие: Re: ПЪРВИ впечатления от новото...
Публикувано на: 27 Мар 2009 09:43

Отвратителен сайт. Преди го посещавах доста често и разглеждах я новини, я някой от линковете. Сега .. с тея ОГРОМНИ бутони, гадната реклама и най-култовото - черното петно по средата, където с големи букви се мъдри едно "форум" .. просто няма да го бъде. А и да беше само сайта .. На резолюция 800х600 преди форумът беше напълно функционален. Сега надписите Общ/Специализиран форум ми се разтеглят по цялата страница. И не ми казвайте "смени си резолюцията". Ще си я държа каквато си искам. Щом нямам проблем под нея с нито един друг форум, не би трябвало да имам и с този. Да не говорим, че постовете излизат с някакво необяснимо за мен подравняване, което подхвърля подписа в средата на страницата и постът, особено ако е по-дългичък, се конструира като някаква особено епична келтска поема.
За това ли беше цялото пънене и кампания "минаваме на нов сайт стей тюнд"? пф..

edit: е това не ми се беше случвало. Под двата браузъра, които ползвам (опера и хром) не мога да се логна и ми иска код за верификация, който не съществува(не се показва). Само под ИЕ работи като хората. Ебати ...

Профил ICQ WWW

Публикувано на: 27 Мар 2009 09:53

Сайта е смешен! Извинявайте, но сме 2009-та и сайтовете се стилизират с DIV-ове, а не с таблици! Дизайна е монотонен и абсолютно грозен! Логото е с ниско качество също. Сайта има мнооого дупки в сигурността - преспокойно си вавеждам XSS тагове, да не говорим за купищата грешки от рода на:

Цитат:
Файл: /noc/www/domains/pcmania.bg/managers/mysql.php, ред: 24
Заявка:SELECT * FROM articlejanr, article2janr WHERE article2janr.articleId = AND article2janr.janrId = articlejanr.articlejanrId
Номер на грешката: (1064)
Хост: localhost
База: pcmania
Грешка: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND article2janr.janrId = articlejanr.articlejanrId' at line 1

Цитат:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/shells/detail.php on line 90: main(../php/ames/detail.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/shells/detail.php on line 90: main(../php/ames/detail.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/shells/detail.php on line 90: main() [function.include]: Failed opening '../php/ames/detail.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear')
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/shells/detail.php on line 91: main(../templates/ames/detail.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/shells/detail.php on line 91: main(../templates/ames/detail.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/shells/detail.php on line 91: main() [function.include]: Failed opening '../templates/ames/detail.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear')

Вижте как се прави сайт в името на 3dzone.bg или GamerzHut, който е създаден от двама тинейджъри!

Просто евтин и недодялан сайт ... общо взето едно лошо начало.

Аватар
В момента играе: Lotro
Публикувано на: 27 Мар 2009 09:57

Мда, форума под Chrome не изглежда никак добре и не могат да се пускат мнения... а дори и под IE има някои неточности.
Освен това, съжалявам, че ще трябва да го кажа, но не виждам какво му е уникалното за България на дизайна като вече има подобни сайтове, които не изглеждат чак толкова постни и с такива големи бутони и заглавия на някои места.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Lotro
Публикувано на: 27 Мар 2009 09:57

Мда, форума под Chrome не изглежда никак добре и не могат да се пускат мнения... а дори и под IE има някои неточности.
Освен това, съжалявам, че ще трябва да го кажа, но не виждам какво му е уникалното за България на дизайна като вече има подобни сайтове, които не изглеждат чак толкова постни и с такива големи бутони и заглавия на някои места.

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Мар 2009 10:17

Единственото, което не ми се нрави, в интерес на истината, е че форумът не е ляво подравнен и че коментарите под статиите не могат да се редактират.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Мар 2009 10:19

Е добре си е сайта,стига сте го критикували! :wink:

Профил

Публикувано на: 27 Мар 2009 12:49

Тия мазни шрифтове, на бутоните примерно, не изглеждат като Apple-ски мазни шрифтове, а като сътворени под Geforce 2 MX-ка. Останалото вече е доста компетентно изказано. Също така, да ви пикая на кодовете. Има къде по-интелигентни решения с картинки.
Доста слаб старт. Знам, че с времето сайтът ще стане няколко пъти по-поносим. Но не и наистина добър и конкурентоспособен в този си вид.

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2009 16:52

Сайта бива мен ме интересуват статиите и там е добре.Обаче въпреки обещанията съм сигурен че до два три месеца ще стане платен за да се четат статиите.

Профил

Публикувано на: 29 Мар 2009 16:53

sturba написа:
Сайта бива мен ме интересуват статиите и там е добре.Обаче въпреки обещанията съм сигурен че до два три месеца ще стане платен за да се четат статиите.

Не си прав.

Профил

Публикувано на: 29 Мар 2009 17:41

И аз не съм доволен от новия вид на сайта.
Стария беше хиляди пъти по-добър.
Тук не говорим за положителна градация, ами направо за деградация... за наше съжаление, разбира се. :?
За проба пуснете една анкета дали се харесва новия вид на сайта, да видите за какво става въпрос...

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2009 17:50

не е зле, но може по-добре ...

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2009 20:00

Аз моля единствено и само текста във форума да бъде подравнен в ляво, защото така в момента е ужасно :shock:.
Иначе всичко друго ми харесва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2009 21:15

Gipo написа:
Аз моля единствено и само текста във форума да бъде подравнен в ляво, защото така в момента е ужасно :shock:.
Иначе всичко друго ми харесва.

+ Да се разкара огромния надпис на отдела на форума, дето седи под оромните бутони. Темите трябва да стоят по-нагоре.

За това говоря:

Нямам за цел да обидя екипа. Просто малко конструктивен критицизъм не е излишен на никого. Сигурен съм, че в най-скоро време сайтът ще бъде страхотен. ;)

Профил

Публикувано на: 29 Мар 2009 23:13

Оправете проблема с никовете на кирилица , МОЛИМ ВИ

:x :x :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2009 13:01

@botlik3 - гледам скрийншота ти - ами при теб си е центрирано в ляво, както си трябва. При мен текста е на 'center'. Както самите теми, така и съдържанието им. С Опера съм, някой да ме светне как да оправя проблема моля (и не, няма да си сменя браузъра).
ЕДИТ:
Ето тази бъркотия имам предвид:
http://img27.imageshack.us/my.php?image=hmmh.jpg
http://img27.imageshack.us/my.php?image=hmm2u.jpg
А това просто кърти :lol:
http://img27.imageshack.us/my.php?image=loluhf.jpg

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 30 Мар 2009 13:49

Гипо, явно синичкият фон е бъгнат ( за жалост), защото имам същият проблем с него, но със сивият е както трябва. Ако изключа факта, че като отварям да пиша мнение в случая "форум за препооръки" и "първи впечатления от новото ...." ми се наслагват едно върху друго.
Сега обаче като се замисля, ако се намали малко шрифта на заглавието на темата, проблема с наслагването може и да изчезне ... не знам, просто предполагам.

Профил

Публикувано на: 30 Мар 2009 14:04

На мене текста си ми е в ляво, още като пуснаха новия сайт и форума ... Но заглавието на темата и името на форума и при мен се преплитат.

Искам да питам Моридин и Дади как са влезели с акаунтите си на кирилица ( щото аз - Кире , и Разиел не можеме :x ).

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2009 14:10

Преди при един ъпдейт на форума го имаше същия проблем с никовете на кирилица. До колкото помня преди пращахме ЛС на админа, който от своя страна променяше никовете на латиница, за да можеш да влезеш... и после ние отново си ги правехме на кирилица и нямаше проблеми.

IceQueen - дано да го оправят проблема със синичкото, защото го предпочитам 100 пъти пред скучното сиво :cry:. Ти с какъв браузър си?

ЕДИТ:
Сега пробвах - и със сивия вариант не се оправят проблемите при мен.

Профил

Публикувано на: 30 Мар 2009 14:20

С центрирането проблема е при вас, още от пускането на новата версия всичко си ми е подравнено вляво, тоест никаква промяна не е имало в тази насока.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com