Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 01:43
|
|
|
|
|
CaMp3r
|
|
В момента играе: Devil May Cry 3 & 4, NFS Most Wanted & Undercover, GTA 4, FlatOut Ultimate Carnage, WoW, MU, Freelancer, Mirror's Edge, WarRock, Rise of Nations, X3 Reunion, Wanted: Weapons of Fate, Pure, etc.
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 01:45
top gum написа: CaMp3r, аз по-скоро изпитвам съжаление към големите. Като си помисля как са намерили начин да оцелеят и стигнат такива размери в стаята ми, а пък аз да ги затрия, защото така ми е скимнало в един момент По психология някога учихме за Evolutionary Theory в която се казваше чее има по-голяма вероятност да предпочетеш нещо в което си вложил повече или което има по-добра възможност да се възпроизвежда... само че се говореше за семействоо иии бебета, а не за животни, насекоми и паяци... така че не знам дали и тук ще важи тази теория но си заслужава да опиташ... И добре паяци би ги спасил, но хлебарки ? Да не ги хващаш тия огромните черни гнусни и мазни които не знаеш къде са били в някаква салфетка и да ги пускаш на улицата? О.о Да иии сигурно си мислиш че би ги оставил живи тези по-големите паяци, но ако видиш че са готови да те нападнат не би ли се защитил като... ги убиеш? Ето давам пример: Като бях малък рядко ходех в офиса на наще(намира се на зеленчуковата борса на Слатина), но един път през лятото като отидох трябваше да мина през кенефа. Влизам аз в тоалетната свалям си ципа и гледам на тоалетната чиния има една огромна тарантула.. и мамка му то не беше скок то не беше чудо прескочи ме и застана над вратата... иии истичах като момиченце от кенефа пищящо като лудо и тарантулата се беше върнала до кенефа и хванаха че я удавиха в него... ти би ли се опитал да я хванеш и да я пуснеш на свобода или би избягал/опитал се да я убиеш?
___________________________________ http://vbox7.com/play:27cd64f4
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 01:48
недей така бе, щял си да запушиш клозето с това животно
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 01:52
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 09:59
Bubona написа: Винаги ми е било смешно как примерно за постера с мъртвата булка никой не казва нищо, ма за някаква котка, удушена от змия (втф ) всички се надигат. Да, наистина. Съгласен съм. На темата за умрелите в самолетна катастрофа деца, половината форум се изреди, колко било комично. Снимка на удушена котка обаче скандализира чувствителните форумци... Наистина снимката е гавра и аз лично не бих направил такава, но на някои хора им липсва степенуване на ценностите. Никога не съм одобрявал организациите събиращи пари за животните (като тази на Бриджит Бардо например), при положение че в Африка умират деца от глад.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 10:27
Rorschach написа: Ако Гошо беше тъп като тях нямаше да ми бъде приятел. Много на високо живееш,само че гледай да не паднеш,защото интелигенцията не търпи конкуренция.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 10:40
Andrey358 написа: На темата за умрелите в самолетна катастрофа деца, половината форум се изреди, колко било комично. Снимка на удушена котка обаче скандализира чувствителните форумци... Наистина снимката е гавра и аз лично не бих направил такава, но на някои хора им липсва степенуване на ценностите. Кой по-точно? Аз? Гипо? Аз в онази тема не съм писал. И никак не са ми забавни самолетни катастрофи. Трябваше да се отчета колко тъжна и трагична е случката ли? Или ги говориш тия глупости, защото Дади се изказа, че не му прави впечатление темата за самолетната катастрофа, а се вбесява от снимка на умряла котка? Пусни две снимки една до друга. Удушена котка от питон, и удушено бебе в пъпна връв. Тези, на които ще им липсва степенуване на ценностите ще са изключения. А твоето твърдение ще си остане тъпо. CaMp3r, порасни, поумней, научи се да мислиш, научи се да пишеш, и тогава ми давай акъли, newfag. Единствената мисъл в главите на по-голрмите паяци е да ти захапят сънната артерия, да. Кретен. Vermic, нищо не схванах. Говори по-ясно.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 10:45
Въпросния ти пост казва,че делиш хората,което не е много хубаво.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 10:48
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 12:58
Andrey358 написа: ...Съгласен съм. На темата за умрелите в самолетна катастрофа деца, половината форум се изреди, колко било комично. Снимка на удушена котка обаче скандализира чувствителните форумци... Наистина снимката е гавра и аз лично не бих направил такава, но на някои хора им липсва степенуване на ценностите... Наистина ли се правиш на задръстен и тесногръд? Това, че не ми харесва снимката на удушена котка, не значи, че самолетната катастрофа ми допада. И изобщо по каква "логика" успя да си наумиш, че е така?!? Ти видя ли ме да коментирам в темата за катастрофата, колко е комично? Или просто обичаш да говориш на изуст.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
CaMp3r
|
|
В момента играе: Devil May Cry 3 & 4, NFS Most Wanted & Undercover, GTA 4, FlatOut Ultimate Carnage, WoW, MU, Freelancer, Mirror's Edge, WarRock, Rise of Nations, X3 Reunion, Wanted: Weapons of Fate, Pure, etc.
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 19:44
Rorschach написа: Единствената мисъл в главите на по-голрмите паяци е да ти захапят сънната артерия, да. Кретен. Поне не плавя плавописни гуесцици, батенце... И казах че тогава бях доста доста дребен!!! Може паяка да не се е опитвал да ми направи нищо, а и казах че ще му скочи на сънната артерия на шега... Някои хора наистина им трябва чувство за хумор, да се научат да приоритизират и степенуват и да не хейтват всичко то, що мърда. Мисля че е време за нови постери...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 20:05
CaMp3r, това, че се хващаш за една грешка от бързане, а не по незнание, показва колко жалък си в опитите да се изтъкнеш. Ето ти един постер. Това не се отнася за теб ;р
|
|
|
|
|
CaMp3r
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 20:25
Duke написа: CaMp3r, това, че се хващаш за една грешка от бързане, а не по незнание, показва колко жалък си в опитите да се изтъкнеш.
Ееее шанс.. както той каза дечко съм, но поне не съм тръгнал да обиждам и да храня всеки издразнил ме тъпанар тук... А за топика на тоя няма никога да му пуснат... и надписът с много малък фонт се вижда... наистина няма нищо общо с мен (ако искаш може по-късно да ти покажа мои снимки)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 20:26
Целта е да се вижда, но да не се вре в очите.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 21:03
CaMp3r написа: Rorschach написа: Единствената мисъл в главите на по-голрмите паяци е да ти захапят сънната артерия, да. Кретен. Поне не плавя плавописни гуесцици, батенце... И казах че тогава бях доста доста дребен!!! Може паяка да не се е опитвал да ми направи нищо, а и казах че ще му скочи на сънната артерия на шега... Някои хора наистина им трябва чувство за хумор, да се научат да приоритезират и степенуват и да не хейтват всичко то, що мърда. Мисля че е време за нови постери... А на някои хора трябва да им се влива акъл, та да направят разликата между правописна и техническа грешка. Тъпак. Заври си псевдоинтелигенцията в гъза, лайньо.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 21:08
Rorschach написа: Andrey358 написа: На темата за умрелите в самолетна катастрофа деца, половината форум се изреди, колко било комично. Снимка на удушена котка обаче скандализира чувствителните форумци... Наистина снимката е гавра и аз лично не бих направил такава, но на някои хора им липсва степенуване на ценностите. Кой по-точно? Аз? Гипо? Аз в онази тема не съм писал. И никак не са ми забавни самолетни катастрофи. Трябваше да се отчета колко тъжна и трагична е случката ли? Или ги говориш тия глупости, защото Дади се изказа, че не му прави впечатление темата за самолетната катастрофа, а се вбесява от снимка на умряла котка? Пусни две снимки една до друга. Удушена котка от питон, и удушено бебе в пъпна връв. Тези, на които ще им липсва степенуване на ценностите ще са изключения. А твоето твърдение ще си остане тъпо. Ами не, просто тебе те нямаше в онази тема да изкажеш възмущението си от това как може някои хора да си правят ташак със смъртта на деца, нито пък ти е направила впечатление снимката с размазаната булка (може би не си я видял де), обаче видите ли господин морал и чувствителност пропищя целия форум за някаква котка и даже настояваше автора да си я изтрие. Ето това наричам степенуване на ценностите.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
CaMp3r
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 21:29
Warbringer написа: А на някои хора трябва да им се влива акъл, та да направят разликата между правописна и техническа грешка. Тъпак. Заври си псевдоинтелигенцията в гъза, лайньо. Аз никога не съм се наричал интелигентен, говньо! Просто ми е забавно като някой докато ми чете конско направи грешка. То си личи, че е станало от бързане, но вие наистина се впрягате за всяка дума... Боже, даже името Божие вече не е грешно да го споменаваш напразно стига сте се впрягали... Запознайте се с десните си ръце и отпуснете баси...
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 21:33
Ей, куре. Не ми казвай кво да правя бе, чупим кръста ти.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
CaMp3r
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 21:41
Warbringer написа: Ей, куре. Не ми казвай кво да правя бе, чупим кръста ти. Ох сега се почна и със заплахите... и аз като отговоря ще кажеш втора и трета заплаха и т.н. докато не те затапя или ти мен... има ли смисъл въобще да почваме ? Щ'и кажа щом имаш толкова енергия да блъскаш по клавиатурата безсмислени изречения - хвани, отиди в някой парк и се опитай да направиш една обиколка. Пожелавам ти късмет! А колкото до кръста ми един масаж наистина не бих отказал...
|
|
|
|
|
Bubonata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 25 Мар 2009 21:44
Бахти мухльовците сте, за последните 50 хиляди поста има само един постер
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|