Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Предложение :Повече раздели във форума
Публикувано на: 22 Мар 2009 18:16

Според мен ще бъде хубаво ако се направят повече раздели във форума : За игри , където да има отделен подраздел за всички жанрове . За хардуер , където да има подразделения за различните компоненти , фирми и т.н. , за софтуер и езици за програмиране , за препоръки към сайта и някакъв общ . Според мен сегашните четири са напълно недостатъчни , а и скоро вероятно ще има голям наплив на нови потребители . За сегашните 15тина активни четирите подраздела са достатъчни , но като станат повече ще стане много разхвърлено .
ПП някой да ми обесни как точно да наричам разделите и подразделите , защото да наричаш подраздел форум ( както май е прието ) е доста двусмислено защото и всички те заедно са форум . Странна работа :D

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Предложение :Повече раздели във форума
Публикувано на: 22 Мар 2009 18:22

Emanuil написа:
Според мен ще бъде хубаво ако се направят повече раздели във форума : За игри , където да има отделен подраздел за всички жанрове . За хардуер , където да има подразделения за различните компоненти , фирми и т.н. , за софтуер и езици за програмиране , за препоръки към сайта и някакъв общ . Според мен сегашните четири са напълно недостатъчни , а и скоро вероятно ще има голям наплив на нови потребители . За сегашните 15тина активни четирите подраздела са достатъчни , но като станат повече ще стане много разхвърлено .
ПП някой да ми обесни как точно да наричам разделите и подразделите , защото да наричаш подраздел форум ( както май е прието ) е доста двусмислено защото и всички те заедно са форум . Странна работа :D

There you go :

http://forums.data.bg/

Много раздели и всичко (уж) е подредено.

Четирите раздела са удобни и повече от достатъчни,пък и са запазена марка на форума.Аз лично се надявам да не се променят и при ъпдейта.

Профил

Публикувано на: 22 Мар 2009 18:23

Тука става дума за тоя форум , ако исках нещо друго щях да си пиша в хардуербг .
Иначе датата много голяма , нерви ме :)

Профил

Публикувано на: 22 Мар 2009 23:25

Освен дизайна друго в форума не искам да се променя ! Лично мнение :)

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 23 Мар 2009 06:26

Форума е перфектен.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2009 13:36

Warbringer написа:
Форума е перфектен.

Профил

Публикувано на: 23 Мар 2009 14:10

И на мен ми харесва такъв какъвто е.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 23 Мар 2009 16:50

Това е като " предложение : повече модератори във форума " :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 23 Мар 2009 18:01

^.^ И модераторите са ни Перфектни ;)

Профил

Публикувано на: 23 Мар 2009 18:07

Не мога да разбера как може да предпочитате общ раздел за игри пред няколко такива :shock: Много по - тромаво е като един раздел се трупа със всичко , свързано със софтуер . Странно е :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2009 19:56

Emanuil написа:
Не мога да разбера как може да предпочитате общ раздел за игри пред няколко такива :shock: Много по - тромаво е като един раздел се трупа със всичко , свързано със софтуер . Странно е :roll:

Ти си странен...

Профил

Публикувано на: 23 Мар 2009 22:47

И все пак не виждам защо спорите . Да , форумът е перфектен , но със сегашните потребители и в сегашния си вид. Но той ще се промени - ще дойдат много нови хора защото ще четът статтии директно от сайта. Логично е . Идеята ми беше просто да се избегне пренатрупването с теми като за " Игри, програми, интернет, хардуер" се пише само в един форум . Лошото е , че доста от вас гледат как да се подмажат къде на мод , къде на админ . Еми как след лош ден да не се издразниш пък .
Освен това в специализирания форум са изписани 66746 мнения в 2509 теми . По този начин игрите стават трудни за откриване и се пускат нови теми за тях постоянно. Представете си 8 такива форума(по един за Игри, програми, интернет и хардуер) Няма ли да е по-добре ? Например в gamespot е така . Също така pc mania-та ще стане най-големият гейм портал. Еми той трябва да има какво да предложи и във форума , който ще стане отблъскващ с трудно откриваеми теми и по 5 пъти в рамките на 10 страници писано и питано за едно и също . Колкото по-добре подредено е , толкова по-добре. Това , което е направило форумът "перфектен" не е неговата подредба , а пишещите вътре в него хора . Неговите дискусии . Те няма да се променят .Просто ще станет по-лесно откриваеми. По - подредени . Нима това ще навреди на форума ? Ще го промени към по лошо ? Кажете ми , уважаеми потребители, къде греша ?

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 23 Мар 2009 23:04

Warbringer написа:
Форума е перфектен.

+1

Това с многото раздели е тъпо и само усложнява нещата, така си е ОК. И без това Форума е много повече от обикновен форум за игри, така че всякакви сравнения са неуместни.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 14:08

Форума си е супер така.Не виждам смисъл от каквито и да е промени. :)

Профил

Публикувано на: 24 Мар 2009 17:17

Напълно съгалсен, НИКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ФОРУМА !!!

Профил Skype

Публикувано на: 24 Мар 2009 18:41

Ако някой се излъже да прочете какво съм написал ще разберете и защо съм пуснал темата ...

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 24 Мар 2009 19:14

Аз лично ти прочетох менението и ти обясних, че това нашето просто е един по-различен форум. В карайна сметка от редакцията обещаха работеща търсачка, както и пълен архив със статиите. Също така под всяка статия за игри ще може да има коментари и обсъждания. Следователно форума едва ли ще се "препълни" от теми за игри, че да трябва да се правят отделни раздели за всеки жанр и поджанр, както и за другите неща дето ги описа.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 19:31

Emanuil написа:

Сегашното положение е по-добро. Новите теми не се появяват чак толкова начесто че да се натрупват една върху друга,а обикновено заради такива натрупвания са ми казвали че се правят повече раздели.Новите теми си стоят достатъчно време на първа страница и няма опасност да останат незабелязани.

Профил

Публикувано на: 24 Мар 2009 21:33

А бе човек , аз говоря след като мине онлайн. Ай стига съм си хабил ръцете да пиша... Ако ще става нещо ще става - аз винаги съм приветствал промените. Коментари от типа на "всичко е перфектно както си е" просто ги въпрепятстват. Това е .

Профил

Аватар
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
Публикувано на: 24 Мар 2009 22:45

Абе,ако направят това с форума...2 минути търсене на 1 тема...Ще си загубят 1/2 от феновете,щото те не могат да си намерят краката в форума(говоря в преносен смисъл)

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com