Tom Clancy's HAWX
Re: Tom Clancy's HAWX
Brian написа:Simulator.
силно аркаден симулатор
Еееей, страшна игра!!! Уникална!
С всяка нова мисия се изумявам. Сега съм на мисията над Рио, тъкмо усъвършенствам новият режим на пилотиране
превъртях я и много се изкефих
хвърлям заслугата на Ubisoft, а не толкова на смешника Том Кланси
хвърлям заслугата на Ubisoft, а не толкова на смешника Том Кланси
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
махун2 написа:Brian написа:Simulator.
силно аркаден симулатор![]()
Еееей, страшна игра!!! Уникална!
С всяка нова мисия се изумявам. Сега съм на мисията над Рио, тъкмо усъвършенствам новият режим на пилотиране
Нищо не си видял още.
ПП
Да го духаш, n00b. Том Кланси е гений.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Да се слави името на теб и твоята леля, многая лета и на майка ти
Идеите на Том Кланси са посредствени сапунки в атмосферата на въоръжен конфликт.
Идеите на Том Кланси са посредствени сапунки в атмосферата на въоръжен конфликт.
Тая мисия с радарите ми скъса нервичките, ама я минах >:)
Абе, нали преди време Юбисофт купиха името на Том Кланси, така че да правят игри, носещи неговото име, нищо че той няма нищо общо с тях (не е писал). HAWX дали е такава игра?
Абе, нали преди време Юбисофт купиха името на Том Кланси, така че да правят игри, носещи неговото име, нищо че той няма нищо общо с тях (не е писал). HAWX дали е такава игра?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Да, най-вероянто Кланси няма нищо общо с H.A.W.X. и EndWar.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
MARiNZ0 написа:Да, най-вероянто Кланси няма нищо общо с H.A.W.X. и EndWar.
Ако го казваш с ирония..., не знам защо
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
За HAWX точно не знам да има, но по EndWar има със сигурност, а те, заедно с Advanced Warfighter, хронологически се развиват почти по едно и също време.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
The game is set in the same universe as Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter; as Captain Scott Mitchell, the Ghost leader, is featured in two of the missions.[10] Plot elements are carried over from other Tom Clancy games such as the missile defense system found in Tom Clancy's EndWar.[10] G4's interview with H.A.W.X.'s lead designer reveals that the game takes place in between Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 and Tom Clancy's EndWar.
Историята е негово творение, най-вероятно и основната концепция.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Реалистично ли е един ф-16 да носи по 130 ракети ? И по колко ракети могат да носят изтребителите в реалността ?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Това е Ф-18, но бройката ще да е близка

Ето Eurofighter-a

A това май е Super hornet-a, т.е. по-добър ф-18

Не разбирам много, имам малко познания за самолетите от няколко игри, но да кажем, че бройката е около 10 пъти по-малко.
edit: eto ti naprawo f-16 http://asiadefence.files.wordpress.com/ ... falcon.jpg
И инфо от уикиепдия

Ето Eurofighter-a

A това май е Super hornet-a, т.е. по-добър ф-18

Не разбирам много, имам малко познания за самолетите от няколко игри, но да кажем, че бройката е около 10 пъти по-малко.
edit: eto ti naprawo f-16 http://asiadefence.files.wordpress.com/ ... falcon.jpg
И инфо от уикиепдия
The F-16 is equipped with an M61 Vulcan 20 mm cannon in the left wing root, and early models could be armed with up to six AIM-9 Sidewinder heat-seeking short-range air-to-air missiles (AAM), including a single missile mounted on a dedicated rail launcher on each wingtip. Some variants can also employ the AIM-7 Sparrow long-range radar-guided AAM, and more recent versions can be equipped with the AIM-120 AMRAAM. It can also carry other AAM; a wide variety of air-to-ground missiles, rockets or bombs; electronic countermeasures (ECM), navigation, targeting or weapons pods; and fuel tanks on eleven hardpoints – six under the wings, two on wingtips and three under the fuselage.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.