Dekaron - общ форум за играта
- Oрк Паладин
- В момента играе: World of Warcraft
Re: Dekaron - общ форум за играта
Не съм чувал за новите ДАРК герои.
А ти чувал ли си за новите ДАРК герои?
А ти чувал ли си за новите ДАРК герои?
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Кво е тва Декарон бе, да ти се източим на челото?
~~Warbringer
~~Warbringer
Крещя, следователно съществувам!
Dekaron е еу версията на 2Moons.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Sentry, 1 въпрос имам към теб...
Абе,ти ВСЯКО безплатно ММО ли играеш?
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
IceQueen написа:Кво е тва Декарон бе, да ти се източим на челото?
~~Warbringer
добре че си написал кой си :Д Щото стях да си кажа "колко много злоба в това добро момиче :О "
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Telba написа:Sentry, 1 въпрос имам към теб...
Не всяко... и не сега, но... да кажем всяко второ... и някои P2P...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Новите ДАРК герои са хипер добри, направо къртят, а играта е най-великата във вселената!
Би трябвало да мине УоУ и Уорхамър по продажби!Направо ви казвам левъли, гриндене, всичко цигани, копелета, размазваща игра!
П.П.Има само една по-велика игра - Lada Racing Club!
П.П.Има само една по-велика игра - Lada Racing Club!
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Neo-X
- В момента играе: StarCraft; StarCraft 2; WarCraft3; State of War; Bulfleet; Diablo 2
Lost Planet 2;
IceQueen написа:Кво е тва Декарон бе, да ти се източим на челото?
~~Warbringer
Аве мен ти си много заблуден. Заклевам се!
А някой каза че декарон е еу версийката на 2 моонс. Аз мислех, че 2 моонс е версия на декарон, защото то не е само еу версия. Китайците яко работят по нови версии и нови пачове.
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Нема да коментирам !
- Oрк Паладин
- В момента играе: World of Warcraft
Колкото е многолюден китайският народ,толкова са им и некачествени ММО-тата.
Това се отнася за всички ММО игри,създадени на територията на Азия.
Това се отнася за всички ММО игри,създадени на територията на Азия.
Neo-X написа:IceQueen написа:Кво е тва Декарон бе, да ти се източим на челото?
~~Warbringer
Аве мен ти си много заблуден. Заклевам се!
А някой каза че декарон е еу версийката на 2 моонс. Аз мислех, че 2 моонс е версия на декарон, защото то не е само еу версия. Китайците яко работят по нови версии и нови пачове.![]()
Да, оригинала на играта се казва Декарон, но той е на корейски. След това излезе английската версия от Acclaim, която се казваше 2Moons и много време играта беше известна на всички англоговорящи точно по този начин. Най-нова е европейската версия, която се връща към оригиналното име на играта - Декарон, но това не променя факта, че играта е по-известна като 2Moons, отколкото като Dekaron.
BTW, The Chronicles of Spellborn кърти.
Тва кат свърши бетата ще се плаща ли ?Sentry написа:
BTW, The Chronicles of Spellborn кърти.
Не, просто има безплатни зони, където можеш да си развиваш героя до 7мо ниво, но ако искаш да качваш по-висок левъл от това трябва да си плащаш месечна вноска.
- Neo-X
- В момента играе: StarCraft; StarCraft 2; WarCraft3; State of War; Bulfleet; Diablo 2
Lost Planet 2;
Sentry моята парва версия на играта беше 2moons. Ама после, незнам защо, не можеха да се правят ацц-та. Преди време чух, че България е блокната страна относно ацц-тата, но не съм сигурен. Та се раздирихме с няколко авера и попаднахме на китайския Декарон по касно на Декарон Експедишан и още няколко версий. 
Нема да коментирам !
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
|
|
|