Пичове, спомням си миналата година когато бяхме много зарибени на тази игричка и доста от нас цъкаха, аре пак ! Ммммм ?
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
Krasen
21 Юли 2003 12:24 Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
Заглавие: Re: Тeam Fortress 2
Публикувано на: 19 Мар 2009 20:53
Аз цъкам сега Battlefield Heroes - приеха ме в бетата и тука вече седмица нон стоп
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
реконект
Публикувано на: 19 Мар 2009 20:54
Как е игрицата ??? Сподели !
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
Sentry
Публикувано на: 19 Мар 2009 20:57
Мен ме приеха днеска и впечатленията ми са, че е много добра. Принципно трябва да съм нацист, ама приличам на десперадо.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Spiridon
Публикувано на: 19 Мар 2009 21:33
Я кажете как ще играем. През хамачи ли? И аз бих се включил.
Neo-X
В момента играе: StarCraft; StarCraft 2; WarCraft3; State of War; Bulfleet; Diablo 2 Lost Planet 2;
Публикувано на: 20 Мар 2009 22:04
Игричката е супер !
___________________________________ Нема да коментирам !
В момента играе: Battlefield 2,Cs:s,Serious sam 2,Team Fortress 2
Публикувано на: 21 Мар 2009 19:48
Ами аз я разцъквах..изтрих я и сега я свалям пак (нямам все още финанси за Orange Box ) и все пак като се свали...ги има сърварите на мания,но вече за само оргиналните карти.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения