Привет, народа!
Захванал съм се да си сглобявам и модвам сам компютър, стигнал съм до един момент, но искам да видя как нещо такова би се приело сред хората, които разбират (малко или много) от материята и не гледат на PC-то само като на "голямо страшно бяло нещо, което писука и има навика да забива" (:
Ще съм много благодарен за коментари по адрес на това, което съм сторил.
Материал от първата част на изготвянето - Тук
Мерси предварително :)
Егоистичен въпрос: Пичове, искам ви мнението
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Егоистичен въпрос: Пичове, искам ви мнението
Tip: Never surrender

Re: Егоистичен въпрос: Пичове, искам ви мнението
Ooo, Eмо, От к'га не сме се виждали с тебе ;р
Пробвай Arch. Иначе кутията малко от пред не ми харесва, там където е вентилатора цвета дет се отпразява ми изглежда малко изкуствено, ама не е зле.
П.П.
Сложи няколко пингвинчета - винаги помагат ;р
Пробвай Arch. Иначе кутията малко от пред не ми харесва, там където е вентилатора цвета дет се отпразява ми изглежда малко изкуствено, ама не е зле.
П.П.
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
Хм наистина бих искал да ти кажа че изглежда добре ама .....Dheart написа:Ooo, Eмо, От к'га не сме се виждали с тебе ;р
П.П.
просто не изглежда добре особено вентилатора отпреде.. шарките като ромбчета и триъгалници също хич не отиват.....
Може би е трябвало да пробваш с готови модели а не да експериментираш сам не всеки е добре с дизайна...
it's never easy....
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Вентилатора отпред кърти на мах. Иначе боядисването хубаво, ама цветовете май не са мн. яки. По-добре да бяха жълто и оранжево примерно или още по-добре да изобразяват огньове на фона на черна кутия, но това предполагам е по-трудно за осъществяване.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- moonyy
- В момента играе: The Witcher
- Обратна връзка:
Че изглежда готино, така си е, но с тези пари не е ли по-разумно да си вземеш направо по-добра машина хД
Freedom is to be who we want to be, to move how we wish, to leave all limits behind and go for our dreams. Free from all boundaries.
Излишен кич и разхищение на енергия и средства ! К'во ти пука как свети това чудо кат' не ти тръгва нищо ?
-
The.Rampage.Rado
Общо взето моята кутия в недовършено състояние ми седи по-хубава....
Общо взето занимавка без особен край... Ма важното е да се кефи човек - и аз си резах кутията, глупости, дремели... - все тая.. накрая ми писна..
Общо взето занимавка без особен край... Ма важното е да се кефи човек - и аз си резах кутията, глупости, дремели... - все тая.. накрая ми писна..
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други