Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Грозна ли е?

Да, много!    68%  68%  [ 48 ]
 Да!    15%  15%  [ 11 ]
 Може да се каже!    4%  4%  [ 3 ]
 Абе става.    8%  8%  [ 6 ]
 Екстра е даже.    4%  4%  [ 3 ]
Общо гласове : 71
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Мис България е грозна!
Публикувано на: 17 Мар 2009 09:49

Stealth написа:
"вие пък да не би да излизате с по-красиви"

Да!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 09:56

Jorix написа:
Тва дали е знаела отговора не можем да сме сигурни,но възможността да не го знае при положение че е на 24,има висше и учи европейско право наистина е минимална.Пъвото,второто деиствително някви такива фактологични въпроси грам не показват нивото на интелекта на един човек.Ти може да си гении и пак да не знаеш коя е столицата на Гърция да кажем.Да си интелигентен означава да можеш да се изразяваш добре,да имаш бърз ум,добра логика и тн.,а не да знаеш разни факти.Тва е да си начетен и 2те неща нямат почти нищо общо.3то аз не видях някъде тя да претендира,че е умна (освен там клишираните уж изисквания за мис България което са глупости).Каза единствено че има 2 висши,което не виждам нищо нагло в тва.Напротив похвално е

Ще ме извиняваш, ама с висши образования по МИО и Право да не знаеш коя година е влязла България в ЕС е смешно, най-малкото защото толкова много закони са променяни тогава, че само докато учиш за някой изпит ти се набива в главата кога е станало.
Друг е въпросът, че интелигентен човек ако не знае отговора на такъв въпрос въобще не би трябвало да реагира по този начин. Така реагират децата в детската градина и началното училище, което показва, че освен грозна и тъпа тази жена е и някакъв емоционален инвалид.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 11:19

One Vision, и какво, като нарече половината форум заблудени злобни овце по-цъфнал и вързал ли се чувстваш?

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 11:31

One Vision написа:
Sentry написа:
One Vision, и какво, като нарече половината форум заблудени злобни овце по-цъфнал и вързал ли се чувстваш?

Съвсем не. Което, разбира се, не променя факта, че вие сте заблудени, злобни овце.

Да обобщим, ние сме заблудени злобни овце, защото плюем грозна и глупава жена с незаслужено огромно самочувствие и нагло държание, която някак си, по неведоми пътища, се е сдобила с титлата "Най-красива, умна и добродетелна българка", която ще представя цяла България в международен конкурс за красота, ум и добродетели, така ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 12:23

Sentry написа:
One Vision написа:
Съвсем не. Което, разбира се, не променя факта, че вие сте заблудени, злобни овце.

Да обобщим, ние сме заблудени злобни овце, защото плюем грозна и глупава жена с незаслужено огромно самочувствие и нагло държание, която някак си, по неведоми пътища, се е сдобила с титлата "Най-красива, умна и добродетелна българка", която ще представя цяла България в международен конкурс за красота, ум и добродетели, така ли?
1во не е грозна.Просто не е най красивата.2ро няма от къде да знаеш дали е глупава.3то и ти да беше мистър България и ти щеше да имаш самочувствие,независимо хубав ли си грозен ли си и тн.Тъй че деиствително нямате право да я храните

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 17 Мар 2009 12:28

Всъщност е доста конеста мацката. И Jorix, ако наистина смяташ , че не е грозновата - ходи си прегледай годзиломера, защото на нормалните хора сочи към червеният отсек.
И дали имаме или нямаме право да я храним, също е спорен въпрос. Имаме си форум, тема, право да пишем, свобода да си изказваме мислите, клавиатура и интернет....след като всичко е на лице, мисля, че имаме право да кажем за някой какво си мислим за него, още повече, че въпросният някой е жив ( нека си бъде живо и здраво момичето още много години), така че и "за мъртвите или добро или нищо" също не влиза като ограничение.
Иначе, дам съгласна съм. Самият факт, че е Мис България и дава право да си вирне носа до тавана, но на нас ни дава и право да и се хилим, колкото ни душа иска, защото е в сила и обратното, ако не бе станала публична личност - никой нямаше да и се смее, да я оплюва или дори да точи лиги по нея.

И все пак в лицето е много конеста мацката.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 12:34

На мен лично тази особа не ми прилича за достоен кандидат, носител на титла "МИС" А и доколкото помня предаването беше преди да стане тя Мис България, тъй че самочувствието и бе предварително ненужно високо ;) Каквото и да си говорим тя остава "конеста мацка' както каза IceQueen

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 12:37

Темата се казва "Мис България е грозна!", а не "Милен Цветков е пич, защото изгони участничка от шоуто си!", забелязваш ли разликата?

Колкото за добродетелите и ума - категориите в мис свят са:
Красота на Плажа - рунд по бански костюми.
Мис Талант - показват в какво са талантливи участничките - музика, поезия, танци и т.н.
Мис Спорт - показват доколко е физически здрава кандидатката, което ще рече, че се правят редица физически упражнения и най-бързата печели.
Красота с цел - оценява се колко добре е реализиран благотворителния проект на кандидатката в страната и и участието и в него - административно, публично и т.н.
Мис Световен Модел - оценяват се качествата на кандидатките като модели.
Личност - оценяват се добродетелите на състезателките.
Изборът на публиката - това мисля, че е ясно.
Изборът на кандидатките - това също.

Победителката от всяка от категориите отива на полуфиналите.

Принципно целта не тези конкурси е, не да бъде избрана най-красивата, защото както каза красотата е нещо много субективно, а най-добрата като човек кандидатка. Ясно е, че няма да им дадат тест за интелигентност и няма да следят момичетата колко пъти са били на дискотека, колко интимни приятели са имали и т.н., но смятам, че както умът, така и добродетелите би трябвало да имат доста голямо влияние върху избора на мис свят според дадените категории.

Jorix, както вече написах - такава реакция в телевизионно шоу ми дава пълното основание да сметна, че е глупава. Участието и в шоуто на Милен Цветков има предимства не само за него. Тази жена по този начин печели известност, също така може да докаже личните си качества. Това, че тя отказва да го направи, значи че тя или ги няма, или е прекалено скромна за да го направи. Начинът по който се държеше тя, показва че скромността въобще не е и минала близо до нея. Нека не забравяме, че тя не е била Мис България, когато е била в шоуто. Тя тепърва е трябвало да доказва, че е достойна да бъде такава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 12:45

Всъщност си е изцяло въпрос на вкус.И както всички говорите колко грозна била,така едва ли някои от вас не би си глътнал езика ако ви заговори в дискотека да кажем.И да IceQueen,не смятам че е грозновата,в прочем предполагам е доста по хубава от теб.И все пак аз нямам право да съдя,тъй като тва си е изцяло въпрос на вкус и тва че теб не ти харесва не ти дава грам зелена светлина да ми поставяш квато и да е диагноза.Всъщност да,в предишния си пост не се изразих правилно.Имате си пълното право да я храните,както имате и пълното право да смятате,че 2+2=7 .Просто казвам,че не сте прави.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 12:57

Jorix, аз пък ти обяснявам, защо ти не си прав. Защото аргументацията ти е... чакай, нямаш никаква.
И да, смятам, че жената е грозна. Смятам, че ако се разходиш по улицата ще видиш сто пъти по-хубави момичета. Смятам, че ако тази ме натисне в дискотеката ще я съдя за нападение, защото ще си помисля, че е такова. Смятам, че е глупава, по посочените вече няколко пъти причини.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 13:32

One Vision, какво има да усещам, щом на няколко пъти си го каза директно? Просто смятам, че е лицемерно да обидиш толкова много хора, затова, че видиш ли, те обиждали някой, който на всичкото отгоре си го е заслужил. От твоята метафора - виждаш, че се хвърля кал по някого и затова хвърляш кал, по тези, които хвърлят. Честно казано като ти видях ника доста време се чудех как да свържа думите с името, защото представата ми за теб е съвършено различна.

Трябва да разбереш, че повечето хора тук са на раздумна. Чешат си езиците, избиват агресия и т.н. Според мен ако ще плюеш нещо, то най-добре е то да е нещо несправедливо. Не можеш да си винаги положителен за всичко, повярвай ми - опитвал съм го, накрая картинката не е хубава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 16:08

В предаването на Милен изглеждаше доста по-добре от конкурса,нз на какво се дължи това,не смятам че не знае кога е влязла БГ в ЕС,принципно в МИО се влиза с вашия кандидатстудентски бал +10 отгоре.Май все пак някой най накрая трябва да излезе и да обясни на не разбиращите,че Мис не е само конкурс за красота.Пример:Едната едва е завършила осми клас( :lol: ),по-красива е от другата,но втората има 2 висши (и то какви!),еми естествено,че ще изберат втората.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 16:39

@progata - в МИО, както и във всяка друга специалност в УНСС се влиза с 4хил лв. (поне до преди някоя друга година беше толкова), а не с учене или акъл. Картинката беше жалка, скъсал си си гъза от учене, изкарваш 5.50 и не влизаш, защото има 50 човека, които са се светнали за канала с парите. От къде знам ли? Ами познавам хора, които предлагат въпросната възможност. Имам и бивша съученичка, която не беше приета в МИО с оценка 6.00.
Една Мис трябва да е съвкупност от няколко неща... но не е ли хубава, всичко се обезмисля в очите на гласуващите. Не случайно само Жени Калканджиева е постигала нещо в Мис Свят - приятна външност + остър ум.

Имам един въпрос аз. Как човек на 24 години има две висши образования? Аз ли не съм запознат или за висше образование се учи 4 години (поне). Второто какво е? Под формата на магистратура ли го е взела? И все пак, магистратурата не се брои за друго висше... :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 17 Мар 2009 16:42

Абе тя има силикон бе!Тва е забранено!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 18:17

Gipo написа:

Имам един въпрос аз. Как човек на 24 години има две висши образования? Аз ли не съм запознат или за висше образование се учи 4 години (поне). Второто какво е? Под формата на магистратура ли го е взела? И все пак, магистратурата не се брои за друго висше... :roll:

Имено, за да има две висши, така де последното тази година завършва, трябва да е влезнала в УНСС на 16 години.

Оne Vision, ще те попитам, като толкова смяташ че си избиваме агресията, защо не видях един лош коментар за момичето, което седеше до въпросната Мис ? Отговора е прост : нито се пулеше с някакви свои постижения, нито беше с високо вирнат нос като русата си конкурентка. Аз със ръка на сърцето си казвам, че не ми харесва как изглежда, нито пък ми хареса арогантното и поведение , от което пресилих думите си ,че била куха и прочие. Принципно не бих обърнал въобще внимание кой ще ни представи. Все ми е едно света дали ще види красиви българки или не, просто ми направи впечатление тъпото и арогантно държание на въпросната силиконова кокона.

Профил ICQ

Публикувано на: 17 Мар 2009 22:00

Тая влезе в Вип Брадър-а! :shock:

Профил

Аватар
В момента играе: Kvoto padne
Публикувано на: 17 Мар 2009 22:06

Лелееее как може да пуснат звяра във вип брадъра ве лелеееееееееееееее.Поне нахраниха евгений :D :D :D :D :D

The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2009 22:07

Да, наистина няма право да се явява, след като има силикон.
Станал е някакъв скандал след конкурса. Жени Калканджиева е казала, че тая има силикон... то си личи, че е силиконова от 100км де.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 17 Мар 2009 22:43

Дано да я махнат.

Профил Skype

Публикувано на: 17 Мар 2009 23:00

Поне ще я дисквалифицират за Мис свят.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по