Мис България е грозна!

Нещата от живота
Публикувай отговор

Грозна ли е?

Да, много!
48
68%
Да!
11
15%
Може да се каже!
3
4%
Абе става.
6
8%
Екстра е даже.
3
4%

Общо гласове: 71

Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Re: Мис България е грозна!

Мнение от Vermic »

Каквото и да казвате тя си остава руса.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Преди седмица и нещо четох във вестник Уикенд (не питайте защо, просто го намерих), че дебеловрат чичко платил на тая леля (пишеше 50 000, да й беше купил един джип, вместо да срами България) да стане мис. Журито е много сериозно и чудесно подбрано, мен ако питате. И виждам, че не сте гледали конкурса, а си заслужаваше - най-малкто заради Поли и Руслана, като Поли направо ми скри шапката... Чудно момиче, жалко. :/

П.П.: Всъщност журито имаше право да избере две мис - мис България Туризъм, която стана Поли и мис България Забравихкакво, която стана Руслана... Първите три избра "България". Що я бъркат тая България бе, като няма нищо общо...
http://vbox7.com/play:bc906a72
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Добре де, значи за да си умен не треа да знаеш най важните неща за страната си.. Както и да е. Ако беше умна щеше да има добра логика и бърз ум и щеше да прецени, че ако не каже отговора ще навлезе в конфликт, който няма да е изгоден за нея. Тя това не го направи - значи е тъпа.
Така или иначе човек науми ли си нещо трудно може да го разубедиш и за това каквото и да напишеш по-нататък не мисля, че ще ти отговоря. Всеки може да изгледа клипчето и да си изгради собствено мнение без наша помощ. Само си хабим думите и дълбаем на едно място... :wink:
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Диана, къде прочете, че няма запозанти с другите участнички? Мен ако питаш всички останали в голяма част изглеждаха супер и заслужаваха много повече от лелката. И да, Поли заслужаваше да спечели, но нали това са вече частни конкурси, за да може чичкото (дядото) да зарадва някоя шаврантия. Спирам дотук, че почвам да ставам много сериозен, а аз не задълбавам толкова. :shock:
Това на аватара не съм аз :/
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Аа, не съм казала така, просто масово форумците не са гледали конкурса (то и аз не го гледах целия...), затова реших да споделя Поли с тях.:)
Стигнах до извода, че я обичам бтв, и ако Карбовски не е достатъчно умен да се ожени за нея, то аз ще го направя...
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Аватар
Lucio_Wagner
В момента играе: Heroes IV
Обратна връзка:

Мнение от Lucio_Wagner »

Мис България е била ясна преди седмица ;) Един приятел, който познава организаторката, ми каза, че тя му е казала, че харесва много печелившата и тя ще бъде новата Мис България
Всичко в света е относително :)
Butters
В момента играе: real_life.exe

Мнение от Butters »

Ебати парцала е тва нещо... Все едно да питаш някой китарист на какъв инструмент свири :lol: Човешко е да си прост, ама е жалко да ти личи и да имаш претенции за нещо повече
Трева в котенцата...
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

@Zero Endorphine - айде моля ти се не споменавай вестник Уикенд като източник на каквато и да било информация :lol:.
Това е вестникът, в който преди няколко месеца имаше дълга статия за... няма значение... Та в статията беше споменато и името на баща ми :lol:. Според Уикенд, баща ми е виден мафиот и обкръжението му е съставено изцяло от други видни мафиоти... ахахахахаха :lol:.
Хубавото в цялата ситуация е, че се смяхме дружно със сълзи и сополи :blush: :19:.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Dragon

Мнение от The Dragon »

Както е спечелила конкурса, така си е изкарала и тия две висши.
Аватар
ass

Мнение от ass »

Таня Врабчева:
Изображение
oooooлеее защо онази :(
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Нашите хувавци Милен и мис-ката ще ги дават след малко в Господари на Ефира. :lol:
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

The Dragon написа:Както е спечелила конкурса, така си е изкарала и тия две висши.

Много точно!

Гипо, баща ти е известен. :shock:

ass, хуу е момичето. :D
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Анкетата говори повече от колкото всички казвате.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Oрк Паладин
В момента играе: World of Warcraft

Мнение от Oрк Паладин »

Kazim написа:
The Dragon написа:Както е спечелила конкурса, така си е изкарала и тия две висши.

БАЩАТА НА ГИПО ОТ PCM - ВИДЕН МАФИОТСКИ БОС!
Бащата на легендарния вратар на ФК PC Mania е бил видян вчера в компанията на...

QFT :D
Аватар
Oрк Паладин
В момента играе: World of Warcraft

Мнение от Oрк Паладин »

Kazim написа:

БАЩАТА НА ГИПО ОТ PCM - ВИДЕН МАФИОТСКИ БОС!
Бащата на легендарния вратар на ФК PC Mania е бил видян вчера в компанията на...

QFT :D

Blinkers
Обратна връзка:

Мнение от Blinkers »

Определено не ми харесва.
Изображение
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

Jorix написа:Тва дали е знаела отговора не можем да сме сигурни,но възможността да не го знае при положение че е на 24,има висше и учи европейско право наистина е минимална.Пъвото,второто деиствително някви такива фактологични въпроси грам не показват нивото на интелекта на един човек.Ти може да си гении и пак да не знаеш коя е столицата на Гърция да кажем.Да си интелигентен означава да можеш да се изразяваш добре,да имаш бърз ум,добра логика и тн.,а не да знаеш разни факти.Тва е да си начетен и 2те неща нямат почти нищо общо.3то аз не видях някъде тя да претендира,че е умна (освен там клишираните уж изисквания за мис България което са глупости).Каза единствено че има 2 висши,което не виждам нищо нагло в тва.Напротив похвално е

Не виждам какво друго отношение заслужава човек, който има наглоста да се покаже в ефир и да не спре да се перчи с някакви 2 дипломи, които един Бог знае по какъв начин придобити. Поне да си беше мълчала за висшите образования, че беше пълна смехория. Не знам колко умствен багаж му трябва на човек, та да може да убеди някого, че на 16 години е почнал първо висше в УНСС.

Някаква си , която и допирни точки няма с думата "красота" печели Мис България, твърди че има 2 висши образования а пък тръгнали на Милен Цветков да търсят косури. Въобще не смятам, че Цветков се държа нагло, постави си я там където и е мястото. Тhe Dragon си го каза " Както е спечелила конкурса, така си е искарала и тия две висши."

Лека Вечер =)
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Даже леко и се размина. Милен ги щади и двете. Чак останах изненадан. Вместо да се заяде просто ги попита, отказаха и им каза да напуснат.
Аватар
махун2

Мнение от махун2 »

Stealth написа:Пет страници без никой да се заяде "вие пък да не би да излизате с по-красиви"!

Направо съм потресен :)

Ахахахахха рофл :lol:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Следователно сме единодушни за Мис'ката, че всеки един от нас би могъл да излиза с по-хубава :lol:.

denik написа:Ахахахахха рофл :lol:

Ти па какво се смееш... баннат си ахахахаха :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор