Проблем? Ще критикувам както си искамМоридин написа:За да те приемат насериозно, когато критикуваш, научи елементарните правила на пунктуацията. Че и не само.
Започни от тук.
PC-Mania-RELOAD
- denisbg
- В момента играе: DOOM3,Serious Sam 2,Counter-strike,Need for speed pro street and Undercover,FIFA 09,PES 09,Champions league 06-07
Re: PC-Mania-RELOAD
Hail to the king,baby.....
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Добре, извинявай.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Омг, 2009-та сме... очаквах новаците да пишат по-сносно от новаците преди 5 години... явно някои неща никога не се променят. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Идиоти винаги ще има. 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- Txc
- В момента играе: Urban Terror най-вече
http://urbanterror.info/ - Местоположение: някъде в България ,може би
- Обратна връзка:
споко бе ,не съм шоп и грешките са от бързане и невнимание(включително и словоред) ,допуснати неволно или от факта ,че не пиша често на фонетична кирилица, извинявам се !!!дори смилови грешки имаdenisbg написа:СЪВЕТ!!! НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО БЕ ШОПЧЕTxc написа:Ама и вие бе хора как безмилостно завряхте PCmania-та в кенефа.
А уж ви било любимото списание! УаУ!!!
И какво му е лошото да е безплатно и online ?????????
Уж се кефим на безплатни пиратски torrent-и и др.
Нали уж БГ играчът бил тарикат и се възползвал най-много от пиратсвото?!
Аз разочаровам се много от вас,чесноАбе те изкат да я направят
PCmania-та безплатна ,а вие не обичаме да си плащаме, как може бе тези?
и те тва с кенефа ....... още малко и ще се бършете гъзовете после нея(PCmania-та демек)
ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
забележка:УаУ да не се бърка със WoW,което е абревиатура на 1 игра вие знаете коя![]()
![]()
-АЗ РАЗОЧАРОМА СЕ МНОГО!!!!!-АЗ СЪМ РАЗОЧАРОВАН-може да се напише
- ИЗКАТ се пише със С (ИСКАТ)
- ВИЕ НЕОБИЧАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ-трябва да е ВИЕ НЕОБИЧАТЕ ДА ПЛАЩАТЕ
-още малко и ще се бършете гъзовете после нея-трябва да е (още малко и ще СИ бършете гъзовете после С нея !!!!
не ти се сърдя за тона и от съобщения от вида на : ''
пък и в крайна сметка си го заслужавам ,за дето не внимавам:D
и аз сигурно на твое място бих се подразнил ...
Ще го приема (коментара ти )като градивна критика , добре е че някой следи и за
такива неща. никога не е твърде късно да станеш за резил,ХАХА
п.с. дано пак да не съм допусна
някаква грешка и не съм против шопите, някой да не помисли нещо ... ще пусна редактирана версия
''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment.
Would you capture it... or just let it slip ? ''
- Creature
- В момента играе: GTA 4, The Witcher, Civilization colonization, Guitar Hero, Crayon Physics
- Обратна връзка:
Много ми е интересно какво ще се получи с това online списание. Чакам с нетърпение 26 март. За разлика от многото кенефаджии, които виждам във форума, на мен няма да ми липсва четенето във WC-то
има много по-приятни места за това действие 
- Txc
- Обратна връзка:
Ама и вие бе хора как безмилостно завряхте PCmania-та в кенефа А уж ви било любимото списание УаУ!!!
И какво му е лошото ,да е безплатно и online ?????????
Разочаровах се много от вас
,чесно Абе те искат да я направят
PCmania-та безплатна ,а вие обичате да си плащате ?! Как може бе тези?
и те тва с кенефа ....... още малко и ще си бършете гъзовете после с нея(PCmania-та демек)
забележка:УаУ да не се бърка със WoW,което е абревиатура на 1 игра вие знаете коя
ТОВА е редактирана версия на предишното ми изказване ,благодаря на
denisbg ,за критиката и впрочем ,denisbg, не ми навирай изказвания , които си мислиш , че трябвало да ползвам или какво имам
предвид и по-специално : ''Аз съм разчарован...'' аз имам собствен начин
на изказ
Разочаровах се много от вас
и те тва с кенефа ....... още малко и ще си бършете гъзовете после с нея(PCmania-та демек)
забележка:УаУ да не се бърка със WoW,което е абревиатура на 1 игра вие знаете коя
denisbg ,за критиката и впрочем ,denisbg, не ми навирай изказвания , които си мислиш , че трябвало да ползвам или какво имам
на изказ
''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Пак имаш грешки ми както и да е...Ами не си прав,че я "завираме в кенефа".Просто там си е най-благо да чете човек...
И в случая-ами готов съм да си плащам мамка му-точно за това ми е любимото списание-защото беше Х-А-Р-Т-И-Е-Н-О.
И в случая-ами готов съм да си плащам мамка му-точно за това ми е любимото списание-защото беше Х-А-Р-Т-И-Е-Н-О.
WeAreGettingClose
- denisbg
- В момента играе: DOOM3,Serious Sam 2,Counter-strike,Need for speed pro street and Undercover,FIFA 09,PES 09,Champions league 06-07
Ти пък и ти,защо бързаш? :Д:Д:Д Да нете напъва?Txc написа:Ама и вие бе хора как безмилостно завряхте PCmania-та в кенефа А уж ви било любимото списание УаУ!!!И какво му е лошото ,да е безплатно и online ?????????
Разочаровах се много от вас,чесно Абе те искат да я направят
на изказ
-
Жхдгафасф
За цялата работа е виновен Сашо Бойчев.
Откакто напусна ПЦ Мания,списанието тръгна назад и ..... РИП!
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Рип също отдавна не се е мяркал 
Иначе за списанието, като се замислите, може да се радвате, че изобщо ще има някакъв вариант, а ако искате в кенефа - купете си лаптоп
Иначе за списанието, като се замислите, може да се радвате, че изобщо ще има някакъв вариант, а ако искате в кенефа - купете си лаптоп
Крещя, следователно съществувам!
- denisbg
Има истина на 90%,има и друга причина,но тя е неизвестна..."ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ"Жхдгафасф написа:За цялата работа е виновен Сашо Бойчев.
-
Гост
Впрочем както казах по горе "от пръв поглед", та сега вече прочеох 5-6 страници и останах доволен особено от написаното за windows 7 , за софта за джажите и други. Дано стоят така добре и ревютата на игрите.Stealth написа:Искрено съжалявам за причиненото от нас неудобство и разочарование.Гост написа:PcMania иронизирането и лиготиите просто са ви в повече от 2-3 години насам... Да не говорим за отговорите на писмата преди когато си взимах списанието..
Но разбрах, че по невероятно съвпадение списание "Счетоводител мания" също преминава в изцяло онлайн вариант съвсем скоро. Там със сигурност ще намериш само сериозни текстове, лишени от какъвто и да било хумор. Списанието можеш да намериш тук.
И друго нещо ,STEALTH. Един съвет от мен ако позволиш.
Бях написал "са ви в повече", което дано сам вече се досети че означава "не без хич"... както ти си помислил с тази неправилна твоя асоциация. И ето съвета ми към теб лично: Дори да си в мега кофти настроение (раздразнен ядосан, уморен скапан) винаги чети поне 2 пъти това което ще коментираш евентуално, иначе виждаш какво се получава, а именно неумел опит отново да затапиш с тази "леко преувеличена иронизация". Явно така ти харесва. Както и да е на добър нет още веднъж с онлайн работата ви.
- Txc
- Обратна връзка:
точно такаIceQueen написа:Рип също отдавна не се е мяркал
Без промяна няма прогрес.Подкрепям преминаването на списанието в електронен вариянт,даже се чудя защо не го направиха по-рано.
Единственото тъжно нещо са съкращенията които би трябвало да се получат в екипа и хората които ще останат без работа.
Единственото тъжно нещо са съкращенията които би трябвало да се получат в екипа и хората които ще останат без работа.
God knows you lonely souls
Предвид големия кръг от информация, който ще ни представят, не мисля че ще има нужда от съкращения. Защото не стига, че постоянно производителите бълват игри (това дали са качествени е друг въпрос деAbendmann написа:Без промяна няма прогрес.Подкрепям преминаването на списанието в електронен вариянт,даже се чудя защо не го направиха по-рано.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Имах впредвид хората които са работили по дизайна и оформлението на списанието. В сайта ще са им нужни само гейм-журналисти. Поне аз виждам нещата така.Дано не съм прав и ПЦманиа екипа да си остане цял 
God knows you lonely souls
-
¦•••SHERIFA•••¦
Дано и да оправят форума след обновяването. За какво иде реч все пак:
- Подобряване на българският превод на phpBB3;
- Вкарване на някой друг скин още + ВКЛЮЧВАНЕ на опцията за избиране на скин от страна на потребителите;
- Сортиране на emoticons ( има от различни видове, от различни разработчици, поне да са от ЕДНА фамилия );
- Добавяне на BBCodes ( а може и директно Advanced BBcode Box 3, от същият автор пък гледам сте дръпнали и качили MSSTI RSS Feeds (V1.0.4), но и нея версия е за обновяване, както се вижда, а може и директно чрез AutoMOD-а, дръпнат през SVN/Trunk от официалната страница на phpBB );
- Добавяне на десетки думи във филтъра за цензура, че форума БЪКА от псувни, обиди, гаври, оплюкви и изобщо abuse, независимо от кого и как;
- Нови правила, линка сложен на страницата на форума на видно място ( нищо, че като постваш го има -> няма ефект );
- Нови администратори и модератори ( било то Глобални или не ), които са следят за спазването И прилагането на правилата с пълната им сила, като също така следят модераторският панел за доклади от страна на потребителите, а не да ги изтриват направо ( това е важно! );
- Различни модове и "hacks" с цел благоприятното развитие и усъвършенстване на форума;
- ... мога още да си пиша, но дали ще има смисъл ?
Аз лично го предпочитам такъв, какъвто си е.