WAR trial
- Manowarrior
- В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
- Обратна връзка:
Re: WAR trial
хелп - направих си акаунт , изтеглих играта , и кат ми поиска да си напиша акаунта и паса не ми ги приема - пробвах с нов акаунт - същото
И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Тъп ли си бе то си пише че трябва да ти пратят писмо по пощата и да отговориш от писмото че да ти активират акаунта.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Manowarrior
- В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
- Обратна връзка:
под направих си акаунт имам впредвид и това че съм го активирал
- Manowarrior
- Обратна връзка:
става ли някой с два меила да ми направи акаунт , да пробва дали става и да ми прати ника и паса - мн искам да пробвам играта
Дам, в УоУ веднъж трябва да мачкаш експ за да станеш 80лвл, после мачкаш за пвп екипировка, мачкаш и за райд екипировка...Vermic написа:Да и може би разликата е че в УоУ трябва да си пълен но лайфър за да си вземеш всички хубави предмети за класа докато в уар шанса е по-добър.
В War PvP = експ (с едното, правиш едновременно двете), райд екипировка малко не ти трябва, защото най-доброто идва от пвпто.
За това и казах, че изобщо не поглъща толкова време.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ебаси ячката игра! Играх триала и останах много силно развълнуван. Само ако имах пари да я играя... 
-
Vermic
- Обратна връзка:
Гипо първи ще получиш ЛС от мен когато си я взема
Ама сега ми е рано мисля някъде към края на месеца
Имам парите за играта но мисля да събера малко и за карта поне половината за картата че да мога в тези 30-тина дни да поиграя и да съм спокоен че после ще имам пари за карта 
Очевидно не си играл уотлкVermic написа:Да и може би разликата е че в УоУ трябва да си пълен но лайфър за да си вземеш всички хубави предмети.
ПфхахаVermic написа:по-добра е от уоу.
Жорикс, от това което видях и на мен ми хареса повече от УоУ
-
Vermic
- Обратна връзка:
Братле имам 80-тка според теб не съм ли го играл?На всички раидове ходих всички инстанци и кво да ти кажя.Jorix написа:Очевидно не си играл уотлкVermic написа:Да и може би разликата е че в УоУ трябва да си пълен но лайфър за да си вземеш всички хубави предмети.
ПфхахаVermic написа:по-добра е от уоу.
Играта не е по-добра от УоУ. Поне не и в момента.
Свикнали сте на УоУ-а, омръзнал ви е и сега Уархамъра ви се вижда много по-интересен, ясно е. Докато ви кефи играйте, това е златното време
Свикнали сте на УоУ-а, омръзнал ви е и сега Уархамъра ви се вижда много по-интересен, ясно е. Докато ви кефи играйте, това е златното време
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Ми начи се излагаш.Щото на уотлк,за 1 месец по малко игра на ден можеш да събереш ебати гиър-а.Vermic написа:
Братле имам 80-тка според теб не съм ли го играл?На всички раидове ходих всички инстанци и кво да ти кажя.
Иначе индиидхиуас е прав.спомни си първия дет когато си играл уоу.Сравни го с първия ден когато игра уархамър.Аре ся кажи дали верно е по-добра
Първият ми ден в WoW преди мнооого мноооого години:"ебаси, как можах да се подлъжа така и да си взема тая простотия"
. Много пъти правих опити да играя, все на офи... все несполучливи, вдигнах геройчета на по 70лвл, ама беше на сила, заради приятелите, които играеха.
Може би имах прекалено големи очаквания заради warcraft поредицата, на която бях супер фен.
Може би имах прекалено големи очаквания заради warcraft поредицата, на която бях супер фен.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Vermic
- Обратна връзка:
Еми да ако дроп реита беше 40 % а не 5 % щях да си събера добър гиър и ако нямаше голяма конкуренция "Аз ще взема това за оффспеца" Или невероятния ми късмет с /ролл !! не е надвишавал 50 !! От гилдията искат сериозна игра която не мога да си позволя или ходят на райд когато съм на работа или не ми е удобно.Въобще правят играта нещо сериозно което не е.ПвП-то съкс никъв баланс просто квото ми влезе соло има ебати и шанса да ми изкърши ръцете от натискане на бутони.С цялата ебавка толкова много хора се оплакаха заради простотията в която забъркаха класа ми че и даже смениха класа с друг а близ на своя сметка направи така че инерфайъра от 10 минути да стане на 30 и това в пача който трябваше да "оправи" нещата.Другата голяма глупост е че имам много малко магий на разположение и не мога даже да си направя тактика за определини класове срещу мен.Маната ми свърша за секунди!Убия един и след това даже не мога да направя нещо на следващия.Друг е въпроса че всички меле единици минават през мен и ме правят на маймуна да се въртя да ги гоня и а вземат ме убият докато каствам няма да е за сефте.Нека не превръщаме темата в Уар вс УоУ.Моето мнение е че уар е по-добър от уоу.Jorix написа:Ми начи се излагаш.Щото на уотлк,за 1 месец по малко игра на ден можеш да събереш ебати гиър-а.
Иначе индиидхиуас е прав.спомни си първия дет когато си играл уоу.Сравни го с първия ден когато игра уархамър.Аре ся кажи дали верно е по-добра
От играчи в уар който са играли уоу и са се отказали разбрах че следващия пач ще подсилят ДК-то то не стига че е имбав ами и още по силен ще го правят.
Вермик, УАР ще бъде по-добър от УоУ, но трябва да издържи сега и да му се въведат някои промени.
При излизането си УоУ нямаше райдове и арените, това което днес е основата на играта. Професиите бяха сложени с цел маркетинг, но блексмитинга и ледъруъркинга например бяха прекалено слаби за целта и имаше "правилен" и "грешен" избор на професии. Левелването беше много по-бавно и трудно, също самите дънджъни...
УАР трябва да въведе нови неща, по-различен енд гейм контент, малко да живнат икономиката (но нямам встрани от фарменето, не знам как ще стане това :> ) и все в този ред. Оживее ли още година-година и нещо ще е по-добрата игра.
При излизането си УоУ нямаше райдове и арените, това което днес е основата на играта. Професиите бяха сложени с цел маркетинг, но блексмитинга и ледъруъркинга например бяха прекалено слаби за целта и имаше "правилен" и "грешен" избор на професии. Левелването беше много по-бавно и трудно, също самите дънджъни...
УАР трябва да въведе нови неща, по-различен енд гейм контент, малко да живнат икономиката (но нямам встрани от фарменето, не знам как ще стане това :> ) и все в този ред. Оживее ли още година-година и нещо ще е по-добрата игра.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
Vermic
- Обратна връзка:
Тя сега играта си е добра насочена е в правилната насока пвп.То е ясно че ще става по-добре даже скоро ще излиза безплатен експанжън под формата на пач.
Ако чакаме още 1 година ще излезе Guild Wars 2 което ще е като чук в лицето на УоУ.То значи крахът на УоУ е тези следващата година.
Guild Wars surpasses 5 million players worldwide
PC | by Dan Nicolae Alexa | 27th February 2008
Ако чакаме още 1 година ще излезе Guild Wars 2 което ще е като чук в лицето на УоУ.То значи крахът на УоУ е тези следващата година.
Guild Wars surpasses 5 million players worldwide
PC | by Dan Nicolae Alexa | 27th February 2008
Ти па игра 1 ден и вече стана ебати спецаVermic написа:Тя сега играта си е добра насочена е в правилната насока пвп.То е ясно че ще става по-добре даже скоро ще излиза безплатен експанжън под формата на пач.