Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 18:03
Да не вземеш да се разревеш бе!И си доста много тъпа щом си мислиш че мнението на класа ти е важно.Фешън помия.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
MillionLies
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 18:05
Vermic написа: Да не вземеш да се разревеш бе!И си доста много тъпа щом си мислиш че мнението на класа ти е важно.Фешън помия. Трай, бе, гном.
___________________________________ "¿Cuándo le he faltado yo el respeto a la gente? ¿Eh, gilipollas? ¿Cuándo?"
69 - Черни лалета
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 18:05
Влизаш в ритъм 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 18:07
MillionLies написа: Трай, бе, гном. ПХАХАХАХАХАХАХАХХАХА  Обилно се посмях на глупостите ти фешън свиня.
|
|
|
|
 |
MillionLies
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 18:11
Да приличам на човек, на когото му пука на какво си се смял? И т'ва, че ме наричаш фешън свиня, изобщо не ме трогва. Не се занимавай с мен и толкова. Аман от недоразвити. Толкова ли е трудно да асимилираш, че мнението ти е без всякаква база и точно затова ми е безразлично? Какво се опитваш да постигнеш като пишеш едно и също всеки път? Или като ме обиждаш? Айде, тихо ся и стига си ме коментирал.
___________________________________ "¿Cuándo le he faltado yo el respeto a la gente? ¿Eh, gilipollas? ¿Cuándo?"
69 - Черни лалета
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 18:25
Вермик си е Вермик, с или без момичета Недей да му се връзваш, изчакай някой друг да те нахули качествено и тогава може да плачеш И сега детектива в мен иска да зададе въпрос: ако не си Диана как точно си решила да се регнеш във форума? Как си се добрала с линк за него? Това е геймърски форум за геймърско списание, а постовете ти не говорят много в тази насока ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Искам истината!
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
MillionLies
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 18:30
Първо - не смятам да плача, буквално или не, колкото и да се опитвате да ми наливате. С обиди няма да го постигнете, само с истини.
Второ - вече написах отговори на въпросите ти, мисля че малко по-назад в същата тази тема.
69 - Черни лалета
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 18:35
MillionLies написа: Първо - не смятам да плача, буквално или не, колкото и да се опитвате да ми наливате. С обиди няма да го постигнете, само с истини.
Второ - вече написах отговори на въпросите ти, мисля че малко по-назад в същата тази тема. Абе дебела мечка такава отговори кат чуек не кат свиня!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 18:50
Омега, кво да ти кажа, от обощението ти: " Интересен феномен - Когато има мацка, нивата на спам се покачват значително. " С това не мога да не съм съгласен, доста е жалко, ама карай. ;Д Иначе, другите ти изказвания... биеш чиста доза комплексарщина бе човек.  -- И ако MillionLies наистина си беше тръгнала, щеше да е наистина тъпо, лол. Чисто принципно говоря. Относно самия MillionLies потребител - не знам дали си момиче или момче. НЕ се обиждай, това е доста честа срещано явление в тоя форум... просто 99% от всички нови потребители са стари дето си правят ташак, а и както забелязваш момичетата дето го посещават се броят на пръсти. -- Толкова от мен. =)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 18:57
Хами, да, veronicas са. Million, не се връзвай. Колкото до вермо... Той псува половината форум през 90 % от времето. Постни една картинка със сърп и чук на нея и ще се изпразни в гащите.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 19:13
Хърф написа: Хами, да, veronicas са. Million, не се връзвай. Колкото до вермо... Той псува половината форум през 90 % от времето. Постни една картинка със сърп и чук на нея и ще се изпразни в гащите. Ще се изпразня в твойте гащи!
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 19:27
Оле мамо... @Митко, що да се сърдя на някого? Просто си гледам десетото дете в катуна, чопля земята за червейчета, да си храня многонационалната челяд, ежедневните работи. (: @Деяне, ти къде бе... :Д @Дани, моя сладка, нежна и недокосната от ПЦМ, на Омегата му бил лош джойнта чувам, Вермик е на 10.
Кво правите иначе бе, гледам обстановката много се е променила нещо...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 19:30
Vermic написа: Ще се изпразня в твойте гащи! Чакам. Also, welcome back, dark one.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 19:33
Силно се надявам, че dark one съм аз... :Р Хърф, а пък ти кой си, ще ми е приятно да си спомня...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 19:35
Аз - колкото и да ме е срам да си призная - бях "Легендарният" бобакин.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 19:37
Хърф написа: Аз - колкото и да ме е срам да си призная - бях "Легендарният" бобакин. Помня аз как навремето предрекох, че от този нублет с ~100 поста ще излезе читав хейтър, обуздал силата на 4chan пиковете и caps lock-a  Моме, добре завърнала се. Нищо не се е променило, просто е още рано. Дай на форума 2-3 часа да влезе в пика си 
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Не те помня с лошо, което е добре. Не помня и да съм набеждавана, че съм спала с теб, което също е добре. Е здрасти, драго ми е да се засечем виртуално, но тук така стават нещата... :Р
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
MillionLies, aко си момче се чувствай яко нахранен от мен. Ако си момиче, не им обръщай внимание, това е ПЦМ форуму, тука всички се псуваме и хейтим през... ъ ъ ъ 100 % от времето ? Та, повечето потребители не са такива простаци за каквито са представят, все пак тук е интернета, сигурен съм, че никога не биха ти казали това на живо, а и техните обиди са насочение към теб само защото си женско и то ново. Не си го мислят.Новите при нас биват унищожавани още от първите си постове, оцеляват само най-силните. Ех, спомени. Сега като си помисля моето прохождане във форуму преди почти три години... лолз п.п Хами сещаш ли се за какво ти говоря ? Тогава те мразих. Наистина.  едит Ей, кочове, внимавайте да не изплашите момичето бе  У форуму и без това не се случва нещо интересно. едит 2 И все пак, къде е Деана ?
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 19:41
Рекънекте, да ти предложа очила? Два поста над теб. Шейд, поласкан съм.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Мар 2009 19:46
Zero Endorphine написа: Не те помня с лошо, което е добре. Не помня и да съм набеждавана, че съм спала с теб, което също е добре. Е здрасти, драго ми е да се засечем виртуално, но тук така стават нещата... :Р Ти се завърна... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|