Silent Hill
Re: Silent Hill: Homecoming
Поиграх малко играта на кашон и нещо не ми хареса 
Филмът много ме радва, но играта незнам дали ще е добра, съмнявам се, но тия дни ще я пробвам.
Тотално бях забравил за играта!Gt написа:http://www.shacknews.com/onearticle.x/55779
Играта вече е достъпна в Steam.
Почвам да тегля.
- VALEN7INVS
- Цар
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
мааалко чепата графика, и няма възможност за по-подробно разчовъркване на настройки в менюто, иначе изглежда много добре игричката, тази нощ ще се поразцъка 
а, качили я и в арената.
http://arenabg.com/details.php?id=1abb6 ... 638ba08d7d
а, качили я и в арената.
http://arenabg.com/details.php?id=1abb6 ... 638ba08d7d
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
и тва е една банална сапунка
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
Букмейкара
Само не разбрах историята свързана ли е в 5те части ?По едно и също време ли се случват събитията ?
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
я ако някой я подкара с карта от Х сериите на Ати да каже.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Играта отиде в коша.
С нищо не ме впечатли!

С нищо не ме впечатли!
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Не знам попадали ли сте на двете Silent Hill - Inspired компилации на Liminality (руски нет лейбъл). Включват доста добри композиции напомнящи за атмосферата на поредицата:

ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Silent Hill за Wii? Това ако нямаш моушън кепчър технология у вас не виждам как може да е интересно....
.... от друга страна може да е тетрис с разкриване на картинки от играта
.... от друга страна може да е тетрис с разкриване на картинки от играта
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Най-тъпото е, че продължават да поверяват проектите си на US разработчици. Разбира се, че може да се направи и за Wii смазващ SH, стига да се разработва от кадърен dev.

Anyway, поредицата за мене я убиха с последните 1-2 игри така или иначе.
Anyway, поредицата за мене я убиха с последните 1-2 игри така или иначе.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Farewell, Silent Hill...
Ахахах...последното е пълна гавра просто.
Пс. http://i175.photobucket.com/albums/w156 ... 1238671003

Пс. http://i175.photobucket.com/albums/w156 ... 1238671003
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
http://kotaku.com/5200513/silent-hill-s ... s2-and-psp
Shattered Memories ще се появи и за PS2 и PSP.
Shattered Memories ще се появи и за PS2 и PSP.
Всъщност всички обещания звучат добре и напълно постижими. Ами ще чакаме сега :]
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Re: Silent Hill (и провала наречен Shattered Memories)
Т'ва Silent PC рути отсекъде ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Re: Silent Hill (и провала наречен Shattered Memories)
Някой ако му се занимава да прати на едно ЛС историята на SH. Демек за какво аджеба става дума. Защо някакви рандъм хора или не толкова попадат във някакви измерения и т.н
Re: Silent Hill
Днес имах време и разцъках играта за около час.
Като цяло ми допадна до тук, но пък аз не съм върл фен на SH поредицата, така че гледам на тази игра със съвсем различни очи от Брейн, например.
Психологическия анализ, който прави играта при всяко взаимедойствие със средата (зяпане на постери с какички, етц.) или при разговорите с психоаналитика е приятно въведение, което променя поведението и вида на героите, враговете и средата. Тези промени са предимно козметични и не влияят особено на геймплея, но все пак.
Предполагам, за дългогодишни фенове на поредицата, може да се окаже неприятно твърде очевидното разделение между експлорейшън и чейс елементите на играта. На мен не ми се стори неприятно, макар че е твърде спокойно, когато знаеш, че всички звуци, изображения и сенки, които виждаш, докато не е замръзнал Сайлънт Хил са просто там за да поддържат отличната атмосфера, но не могат да ти сторят нищо.
Частта с преследването е готино реализирана. Понякога ми се искаше да имам една тръба под ръка и да запукам някое безлично говедо, но така е някак по-напрегнато... май.
П.П. Фенерчето е реализирано отлично!
Като цяло ми допадна до тук, но пък аз не съм върл фен на SH поредицата, така че гледам на тази игра със съвсем различни очи от Брейн, например.
Психологическия анализ, който прави играта при всяко взаимедойствие със средата (зяпане на постери с какички, етц.) или при разговорите с психоаналитика е приятно въведение, което променя поведението и вида на героите, враговете и средата. Тези промени са предимно козметични и не влияят особено на геймплея, но все пак.
Предполагам, за дългогодишни фенове на поредицата, може да се окаже неприятно твърде очевидното разделение между експлорейшън и чейс елементите на играта. На мен не ми се стори неприятно, макар че е твърде спокойно, когато знаеш, че всички звуци, изображения и сенки, които виждаш, докато не е замръзнал Сайлънт Хил са просто там за да поддържат отличната атмосфера, но не могат да ти сторят нищо.
Частта с преследването е готино реализирана. Понякога ми се искаше да имам една тръба под ръка и да запукам някое безлично говедо, но така е някак по-напрегнато... май.
П.П. Фенерчето е реализирано отлично!