Зло - психично разстройство, гледна точка или друго?
Re: Зло - психично разстройство, гледна точка или друго?
Всичко е Абстракция.
If it's not a signature, shoot it.
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Гей е всичко.Brain написа:Сичко е гей!Хърф написа:Всичко е Абстракция.

The universe is gay!
-
Steel
- Обратна връзка:
Е всичко гей.човeк написа:Гей е всичко.Brain написа:
Сичко е гей!
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Всичко гей е.Steel написа: Е всичко гей.
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
След като умрете няма живот така че какво сте направили няма никакво значение.Въобще как може да слагате на нещо лепенките
"добро" и "лошо"?Няма такова нещо.Няма бог няма спасение!
"добро" и "лошо"?Няма такова нещо.Няма бог няма спасение!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Но запетаите съществуват.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Да и гъза ти е разпран от тях! ,|,Хърф написа:Но запетаите съществуват.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
таа тема е малоумна
никъв профит нема от нея
напрао си е ЕВ-
закво се занимаате
никъв профит нема от нея
напрао си е ЕВ-
закво се занимаате
остарехме
- Тъп трол (баннат)
Въртят я,сучат я и все за гейове говорят. 
Във всяка дума намират сексуален мотив.Къде съм попаднал?Какъв е този клуб?
Във всяка дума намират сексуален мотив.Къде съм попаднал?Какъв е този клуб?
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
С целото ми уважение,Random Idiot написа:таа тема е малоумна
никъв профит нема от нея
право говориш, човече!
Но нека признаем ПОЛЗИТЕ от темата.
Тази тема предостави ЩЕДРА възможност на някои, да се имат за повече от мистър Алберт Айнщайн.
Това не е малко,
моля,
па ако ще е за шегата.
Мир
Нема таа, нема онаа.
-
d4rk.1nside
добро е , между друготоТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:мистър Алберт Айнщайн.Random Idiot написа:таа тема е малоумна
никъв профит нема от нея
остарехме
Факт.ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Тази тема предостави ЩЕДРА възможност на някои, да се имат за повече от мистър Алберт Айнщайн
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Добре де не знам как точно е терминологията и кое се води болест и кое не. Много издребняваш. Нужно ли е да хейтиш така все едно кой знае какво съм казал? Замени думата болест от последното ми изречение с психично разтройство и готово. А относно това дали серийните убиции осъзнават какво са извършили можем само да предполагаме. Не сме им в главата, че да знаем. Аз лично смятам, че не всички страдат от психично разтройствоThe Grim Reaper написа:Мисля, че за всичките тези години от живота си би трябвало вече да си разбрал, че за да не изглеждаш като глупак, е крайно наложително да знаеш какво говориш, преди да се изкажеш.Der Meister написа:Бе как злото ще е психично разтройство? То ако беше така всички сериийни убиийци, изнасилвачи и тем подобни щяха да ги вкарват в лудници, а не в затвори. Някои са луди да. Това го определят лекари, психиатри и тем подобни като изследват мозъка и т.н. Това, че нещо е ненормално не означава, че задължително е болест.
Защо ги говориш тия глупости бе, д'еба?
Има разлика между разстройство и болест. За изнасилвачите ще си замълча, но НИКОЙ сериен убиец не е убивал, осъзнавайки тежестта на делото си. За тях да убиеш човек е наистина като да си купиш сладолед.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Има единици, които биха го направили от доброта, между другото. Но масата просто ще го направят, за да изпъкнат. Но, в крайна сметка, дори и да го правиш за себе си - фактът е, че падналият човек все пак е на краката си, нали? Някой му е помогнал, пък дори и само, за да се покаже колко е як :- )Ледник написа:Това чучело от 19-и век няма място днес.ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Тази тема предостави ЩЕДРА възможност на някои, да се имат за повече от мистър Алберт Айнщайн
Прочее, това, което наричате "зло" всъщност е градивният елемент на самата тъкан на реалността, която познаваме. Съществува единствено "зло", в различни степени и проявления. Това, което смятате за добро, също е зло, рационализирано (оправдано) от човешкия ум по различен начин. Пример: Човек се подхлъзва на улицата и аз му помагам да се изправи. Рационализацията казва: Правя го, защото съм добър. Истината е: Правя го, защото искам да ме харесват. Защо искаш да те харесват е отделен въпрос. Същината на нещата е, че всичко, което вършим, го вършим користно. И всяко наше действие е с предимно деструктивна насоченост в основата си.
И не, някои не се смятаме за повече от Айнщайн. Просто смятаме, че в случая греши.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
И стигаме до извода, че добротата е егоизъм. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
d4rk.1nside
никога не съм вярвал , че ше съм съгласен .. поне отчасти за нещо с тебЛедник написа:Това чучело от 19-и век няма място днес.ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Тази тема предостави ЩЕДРА възможност на някои, да се имат за повече от мистър Алберт Айнщайн
Прочее, това, което наричате "зло" всъщност е градивният елемент на самата тъкан на реалността, която познаваме. Съществува единствено "зло", в различни степени и проявления. Това, което смятате за добро, също е зло, рационализирано (оправдано) от човешкия ум по различен начин. Пример: Човек се подхлъзва на улицата и аз му помагам да се изправи. Рационализацията казва: Правя го, защото съм добър. Истината е: Правя го, защото искам да ме харесват. Защо искаш да те харесват е отделен въпрос. Същината на нещата е, че всичко, което вършим, го вършим користно. И всяко наше действие е с предимно деструктивна насоченост в основата си.
преди около месец - 2 да съм говорил с 2-3 френда по тоя въпрос .. се 1 си прочетох т'ва , което обяснявах тогава
беше на тема алтруизъм, егоизъм .. ное прекалено сходно , мамка му .. чак кат го прочетох първи път се зачудих къде съм го чувал .. та го четох втори път твойто мнениице.
както и да е тва горното няма връзка по темата , но шансът е такъв.
блахх
за истинските , стойностни добри дела обикновено не се разбира.. то всъщност май се оказва част от самото такова ахх
остарехме