Моля за съвет

Проблеми, съвети, ъпгрейд
adelora

Моля за съвет

Мнение от adelora »

Здравейте, искам да си купя лаптоп, но като цяло не разбирам почти нищо от различните видове процесори, видео карти и пр. Тъй че ви моля за съвет. Тъй като лаптоп-а ще се използва предимно за обработка на снимки с фотошоп, и евентуално гледане на филми, какво да търся? Ще има ли значение дали процесорът е intel или AMD? Каква видео карта да търся? Харесала съм си един pavilion http://www.technopolis.bg/product.php?pid=1107, но е с amd, би ли ми свършили работа? Ако имате някакви други идеи, моля предлагайте. Предварително благодаря за помощта. А имам и друг въпрос, който 100% ще ви се стори глупав, но както казах не съм съвсем в час. Много ли е зле vista-та, и след като си купя лаптоп с оригинален софтуер, това значи ли че програмите, които ми трябват също ще трябва да се оригинал?
Аватар
BARRICADE

Re: Моля за съвет

Мнение от BARRICADE »

Бе като за филми и photoshop е повече от достатъчен.
Knight will fall 2008
PureEvil
В момента играе: Burnout Paradise:The Ultimate Box(PC)

Мнение от PureEvil »

adelora написа:Здравейте, искам да си купя лаптоп, но като цяло не разбирам почти нищо от различните видове процесори, видео карти и пр. Тъй че ви моля за съвет. Тъй като лаптоп-а ще се използва предимно за обработка на снимки с фотошоп, и евентуално гледане на филми, какво да търся? Ще има ли значение дали процесорът е intel или AMD? Каква видео карта да търся? Харесала съм си един pavilion http://www.technopolis.bg/product.php?pid=1107, но е с amd, би ли ми свършили работа? Ако имате някакви други идеи, моля предлагайте. Предварително благодаря за помощта. А имам и друг въпрос, който 100% ще ви се стори глупав, но както казах не съм съвсем в час. Много ли е зле vista-та, и след като си купя лаптоп с оригинален софтуер, това значи ли че програмите, които ми трябват също ще трябва да се оригинал?
То това и за игри става , бе!
Стоян
zonda

Мнение от zonda »

:D :D :D
Публикувай отговор