Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 25 Фев 2009 13:05
Някой да е изпробвал случйно ПТР-то ?
___________________________________ Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound. http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 25 Фев 2009 13:15
На какво се натъкнах, докато си експвам
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 25 Фев 2009 15:30
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 25 Фев 2009 16:46
@Омежи, съжалявам, яко туинк е. -- Хикс, лололол! :ДДД -- Аз най-после имам ток в квартирата. Скоро като имам и комп с уоу, ехеее... @KaLI_BoGa, не струваш! EDIT: И омежи, как няма да те счупи оня, като предметите ти съкват толкова здраво.. Ама лвл-вай по-бързо, по-добре е :Д Просто не очаквай кой знае колко добро ПвП през тва време... И си вдигни " Lethal Shots"-a до 5-то ниво!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 25 Фев 2009 16:53
KaLI_BoGa написа: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Neptulon&n=Dorkins тва не е ли оня нууб от проджект лор на уоухеад ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 25 Фев 2009 18:58
Beautevil написа: KaLI_BoGa написа: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Neptulon&n=Dorkins тва не е ли оня нууб от проджект лор на уоухеад ? Да що проблем ли има???
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 25 Фев 2009 21:24
Хамо, аз кво да направя, че оня има некви 80ки и е с имба предмети. Всичко сам съм изкарал и се гордея с него. Летъл шотс ще ги дигна като му дойде времето или поне си кача "Тик Хайда". Аре ти си оправяй пц-то.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 25 Фев 2009 23:02
То бая време мина за едно преинсталиране ?.?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Фев 2009 03:18
СТИГА БЕ!
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Фев 2009 07:19
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Пени
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Фев 2009 11:56
Цитат: When you fight [9] he will sometime summon rhino's ([10]) also called Stampede. While doing that he says "Say hello to my BIG friend!" which is a reference to Scarface's "Say Hello To my LITTLE friend!". Also the quest Bury Those Cockroaches! in The Borean Tundra is a reference to Tony Montana's line: "I bury those cockroaches!".
___________________________________ The World Is Yours...
|
|
|
|
|
Oрк Паладин
|
|
В момента играе: World of Warcraft
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Фев 2009 12:11
Corporal*Hicks написа: СТИГА БЕ! Абе пич за кво имаш хемо и синистър страйк едновременно на бара? Омг и чийп шот ти е изнесен в нормалния бар,не е в стелтерския. Ок,айде да предположим,че е заради шадоуденса,защо не го сложиш в някой от другите барове или не го бинднеш на горния?Не мога да си те представя как пускаш шадоуденс и започваш да кликаш чийп шот,като през това време трябва да вършиш куп други неща (освен ако не играеш срещу някой уоу-инвалид). Биндни си клавиатурата и ще ти стане далеч по-леко, И хемо е 35 енергия (в бц поне беше така),а синистър е 45,така че не виждам смисъл да го ползваш
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Фев 2009 13:16
Абе аре кажете некав нормален пиратски сървар на 3.0.9...Сичките са или "фън" сървари или играят по 30 човека в тях... П.П.И плс "тру" уоу играчите дето играят в оригиналния да не ме хранят че играя в пиратски.Общо взето видях целия контент на уотлк (без Malygos) и не смятам за необходима да си плащам пак акаунта
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Фев 2009 18:36
Quirk, не ти ли се занимава за 2-ра професия? =) П.п. Омега, след няколко дни ще е готово, може би!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Oрк Паладин
|
|
В момента играе: World of Warcraft
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Фев 2009 20:50
Jorix написа: Абе аре кажете некав нормален пиратски сървар на 3.0.9...Сичките са или "фън" сървари или играят по 30 човека в тях... П.П.И плс "тру" уоу играчите дето играят в оригиналния да не ме хранят че играя в пиратски.Общо взето видях целия контент на уотлк (без Malygos) и не смятам за необходима да си плащам пак акаунта Няма. Ела при мен в WoWCrack,след около 2-3 седмици мисля,че WotlK ще е готов. Сега версията е 2.4.3. Наскоро наеха нов дивелъпър,който заедно с почти всички датабейс джиеми работят върху експанжъна и новият емулатор за него.Ето тука има чейнджлог: http://ptr.scapegaming.com/changelog.txt
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 28 Фев 2009 02:03
за два дни дигнах инскрипшън на 400 скилл и сега почнах да блъскам за ноубъл'с дек от 3 дни крътя яко храсти и събрах 3 карти ( ейс , 2 и 3 ) много съм горд :p Няма ли някой навит от ордата в емерисс да помогне да посъбера по-бързо дека ? :ДД
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 28 Фев 2009 02:46
The Chameleon написа: Quirk, не ти ли се занимава за 2-ра професия? =) Освен да взема 2ра gathering prof или inscription за шоулдър енчантите, всичко друго е безсмислено, а и си ме мързи откровено казано п.п. А този грозник - http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... le&n=Quirk си го левелвам бавно, но славно в случай, че отново хънтърите се озовем на дъното на хранителната верига
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 28 Фев 2009 03:01
Аха... =) Аз не мисля да почвам скоро 2-ри герой, въпреки че искам да си направя 100. xD Първо трябва да направя мейна мега зъл!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 28 Фев 2009 11:06
Oрк Паладин написа: Jorix написа: Абе аре кажете некав нормален пиратски сървар на 3.0.9...Сичките са или "фън" сървари или играят по 30 човека в тях... П.П.И плс "тру" уоу играчите дето играят в оригиналния да не ме хранят че играя в пиратски.Общо взето видях целия контент на уотлк (без Malygos) и не смятам за необходима да си плащам пак акаунта Няма. Ела при мен в WoWCrack,след около 2-3 седмици мисля,че WotlK ще е готов. Сега версията е 2.4.3. Наскоро наеха нов дивелъпър,който заедно с почти всички датабейс джиеми работят върху експанжъна и новият емулатор за него.Ето тука има чейнджлог: http://ptr.scapegaming.com/changelog.txtДа бе знам го тва,ама кой знае колко време още ще го тестват...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|