ПП: http://www.youtube.com/watch?v=73_SY6dAeT4

Не,просто няма да ходи на рожден ден на такъв с кожени панталони и кубинки,седнал на някоя пейка,свирейки на китара и отварящ миризливата си дупка(уста),правейки опити за пеене,пиейки бира с цел дооформяне на огромното си бирено шкембе.I_Hate_Noise написа:Ще ходиш на рожден ден на някой педал ли ?
|
|
| 
Ти обаче винаги (си мислиш, че) имаш какво да кажеш,DennisEverything? написа:Не,просто няма да ходи на рожден ден на такъв с кожени панталони и кубинки,седнал на някоя пейка,свирейки на китара и отварящ миризливата си дупка(уста),правейки опити за пеене,пиейки бира с цел дооформяне на огромното си бирено шкембе.I_Hate_Noise написа:Ще ходиш на рожден ден на някой педал ли ?
Ти па и ти. Като казваш, че съм прекалил, ам че кажи къде :ДSquiz написа:Бац, тука малко прекали, пък и със същия успех можеше поста ти да се отнася и за мразя шум, щото и той прави същите тъпи квалификации.На мен колана ми идва малко позьорски, ама това за педалите вече е равностойно на написаното он денис...
Ти па и некъв екстрасенс се извъдиreadonly написа:айхейтнойз просто си тролва.. ноу биг дийл. А денис се връзва и си вярва като осмокласничка - на хай клуб