Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Halo Wars
Публикувано на: 20 Фев 2009 23:04

Избиваи си комплекса некаде другаде пич тука не вървиш. Теб явно те е яд че нямаш хбокс, ама и за пц да излезе няма да върви на кашона ти. Но споко това никога няма да стане ако неси забелязал хало 3 никво го нема за нищо друго освен хбокс. Копеле тва е запазена марка на хбокса несе ядосваи а си земи еидн, а ако ли не играи пц стартеги има доволно количество само несе чустваи преебан, че ставаш жалак :stooped:

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 21 Фев 2009 00:12

RELOADED написа:
Контролите са най-малкия проблем,хората лесно ще ги оптимизират за игра с клавиатура и мишка.
Знаем,че много се кефиш,че имаш Хбох,ама недей да се опитваш да спориш така непрофесионално с нас "простосмъртните" притежатели на РС!
:wink:

Застреляй се бе, деба и мишока.

@dx4
Бате, ако имах излишни пари за хбокс щях да си купя бутилка за маркера :Р

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2009 00:29

Аз си зех козола понеже пц игрите в голям застои навлезаха пък и ми се игарехе аркадки.
Хало уарс е аркадна стартегия с акцент върху битките

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2009 14:57

Прекалено опростен геймплай и малко еденици..... иначе добра графика и физика... но като цяло издънка голяма геймспот са дали 6.5 оценка... според мен напълно заслужена.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2009 16:04

според мен заслужава 10, а доколкото упростен геймплеи в голяма грешка си. Толкоз много умения ъпгреиди и тем пдобни трябва да знаеш кога какво да използваш, аз съм сигорен че ще ми трябват 6 месеца за ад се науда да прилагам някакъв як юнит контрол. То почти всеки юнит има по няколко функции не само 1 атака, а да успеш да кажеш кои какво кога да прави изобщо не е просто. Добре че несе влиая от оценките по тъпите геим саитове иначе щях да се прееба да нея играя тая игра хахах

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2009 16:12

iddqd написа:
според мен заслужава 10, а доколкото упростен геймплеи в голяма грешка си. Толкоз много умения ъпгреиди и тем пдобни трябва да знаеш кога какво да използваш, аз съм сигорен че ще ми трябват 6 месеца за ад се науда да прилагам някакъв як юнит контрол. То почти всеки юнит има по няколко функции не само 1 атака, а да успеш да кажеш кои какво кога да прави изобщо не е просто. Добре че несе влиая от оценките по тъпите геим саитове иначе щях да се прееба да нея играя тая игра хахах

Ами неззнам според мен оценките на геймспот едно на 90% са верни виж оценките на ХАЛО серийте всичко е над 9.0 как изведнъж отново игра от хало сериийте пада на 6.5
Реално и аз не очаквах толкова ниска оценка очаквах 8.5 за това което видях на демото.. А за оценка 10 ти ще изкараш най добрата стретегия изобщо :) Нищо не казваш и за уархамера новия? той с 8.5 оценка

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2009 21:36

Ми смених стартегията просто. Аз съм голям фен на уархамър вселената, но тази просто по ме кефи. Физиката на новия уархамър неме кефи става дъма танковете как се движат и разни други машини, а на хало уарс си се движат много яко.
Хало уарс е много по малко дървеа е от всяка друга стратегия която съм играл. Иначе на стария уархамър много бях надобрял даже по едно време бях в първата десятка на ладер класците в света и факта че сега сменям стартегията с тази дето хем не е уархамър хем е с по ниска оценка горои досататчно за това кое ми е по интересно.
Тази стратегия ми е много по развижена графична и аркадна от всички други и това че съм фен на уархамър от 15 години не променя този факт. Предпочитам да несъм роб на фенщината и на чуждите оценки, а да играя това което ме кефи,

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2009 22:02

Halo Wars Review - 6.5

The Good

* Superb selection of UNSC and Covenant forces
* Easy to play once you grasp the controls
* Engaging storyline and cutscenes
* Good mission variety through campaign mode.

The Bad

* Covenant not playable in campaign mode, Flood not playable at all
* Small unit counts and map limit the scale of battles
* Very few multiplayer options.

Не е лоша, но примерно Warhammer 40,000: Dawn of War Review в момента я издухва от всякъде ;) А отсрани споровете ви PC/XBOX 360 са не само смешни, а и жалки. Особенно като преминат на лична основа.

http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2009 22:20

Абе виж как се движи танка на уархамъра и после на халото и тогава ми кажи кое на кое кво издухва.
Лошото е че са 2 раси само за мулти, но за мен в момента важното е да има нов тип игра, а не 1000 юнита и 133 раси. Пък ако се мислиш че си по компетентен на уархамър може да направиме 1в1

Профил

Аватар
В момента играе: GTA 4
Публикувано на: 24 Фев 2009 09:59

Е какво като се движи яко. Това мисля, че няма голямо значение.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2009 11:04

Физиката и графиката не правят играта... имаме само 1 раса в кампанията която се изигравала за 5 часа.... не мога да повярвам че това са хората правили age of empires явно не са им дали достатъчно време...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2009 12:02

Все пак играта е правена за конзола, каквото и да си приказваме - има ограничения.За ХBox 100% играта е революционна, но за РС.....

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2009 12:53

Много сте зле за хбокс има тъпи игри като ред алерт 3, тибериан уарс и тем подобни сапунени стратегии дето са вртъснали на всеки до немаи каде има и по добри като баъл фор мидъл ърт, но тя си пак по обикновена стратегия в сравнение с халото. Аз се кефа на игри с нови идеи а стратегия с нови идеи просто несъм виждал последните 10 години.
а щом не танковете и юнитите правят играта то кое?
Играта верно че е много бедна като раси и тем подобни 2 раси в мулти и една в кампания, но аз лично предпочитам да игаря с 2 раси в мулти,но да са супер яко направени юнитите умения графика физика, отколкото с супер много раси дето да не вада танкове и машини понеже ме дразни как изглеждат и как се движат. Играта е революциона по принцип заради контрола си както казах писна ми да игаря клиширани стратегии за пц то се деградира от повтаряне на 1 и също.
Иначе съм 100% убеден че ще пуснат експанжън в които да сложат флуд расата.
Също така най яката стратегия за пц дънжън кийпър 1 и 2 е с още по- малко раси 1 раса с която може да се игаря кампания и 1 раса с която да се игаря в мулти само една, а тук са 2. В дънжун кипър неможеше да с играе с рицарите, но това не правеше играта тъпа. Просто за мен най добрата пц стратегия е с 1 раса ахахаха

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2009 13:40

Мда ама има хора дето игрят само сингле стратегийте и 5 часа гаймплай кампания са смехотворни...
Иначе последната добра стретегия която играх е Act of war и ескпенжана и....

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2009 14:48

А просто съм останал с много добри впечатления от кампанията понеже след сяка мисия има много яко филмче с страхотна графика. То е ясно че неможе да има много мислии понеже 7 8 гб няма как да стигнат за толкоз филмчета. А пък тези дето игарят кампанията сингъл само и само заради това си зимат игра те са си ламички и тези 5 часа дето са казани за тях ще са 15 понеже няма да могат лесно да мианват мисите. То като се напише 5 часа става дума да минаваш от раз сяка мися бързо, ама като си свикнал само сингъл да игаряш на стратегия занчи неси добър играч и няма да можеш да я минеш за 5 часа ако ще да се насереш. Ама мен това неме касае аз на даун оф уар кампанията несъм я минавал никога пък в калсацяита стигнах първата 10 ка

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2009 16:49

iddqd написа:
А просто съм останал с много добри впечатления от кампанията понеже след сяка мисия има много яко филмче с страхотна графика. То е ясно че неможе да има много мислии понеже 7 8 гб няма как да стигнат за толкоз филмчета. А пък тези дето игарят кампанията сингъл само и само заради това си зимат игра те са си ламички и тези 5 часа дето са казани за тях ще са 15 понеже няма да могат лесно да мианват мисите. То като се напише 5 часа става дума да минаваш от раз сяка мися бързо, ама като си свикнал само сингъл да игаряш на стратегия занчи неси добър играч и няма да можеш да я минеш за 5 часа ако ще да се насереш. Ама мен това неме касае аз на даун оф уар кампанията несъм я минавал никога пък в калсацяита стигнах първата 10 ка

не съм особено убеден как става от 5 на 15 часа колкото и да е лев играча както не съм съгласен че тия които не играят мулти са слаби играчи слагаш много хора под общ знаменател с тия изказваня :) Аз чакам да пуснат нов ремаке на дюне 2... dune 2000 беше посредствена и ставаше ама тоя dune emperror беше голяма трагедия.. сега има слухове за нов dune надявам се на нещо качествено...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2009 17:01

Ми много ясно че са слаби тези дето само сп играят. Аз си споням в началото когато почвах да игаря даун оф уар онлиан и бях играл само няколко месеца ми идва еидн дето разправя че изнасял нензам си колко компутера на наи трудно вдновремено и аз така го разбих че просто нямаше какво да направи. Просто когато играеш мп се научаваш да игареш а сп кампанията е просто за да разбереш какви юнити има и какви сгради, нищо повече.
Неможе да станеш дпбър в сп защото компютера неможе да ти прави курвенски номера да ти ебава икономиката. Може да игареш 5 годни срещо компютри а аз да съм играл полвин година онлаин и ще те изкърта просто това съм го тествал и знам че е така
А за дюн нензам нито са сегичката си го играх за пц поиграх няколко мисии на дюн 2000 преди 10 години ама нещо неме накефи. Иначе тои си е първоначалника на ртс жанра няма спор.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2009 17:26

iddqd написа:
Ми много ясно че са слаби тези дето само сп играят. Аз си споням в началото когато почвах да игаря даун оф уар онлиан и бях играл само няколко месеца ми идва еидн дето разправя че изнасял нензам си колко компутера на наи трудно вдновремено и аз така го разбих че просто нямаше какво да направи. Просто когато играеш мп се научаваш да игареш а сп кампанията е просто за да разбереш какви юнити има и какви сгради, нищо повече.
Неможе да станеш дпбър в сп защото компютера неможе да ти прави курвенски номера да ти ебава икономиката. Може да игареш 5 годни срещо компютри а аз да съм играл полвин година онлаин и ще те изкърта просто това съм го тествал и знам че е така
А за дюн нензам нито са сегичката си го играх за пц поиграх няколко мисии на дюн 2000 преди 10 години ама нещо неме накефи. Иначе тои си е първоначалника на ртс жанра няма спор.

Iddqd нещо не се разбрахме тия които игрят сингле може да са слаби в мулти просто защото не са играли ама защо смяташ че биха се затруднии в кампания :) аз играя игри само сингле по простата причина че искам най вече интересна история и добър геймплай.На стратегий на камапний никога не съм имал проблем че то даже на дюне 2 кога го пончах 93 не съ ме изнасяли в кампания хехе :) така че пак ти казвам не слагай всичко в общ знаменател несериозно е ....

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2009 18:07

Ми ето ти казваш че заради историата игареш игрите. Е човече ако търсиш история чети книги.
А това че може да минеш някоя кампания на нормал и применро след това на хард незначи че си добър.
Сигорен съм че повечето от хората които играят онлаин и са на първи места в класците изобщо незнаят за кво иде реч в кампанията. Иначе смятам че кампанията е направена с тази цел да те затрудни а не да си я пуснеш и да я минеш е така.
Играл съм стотици игри дето са казани применро игрално време еид колко си часа аз пък я игаря с седмици.
Просто тия сайтове са за хора които немогат сами да си разучат играта и си мислят че като прочетат няква статия и сичко им е ясно. Играите игрите за да ги оцените а несе влияите от чуцди мнения иначе цял цивот няма да имате собствено мнение

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2009 18:50

iddqd написа:
Ми ето ти казваш че заради историата игареш игрите. Е човече ако търсиш история чети книги.
А това че може да минеш някоя кампания на нормал и применро след това на хард незначи че си добър.
Сигорен съм че повечето от хората които играят онлаин и са на първи места в класците изобщо незнаят за кво иде реч в кампанията. Иначе смятам че кампанията е направена с тази цел да те затрудни а не да си я пуснеш и да я минеш е така.
Играл съм стотици игри дето са казани применро игрално време еид колко си часа аз пък я игаря с седмици.
Просто тия сайтове са за хора които немогат сами да си разучат играта и си мислят че като прочетат няква статия и сичко им е ясно. Играите игрите за да ги оцените а несе влияите от чуцди мнения иначе цял цивот няма да имате собствено мнение

"Ми ето ти казваш че заради историата игареш игрите. Е човече ако търсиш история чети книги."

Айде да не ми даваш съвети само какво да права че не върви нещо:)
За въпросните 5 часа аз не говора на изуст само по гаймспот... говорих с приятел който е врътнал за 5 часа и полвина.. Реално на повечето стратегий кампанийте въобще нямат за цел да те затруднат толкова.. само на 2 игри съм имал трудности с някой нива от кампанийте dark colony след 11 ниво нататък и act of war high treason последното ниво на най трудна степен.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com