Излезнала ебетата на новата стратегия на Haemimont. Линк на първата страница.
Някой пробва ли я вече? Впечатления?
Бета на Grand Ages: Rome
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Бета на Grand Ages: Rome
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Re: Бета на Grand Ages: Rome
Аз я пробвах за кратко. Много яка ми се видя. Само че ... запецва супер много на моята машина. Иначе графиката наистина си я бива.
Ще я пробвам, ако намеря нещо - ще докладвам... но по-интересно ми е, кога ще си обявят action-adventure играта...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
И цяла я има качена, ама испанска версия с превод на текста само... Зарибява
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Коя игра?Sentry написа:Ще я пробвам, ако намеря нещо - ще докладвам... но по-интересно ми е, кога ще си обявят action-adventure играта...
Необявена action/adventure игра, която, доколкото знам, ще излиза и за конзоли. Не мога да ти кажа как се казва, тъй като не знам нищо за нея, просто знам, че от известно време разработват такова чудо.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Ем по тракерите е (цък, цък). Добра е, бих си я купил, струва си според мен. Малко трудничка, а и веднъж като се оплетат конците няма оправия.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA