10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Заглавие: Скоро излиза бетата на StarCraft 2
Публикувано на: 13 Фев 2009 11:08
Здравй народе. Скоро може да очакваме бетата ма StarCraft 2. Още 2007 година бях предположил, че играта ще излезе лятото на 2009. Също тогава бях казал че ще почне да се говори за бета през месец януари или февруари 2009, а пък бетата ще излезе март-април. Как съм познал само .
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Заглавие: Re: Скоро излиза бетата на StarCraft 2
Публикувано на: 13 Фев 2009 15:44
Dumbaldor написа:
Здравй народе. Скоро може да очакваме бетата ма StarCraft 2. Още 2007 година бях предположил, че играта ще излезе лятото на 2009. Също тогава бях казал че ще почне да се говори за бета през месец януари или февруари 2009, а пък бетата ще излезе март-април. Как съм познал само .
Не разбрах темата за старкрафт ли е или за пророческите способности на дъмбълдор?
Draksis
Публикувано на: 13 Фев 2009 15:56
Jorix написа:
Не разбрах темата за старкрафт ли е или за пророческите способности на дъмбълдор?
Пхахахахахахаххахахахахахахахаааа, това ме накърти!
Именно, направо не се разбра за кво ше говорим, хахахахахааа
10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 13 Фев 2009 17:06
Ми аз лично се учудих когато влязах във форума и видях, че няма тема за бетата на StarCraft2. Затова реших аз да създам такава тема. И естествено се похвалих . Иначе много ясно че за StarCraft 2 ще говорим.
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 13 Фев 2009 17:13
Ох, как се одървих
Дано не е със слонски изисквания, че ще гладувам цял месец като си дам паричките за чаркове
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
StubbsZombie
Публикувано на: 13 Фев 2009 18:41
Andrey358 написа:
Супер! С удоволствие бих я тествал
С удоволствие ще я тествам и оплюя след това!
¦•••SHERIFA•••¦
Публикувано на: 13 Фев 2009 20:20
RELOADED написа:
Andrey358 написа:
Супер! С удоволствие бих я тествал
С удоволствие ще я тествам и оплюя след това!
Ти първо я "излекувай", ако ще има нещо за лекувани, пък после я тествай .
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 13 Фев 2009 21:00
Бих я цъкнал от нетърпение.. но не мисля да помагам в откриване на бъгове, 100% има достатъчно нахъсани дай хард фенове, които ще гледат и за най-малката подробност. =)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Алми
Публикувано на: 13 Фев 2009 21:08
Ще я пуснат без бъгове , това е сигурно . Като тактика , поне от клиповете, има доста общи черти с първия , така че надали ще има проблеми с баланса. Н онякак се изтърка , писна ми от старкрафт . Дано до излизането това усещане да си мине.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
WAN|Georgi
Публикувано на: 13 Фев 2009 22:31
Dumbaldor написа:
Чакай ве пич, има време... нека излезнат па тогава говори кво си предричал. Близард е тва все пак
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения