Скоро излиза бетата на StarCraft 2
Скоро излиза бетата на StarCraft 2
Здравй народе. Скоро може да очакваме бетата ма StarCraft 2. Още 2007 година бях предположил, че играта ще излезе лятото на 2009. Също тогава бях казал че ще почне да се говори за бета през месец януари или февруари 2009, а пък бетата ще излезе март-април. Как съм познал само
.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Re: Скоро излиза бетата на StarCraft 2
Супер! С удоволствие бих я тествал 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Не разбрах темата за старкрафт ли е или за пророческите способности на дъмбълдор?Dumbaldor написа:Здравй народе. Скоро може да очакваме бетата ма StarCraft 2. Още 2007 година бях предположил, че играта ще излезе лятото на 2009. Също тогава бях казал че ще почне да се говори за бета през месец януари или февруари 2009, а пък бетата ще излезе март-април. Как съм познал само.
Jorix написа:Не разбрах темата за старкрафт ли е или за пророческите способности на дъмбълдор?
Пхахахахахахаххахахахахахахахаааа, това ме накърти!
Именно, направо не се разбра за кво ше говорим, хахахахахааа
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Ми аз лично се учудих когато влязах във форума и видях, че няма тема за бетата на StarCraft2. Затова реших аз да създам такава тема. И естествено се похвалих
. Иначе много ясно че за StarCraft 2 ще говорим.
Ох, как се одървих
Дано не е със слонски изисквания, че ще гладувам цял месец като си дам паричките за чаркове
Дано не е със слонски изисквания, че ще гладувам цял месец като си дам паричките за чаркове
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- StubbsZombie
С удоволствие ще я тествам и оплюя след това!Andrey358 написа:Супер! С удоволствие бих я тествал
-
¦•••SHERIFA•••¦
Ти първо я "излекувай", ако ще има нещо за лекувани, пък после я тествайRELOADED написа:С удоволствие ще я тествам и оплюя след това!Andrey358 написа:Супер! С удоволствие бих я тествал
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Бих я цъкнал от нетърпение.. но не мисля да помагам в откриване на бъгове, 100% има достатъчно нахъсани дай хард фенове, които ще гледат и за най-малката подробност. =)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ще я пуснат без бъгове , това е сигурно . Като тактика , поне от клиповете, има доста общи черти с първия , така че надали ще има проблеми с баланса. Н онякак се изтърка , писна ми от старкрафт . Дано до излизането това усещане да си мине.
Не си падам много по стратегии, но съм играл първата част хубава е - надявам се и тази да е още по яка 
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
RELOADED написа:С удоволствие ще я тествам и оплюя след това!Andrey358 написа:Супер! С удоволствие бих я тествал
С удоволствие ще ти се изсера на чотурата.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
WAN|Georgi
Чакай ве пич, има време... нека излезнат па тогава говори кво си предричал. Близард е тва все пакDumbaldor написа:Здравй народе. Скоро може да очакваме бетата ма StarCraft 2. Още 2007 година бях предположил, че играта ще излезе лятото на 2009. Също тогава бях казал че ще почне да се говори за бета през месец януари или февруари 2009, а пък бетата ще излезе март-април. Как съм познал само.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!