Въпрос са Тойфел

Нещата от живота
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Re: Въпрос са Тойфел

Мнение от d4rk.1nside »

аз съм на адвансед след 3 месеца , фърст сертификейт зех само за да вида формата на самия изпит и без въобще да се подготвям - просто отидох и го взех .. кат си глеах резулатите после полвината компоненти беха на т'ва най-високото от възможните , ма самия изпит беше елементарен .. за адвансед ше фана да науча нещо , но съм почти уверен , че го зимам без некви особени проблеми , въпреки че достатъчно хора са ми казвали , че е доволно сложен
на профишънси въобще нема и да стъпя .. не ми треа
иначе английския го уча в даскало , но по-голямата част от знанията са от ТВ и комп .. никъв вундеркинд не е човека , езика вече е такава голяма част от нашто ежедневие , че ако поне малко ти сече пипето и ти се отдава няма начин да не го понаучиш що годе.

колкото до тва да не знаеш времената .. явно тоя тоефл верно е мноо зле , щом си го 'зел . се пак тва е един от най-елементарните езици като времена .. единствения проблем е да си обогатяваш речника , т'ва е нещото , заради което може би би се наложило да седнеш да поучиш
остарехме
JFK
В момента играе: Mafia.

Мнение от JFK »

FCE е брутално лесно,взех го с A.Сега точа зъби за CAE,ама първо да ме приемат медицина,пък после ще му мисля.
П.С.А относно ученето на език от ТВ-пхахахахахахах,gimme a break :D.
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
Аватар
Shamancho
В момента играе: LoL

Мнение от Shamancho »

Аз се записах за CAE и изпита ми е март. Тази година са променили малко формата му и са вкарали части от CPE, но това не ми е притеснение , защото на всички изпити граматиката е една и съща. Проблемът ми е лексиката, а тя се оправя лесно - more games and books in english :)
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

JFK написа:FCE е брутално лесно,взех го с A.Сега точа зъби за CAE,ама първо да ме приемат медицина,пък после ще му мисля.
П.С.А относно ученето на език от ТВ-пхахахахахахах,gimme a break :D.
cn ми помогна много през годините. основният ми учител :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Аз не съм се явявал щот не ми трябва,ма общо взето сичките ми приятели дет се явиха имат над 100.Тъй че не ми изглежда особено трудно
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

От ETS са най-тъпите копелета евър.
На сайтът им за онлайн регистрация датите се променят непрекъснато. Понякога и таксите.

Ноевмри си харесах дата за декември в София, но нямах толкова кеш и изчаках няколко дни. Когато проверих пак, най-близката софийска дата беше след средата на Януари, теглих им една и си избрах Пловдивска. Влизам на другия ден, че имах проблеми с картата, всички дати за 2008 в България ги нямаше?!
Влизам пак 2 дни преди първоначалната дата, която исках и о, чудо имаше я за регистрация, но вече им бях теглил една за Декември.
Януари подобна ситуация. На 3ти таксата беше $145 и имаше едни дати, на 5ти вече беше $165 и половината дати бяха сменени.

С две думи, не се ли запишеш 2 месеца по-рано е 1d20 дали ще има дата на близко място. Аз ходих в Пловдив :D

Изпитът е малоумен, не знам дори как би било възможно някой да има под 85-90. На ниво не е много по-труден от FCE< може да се каже че са на едно и е много по-лесен от CAE.

Ако имаш CAE или си сигурен, че знаеш на добро ниво английски се взима с един примерен тест предния ден, колкото да си подготвен какъв му е формата.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Draksis

Мнение от Draksis »

High_voltage, първо, да те поздравя, че са те приели.

И второ, да, май попреувеличих малко повече от необходимото. Няма вече, обещавам. :lol:

BTW, кой гледа "Забранена любов" по Нова? Че аз май тръгвам да се зарибявам, ще го гледам заради единия смях... :)
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Темата за английски език, нещо, та да взема и тук да се похваля, че съм си взел CAE с 88 точки :Д От максимум 100. ^.^ И между другото да питам- някой има ли представа GRE в София къде може да се държи, някакви подготвителни курсове да има? :)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
bitchplease

Мнение от bitchplease »

Дади написа:Темата за английски език, нещо, та да взема и тук да се похваля, че съм си взел CAE с 88 точки :Д От максимум 100. ^.^ И между другото да питам- някой има ли представа GRE в София къде може да се държи, някакви подготвителни курсове да има? :)
За GRE в София, се обръщай към "Кирил и Методий".
А за ТОЕФЛ - остави ги курсовете, един човек със средна интелигентност, ще се справи и сам, с помощта на някоя и друга книга на Baron или на Kaplan.
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Излезна TOEFL-a ot 23.01.2009.
109/120 8)
С един пробен тест вечерта преди изпита. Английски не съм учил нито в училище нито по курсове от 2 години. Поцепване.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Публикувай отговор