GTA 4
GTA 4
Здравейте.Току що си качих GTA 4, тръгва ми, всичко нормално, но има 1 проблем.Искам да си повиша texture quality, но не ми дава.На medium са и като натискам се сменя за 1 милисекунда на high и пак си се връща.
Също така, не ми дава да увелича Vision Distance до край, защото щяло да ми затормози системата.Само до 60 ме пуска, а с моята машина си играя Far Cry 2 с всичко на max, Crysis също.Какъв компютър трябва да имаш за да ти даде да го направиш на 100?Както и да е, готов съм да прежаля няколко метра vision distance, но да си пусна детайлите на макс, просто каквото и да правя не ми дава.
Някой срещал ли е този проблем и знае ли как да се оправи?Благодаря за вниманието.
Също така, не ми дава да увелича Vision Distance до край, защото щяло да ми затормози системата.Само до 60 ме пуска, а с моята машина си играя Far Cry 2 с всичко на max, Crysis също.Какъв компютър трябва да имаш за да ти даде да го направиш на 100?Както и да е, готов съм да прежаля няколко метра vision distance, но да си пусна детайлите на макс, просто каквото и да правя не ми дава.
Някой срещал ли е този проблем и знае ли как да се оправи?Благодаря за вниманието.
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Re: GTA 4
с 2ГБ видео памет тръгва на 100 draw distance.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- Riser
- В момента играе: Far Cry 2,Burnout Paradise.
Не дава ,ест. заради простата причина ,че играта е за "Бъдещи компютри" и недостига на ресурси в щаигата ти.Не че не възможно да се подкара всичко на фул , ами както човека над мен каза 2гб видео и детаилите ти скачат на макс.
Ми, аз съм с NVIDIA GeForce 8800 GTS 512, 4гб RAM Intel Core 2 Quad 6600Q 2.4GHz .Играта ми върви с 20-27 fps като съм пуснал всичко на макс, без текстурите и vision distance (63).Защо не мога поне да пробвам с по-добри текстури...
- StubbsZombie
Защото Rockstar са кретени!Siedun написа:Защо не мога поне да пробвам с по-добри текстури...
- StubbsZombie
С тоя процесор къде си тръгнал?te4o99 написа:Не е честно! Аз съм с Intel Celeron D 3.33 Ghz Radeon HD3870 (512Mb DDR3) И 2GB RAM и пак не работи!!!
Има си хакове по интернет как да пуснеш по-високи текстури, но веднага ще ги върнеш.
Един приятел има 8800 GT, и каза, че за да му върви горе-долу с high textures (рязко падане на фреймрейта от време на време) Vision Distance-a му трябва да е на 10. Освен това някъде из FAQ-ото на играта пишеше, че за High Textures взимат 700 МБ видео памет, която 8800 GT не притежава. С две думи, бъди щастлив, че ти върви на медиум
Един приятел има 8800 GT, и каза, че за да му върви горе-долу с high textures (рязко падане на фреймрейта от време на време) Vision Distance-a му трябва да е на 10. Освен това някъде из FAQ-ото на играта пишеше, че за High Textures взимат 700 МБ видео памет, която 8800 GT не притежава. С две думи, бъди щастлив, че ти върви на медиум
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
Да, бе, много съм щастлив.Набутах 1800лв за компютър за да мога да играя новата GTA на medium
.
Самите създатели заявиха, че не съществува компютър, който да може да я подкара на макс отвсякъде...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Намерих начин. Вдигнах всичко на макс, само Vision Distance на 83 или нещо такова и ми върви с 20-30 fps. Вижте тук, ако някой се интересува: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=124128 .Мисля, че малко по-бавно зарежда текстурите, но за малкото време, което поиграх на High, не ми направи впечатление, докато не се вгледах по-внимателно.Утре като поиграя повече ще пиша дали всичко е ОК.
-
PureEvil
- В момента играе: Burnout Paradise:The Ultimate Box(PC)
на бас че твоя е най-много 2.4 Ghz и saints row 2 ти е като слайд! аз исках да си купя Sempron 376 5.9 Ghz ама не стигнаха паритеRELOADED написа:С тоя процесор къде си тръгнал?te4o99 написа:Не е честно! Аз съм с Intel Celeron D 3.33 Ghz Radeon HD3870 (512Mb DDR3) И 2GB RAM и пак не работи!!!
Стоян
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
te4o99 написа:на бас че твоя е най-много 2.4 Ghz и saints row 2 ти е като слайд! аз исках да си купя Sempron 376 5.9 Ghz ама не стигнаха паритеRELOADED написа: С тоя процесор къде си тръгнал?
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
saint's row 2!
Nigga my nigga!
Nigga my nigga!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Играта ми върви с 20-27 fps
Вдигнах всичко на макс, само Vision Distance на 83 или нещо такова и ми върви с 20-30 fps.
твоя компютър е много странен. Като надупи графиката и кадрите ти се качват
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Siedun написа:Да, бе, много съм щастлив.Набутах 1800лв за компютър за да мога да играя новата GTA на medium.
Мисля, че зареждат малко по-бавно, но не ми прави впечатление.Детайлите са вдигнати, дори направих скрийншотове и сравних.Нямам идея защо фпс-то не ми се е намалилоiddqd написа:Играта ми върви с 20-27 fpsВдигнах всичко на макс, само Vision Distance на 83 или нещо такова и ми върви с 20-30 fps.
твоя компютър е много странен. Като надупи графиката и кадрите ти се качват