Asian Cunts FTW! (спам на воля)
Re: Корейски мацки
Аз лично не си падам по големите гърди и дупета... но тези момичета са просто недоразвити. Все едно да си легна с 14 годишна
. В лицата са като деца, в телата също... сори, ама аз искам жена. В най-добрия случай мога да кажа за някоя азиатка, че е сладка.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Тъп трол (баннат)
Gipo.
Има хора които обичат да ядат само свинско и телешко.И си падат все по-голямите неща.
Има хора които обичат да ядат риба.
Но коя храна е по-здравословна?Рибата или свинското?
Или наи-важното е че пържолата е голяма и сочна и пълна с вредни за организма мазнини?
Откъде ми идват тези простотии и сравнения , не знам.
Много съм тъп,но това не може да се промени.
Има хора които обичат да ядат само свинско и телешко.И си падат все по-голямите неща.
Има хора които обичат да ядат риба.
Но коя храна е по-здравословна?Рибата или свинското?
Или наи-важното е че пържолата е голяма и сочна и пълна с вредни за организма мазнини?
Откъде ми идват тези простотии и сравнения , не знам.
Много съм тъп,но това не може да се промени.
Ахахах. Абе подкрепям Гипо.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Даде ама като одъртеят изглеждат по-младиGipo написа:Аз лично не си падам по големите гърди и дупета... но тези момичета са просто недоразвити. Все едно да си легна с 14 годишна. В лицата са като деца, в телата също... сори, ама аз искам жена. В най-добрия случай мога да кажа за някоя азиатка, че е сладка.
аз подкрепям елфбг за това му твърдение ! евала !!!elfbg написа:Много съм тъп,но това не може да се промени.
Което е най-гадното в цялата история, да се подлъжеш по вида и да хукнеш с някоя баба.Der Meister написа:Даде ама като одъртеят изглеждат по-младиGipo написа:Аз лично не си падам по големите гърди и дупета... но тези момичета са просто недоразвити. Все едно да си легна с 14 годишна. В лицата са като деца, в телата също... сори, ама аз искам жена. В най-добрия случай мога да кажа за някоя азиатка, че е сладка.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Е не бе ти си взимаш някоя млада пък като остареете тя пак си изглежда добре.
Предполагам, темата е за лично мнение, затова просто да си кажа : не, не ми харесват. Противни са ми и изглеждат гадно. Да, може би съм расист, не харесвам и негроиден тип жени.
А, и другото - ако лъскате на азиатки, не съм аз човекът, който ще ви пречи или съди. Ама айде без анкети тип "или еякулираш на азиатка, или си ебати гея". И вие не сте нещо повече, че да се изживявате като висшестояща сила и глас, ебати ...
А, и другото - ако лъскате на азиатки, не съм аз човекът, който ще ви пречи или съди. Ама айде без анкети тип "или еякулираш на азиатка, или си ебати гея". И вие не сте нещо повече, че да се изживявате като висшестояща сила и глас, ебати ...
- Тъп трол (баннат)
Те могат да изглеждат добре нашенките но са много болни.
По продължителност на живота сме последни в Европа и жените и мъжете все сме болни.
Може би сме болни от простотия.
По продължителност на живота сме последни в Европа и жените и мъжете все сме болни.
Може би сме болни от простотия.
елфбг, усещаш ли се как лееш информация, за която никой реално не му пука? не че нещо, просто споменавам мимоходом. И моля те, спри да пишеш през ред, ДОСАДНО Е 
-
Steel
- Обратна връзка:
Дам, намирисва на трупо-фен.Sirius написа:елфбг, усещаш ли се как лееш информация, за която никой реално не му пука? не че нещо, просто споменавам мимоходом. И моля те, спри да пишеш през ред, ДОСАДНО Е
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Не виждаш ли, че е на хероин? Ма сигурно вече си го бие в краката направо...
Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
- VALEN7INVS
- Цар
В мъдата си го бие.хора написа:Не виждаш ли, че е на хероин? Ма сигурно вече си го бие в краката направо...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Тъп трол (баннат)
Човекът с различно мнение в България все го обиждат.
Не е честно.

Не е честно.
- VALEN7INVS
- Цар
- Тъп трол (баннат)
"Да ти сера на различното мнение."
Тук уцели десятката.
Не случаино България е изобразена като тоалетна в ЕС.
Защото серем навсякъде,а не в тоалетната чиния.
Тук уцели десятката.
Не случаино България е изобразена като тоалетна в ЕС.
Защото серем навсякъде,а не в тоалетната чиния.
- Тъп трол (баннат)
А ти прочете ли темата "Корейски мацки"
Какво все ми задаваш въпроси и ме обиждаш?
Говори по същество за темата или мълчи.
Какво все ми задаваш въпроси и ме обиждаш?
Говори по същество за темата или мълчи.
Аха и това го казва човекът, който в последните си няколко поста обсъди месото, българите, тоалетните чинии, срането...elfbg написа:...Говори по същество за темата или мълчи.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )