01 Авг 2008 21:21 Мнения: 3766 Местоположение: Чупим кръста ти.
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Заглавие: RQ : The Secret of Nautilus
Публикувано на: 30 Яну 2009 18:59
Та... да. Издирвам тая игра :/ Не знам дали някой се сеща... Ако имате броя от май 2002 година, отворете на 40 страница :Р Някой някакви идеи? :Р Прерових всички торенти, които се сетих. Ако някой ползва eMule, или пък се рови много в DC++ или има някакви скрити забутани тракърчета, и я има където и да било, да ми каже плс :Р Много ми се играе.
Не знам какъв е тоя тракер, излезе при google-ване на името + torrent. Пише, че има 7 сийдъра и че е на руски и английски.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
Warbringer
01 Авг 2008 21:21 Мнения: 3766 Местоположение: Чупим кръста ти.
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Заглавие: Re: RQ : The Secret of Nautilus
Публикувано на: 30 Яну 2009 21:56
Sonny Grimm написа:
http://masters-tb.com/details.php?id=31171
Не знам какъв е тоя тракер, излезе при google-ване на името + torrent. Пише, че има 7 сийдъра и че е на руски и английски.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения