One Vision написа:Andrey358, точно с пиратстването на игри няма да ощетиш държавата, бъди сигурен.
Винаги бих предпочел да си дам парите на.. Remedy, да речем, отколкото да въртя web counter-а на zamunda-джии, които дори си нямате представа колко прибират от "революционната" кауза на пиратството.
И да си говорим честно - аз също не мога да си позволя да бъда в крак с модерните заглавия. Рядко си купувам премиерно игра. Предпочитам да дам пари за утвърдена класика - хем получавам нещо с доказано качество, хем спестявам някой лев. Сега извинявайте, но 50лв. за The First Decade си е направо смешна цена. Взел съм я преди 3 месеца и още не мога да изиграя всичко. Сега, средната възраст във форума вече е около 20-те. Повечето от нас са студенти, доста работят, я ми кажете като купите в комплект 12 игри за колко точно време ще успеете да ги врътнете? Нали учим, нали бачкаме? Преди време си взех Fallout колекцията за някакви стотинки. Че на мен времето няма да ми стигне да ги преиграя до следващата Нова Година, ебаси!
И още веднъж да се изясним - не съдя никого, не това е била целта ми. Аз също съм теглил на поразия и съм псувал Системата. В един момент обаче ти се приисква да покажеш уважението си към създателите на любимите си игри. А те заслужават уважение - аз не мога да си представя що за талантлив професионалист трябва да си, че да създаваш виртуални забавления-титани като The Witcher, Fahrenheit, Max Payne, Fallout, God of War, Mass Effect, Republic Commando и т.н. и т.н. - всеки с предпочитанията си. Да, получават добри пари. Но "алчни копелдаци"? В никакъв случай. Аз не мога да създавам това, което те създават. Предполагам, че и вие не можете. Ей затова са си заслужили всеки шибан цент.
И между другото, някои се оплакаха от лошото качество на игрите, когато 2007 и 2008 всъщност бяха едни от най-силните години в историята на гейминга, без да преувеличавам. Имаше толкова много заглавия, заслужаващи внимание, че ми се завива главата..
хахахахахаха кои са тези заглавя я ги изброй
за 2008 кое е свестното за ПС? що ли трябваше да си купа х-кашон за да играя се пак нещо свястно миналата година.... kato gears of war 2 GTA4 i Fable 2
за 2008 година кво е свестното за пс?
prince of persia sucks
undercover sucks
red alert 3 sucks
dead space sucks
crysis warhead shte mi izviniavat ama 4 chasa gameplay??
GTA 4 pc versiata pulna s bugove i maximalno nepotimizirana?