значи пичове во AXN минава реклма за филма САмият страх и по време на тази реклама минава една мн здрава песен или по скоро момент от нея мисля, но не съм сигурен, че гласа е на Serj Tankian, обаче нито песен, нито нищо са ми познати
h3artstone
Заглавие: Re: мн сложно нещо търся
Публикувано на: 28 Яну 2009 21:23
serj tankian - lie lie lie
Супер песен
nanananananananananananananananna
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
Gοסgle [Bot]
Публикувано на: 28 Яну 2009 22:16
2D'
20 Юли 2006 08:25 Мнения: 987 Местоположение: In The Middle Of Nowhere
Публикувано на: 31 Яну 2009 03:09
Абе някой беше постнал един клип на някви пичове дето забиваха супер много в една каравана и нямаха никакви музикални инструменти.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
Kamelot
04 Дек 2005 19:41 Мнения: 2610 Местоположение: q3dm6
В момента играе: q3
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения