Голям проблем , поне за мен !
-
uNreaL_mAn
- В момента играе: Assassin's Creed
World Of Warcraft Lich king
Fifa 08 - Местоположение: Пловдив
- Обратна връзка:
Голям проблем , поне за мен !
Незнам , защо ама непрекъсното ме мързи . Не ми се учи и ще имам слаби оценки за срока как да почна да уча как да се стимулирам . Пълна простотия всички надуват да учат само аз и един фриенд сме закъсали като къръци ! Не е само това всички сме в пубертет и дори и да искам да чуя нещо в часа всички лаф си прават ! Само историята и физическото ми вървят , а да и музиката

Love Someone !!!
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Re: Голям проблем , поне за мен !
Поне си прочитай уроците по веднъж, ще има голяма полза.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
няма как, ако не сам да се стимулираш, няма друг начин. Има, ама той е насилствен и глупав - чрез наказания от страна на вашите. Но ще съжаляваш, когато дойде време да завършваш гимназия, ако не направиш нещо по въпроса.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Анално.uNreaL_mAn написа:...как да се стимулирам
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Toxsick_Vomit
Седни си научи бе, ние да дойдем да ти напишем домашното вместо теб ли?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
Форматирай и другите дялове, че май яко вируси имашКире_Гръчата написа:преинсталирай уиндоуса, може да се оправи проблема
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
За всяка шестица - по едно лоли! Доказано е, че работи ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
uNreaL_mAn
- Обратна връзка:
Хора сериозно ви питам ?? Моля ви се дайте идея !
Love Someone !!!
Ще се оправиш след време. Само това мога да кажа. Дали късно или рано си зависи от теб само. Всеки си живее живота и бъдещето е в негови ръце. Лошо за тези, които живеят в заблудата, че друг може да им помогне.
Дади написа:За всяка шестица - по едно лоли! Доказано е, че работи
Стани министър на образованието.
И аз имах само двойки и тройки в осми клас, сега в девети ще имам шестици за срока по всичко, освен математика и испански. И по тях ще имам петици. А и по математика можех да имам шестица, ама...
Just do it, никой не харесва тъпаци. И не е никак трудно, даже бих казал е приятно, да се постараеш да разбереш, каквото не можеш. Решавай задачи по един час вечер, чети си уроците като влезеш в кенефа... Достатъчно е, поне за мен. Не се чувствам скапан от умора, имам предостатъчно време за китарата, че и да поцъкам Daggerfall вечер ми остава време. Никой не те кара да учиш безполезни глупости по цели денонощия, просто отделяй малко време да учиш. И да, не разчитай някой друг да ти помогне. Или, както преди каза Saatan на някакъв такъв оптимист като теб, освен да си хващаш пишката, хвани да решаваш задачи, хвани си прочети урока... Не е никак трудно, наистина.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Пф за кво ти е.Не съм пипал учебник от 2-3 години освен по математика.И въпреки тва с под 5 не съм завършвал
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Че и вкъщи не ти трябва да четеш - аз вече 2 години карам с това, което науча в час, и допълвам малко междучасията. Досега по-малко от 5 съм изкарвал само по рисуване и физическо.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Jorix написа:Пф за кво ти е.Не съм пипал учебник от 2-3 години освен по математика.И въпреки тва с под 5 не съм завършвал
Ей такива идиотски тарикати като тебе най-обичам
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Ми ако учиш в някой техникум...Jorix написа:Пф за кво ти е.Не съм пипал учебник от 2-3 години освен по математика.И въпреки тва с под 5 не съм завършвал
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
uNreaL_mAn
- Обратна връзка:
Благодаря ви за съвета е ся хващам 50 задачи от които съм решил 25 верни на пробния изпит . Благодаря ви много ама много . 10x
Love Someone !!!
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Не се опитвай да се изкараш умен, щото от писанията ти във форума точно обратното личи .Jorix написа:Пф за кво ти е.Не съм пипал учебник от 2-3 години освен по математика.И въпреки тва с под 5 не съм завършвал
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Като гледам, май лолито е свършило работа 
Крещя, следователно съществувам!
Ха тоя па да не съм на интервю за работа че да се изкарвам умен боли ме кура просто си пиша по темата а вие просто хейтватеIn Too Deep написа:Не се опитвай да се изкараш умен, щото от писанията ти във форума точно обратното личи .Jorix написа:Пф за кво ти е.Не съм пипал учебник от 2-3 години освен по математика.И въпреки тва с под 5 не съм завършвал
П.П. И да по-умен съм от 90% от потребителите в този форум и това е просто факт няма нужда да спорим