Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Мома
Публикувано на: 11 Яну 2009 13:02

Ахахаххахах ебати идиота :lol: Така наречения клуб който ви се струва толкова забил е всеки петък след даскало за 2-3 часа. Мой човек ежедневно излизам с приятели и определено си говоря с момчета повече от колкото с момичета. Аз приличам на гей ? ххахахаха, добре ве :lol:

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2009 13:08

спри да фейлваш. не разбра ли, че колкото повече се защитваш толкова повече ни караш да те псуваме ?

Профил

Публикувано на: 11 Яну 2009 13:14

Dante написа:
Ахахаххахах ебати идиота :lol: Така наречения клуб който ви се струва толкова забил е всеки петък след даскало за 2-3 часа. Мой човек ежедневно излизам с приятели и определено си говоря с момчета повече от колкото с момичета. Аз приличам на гей ? ххахахаха, добре ве :lol:

Ем точно гей си шото не си ебал пък има толкова много момичета около тебе.
Шото ти си мислиш са аз ако на тая и кажа нали аре на кафе кефиш ме ала-бала ше ме отхвърли.Или пък сте много близки и тя те харесва и ти я харесваш пък не можеш да и поискаш ебане,пък тя е готова да ти даде.
Шото тя по принцип може да се праи на прилична ала-бала,ама и на нея й се ебе точно колкото и на тебе,само дето не го казва щото ше я помислят за курва.
Вкараш ли я в леглото,квото и да е отричала че ше напраи някога преди веднага ше ти го направи шото жените са хипер перверзни.
Цаката е просто ако помислиш че може да има някво влечение към теб зарибяаш я малко после и кааш ала-бала мацко аз с тебе се чуствам различно ше ти сваля луната звездите планетите колкото и тъпо да ти звучи жените се фащат на тия неща и веднага е готова да се наебе с тебе пък на сутринта се изнизваш тихичко и се кефиш.
После да реве колкото иска,гледай си кефа.Прави така докато станеш на 35 примерно и му дойде времето да се задомиш.
Вервай ми,бай ти Момчил Юнака ги знае тия неща.

Профил

Публикувано на: 11 Яну 2009 13:28

Omega-x написа:
спри да фейлваш. не разбра ли, че колкото повече се защитваш толкова повече ни караш да те псуваме ?

:!: Основен закон. И все пак темата е за моми, не за Реконекта. ^^

Профил

Публикувано на: 11 Яну 2009 14:06

Gastly написа:
Значи, в момента действам с три ;) Не ме питайте как :D

Внимай да не разберат шото веднаа ше почнат да си лижат путките и трите и тогава изфърчаш от картинката :cry:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2009 14:08

В крайна сметка всички ще се оженим,предлагам ви-плющете здраво и несе вкарвайте във филми.

Профил

Публикувано на: 11 Яну 2009 18:22

В момента си имам приятелка от 5 месеца вече обаче смятам и с една друга дето ме кефи да почвам да действам. Проблема е че , ако първата разбере става много лошо. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2009 18:27

Браво мамин.

Профил

Публикувано на: 11 Яну 2009 20:50

Не усещате ли как това стана тема в която Dante си излива мъката и търси некви прота да му помогнат и всеки говори едно и също, кажи речи. :Д

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2009 21:04

На ти разнообразие!
Азис

Искам ти да си играчка за рожденият ми ден
с теб чаршафите да мачкам,
да те ползвам само ден
Ще изпия аз до дъно всяка капчица от теб
и от тялото ти силно искам само секс.

Припев : /2x/
Дай ми го дай,в ръцете дай ,
сърцето дай,с него играй.

Искам с твоите силни длани
да разкъсаш ти плътта ми,
да целувам до полуда
да не искам вече друга,
Ще изпия аз до дъно всяка капчица от теб
и от тялото ти силно искам само секс.

Припев : /4x/

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 12 Яну 2009 11:58

Този педерас, дето го дават всяка Нова година по БНТ в някакъв задушевен откровен разговор, искам да се ДЕКАПИТИРА!

Профил

Публикувано на: 12 Яну 2009 15:01

Та и аз да разкажа за скромния си опит да не остана по назад. На 18 съм , едва миналата година почнах да се занимавам сериозно понеже ми омръзна да съм сам пък и съм нямал желание да се занимавам с такива работи преди. Първата ми еба мамата буквално. Ей така от нищото "влюбване" ма то и нищо нямаше да стане тъй като , че в друг била влюбена ама тоя друг я заеба след три месеца и така. Пълни циркове. С втората мома бях решил да действам по-спокойно пък и не мина много време да си намеря. Запознахме се покрай излизания на общи познати и усетих, че само с нея си говоря на тия излизания, и тя с мене и нямаше нищо против като гледам от само себе си идваха разговорите а не на сила като с другата. После излезнахме няколко пъти насаме и взе , че стана номера. Относно излизанията по кафенцата си редуваме плащанията ама винаги е излизало максимум 5/10 лева, рядко е било повече. Пък и се виждаме 4-5 пъти седмично. Телефон не знам точно колко е понеже съм на някакъв семейн план от Мтел и не плащам аз. Общо взето, тва ми е скромния опит.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2009 15:30

I zakvo se vliubvash v nqkva deto dori nete poglejda,ne osuznavash li 4e sam se vkarvash v nepriqtna situaciq.Povecheto, koito sa zarqzani ili otrqzani civrqt,za6toto trugvat da zabivat "momi",koito dori negi zabelqzvat i posle "taia kurva me otrqza,maika i deba".

Профил

Публикувано на: 15 Яну 2009 23:16

Според вас нормално ли е момче да си има приятелка и в същото време приятелка с които са само много добри приятели и се познават от преди гаджето и гаджето да се сърди за това ?

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 15 Яну 2009 23:17

InferiS написа:
Според вас нормално ли е момче да си има приятелка и в същото време приятелка с които са само много добри приятели и се познават от преди гаджето и гаджето да се сърди за това ?

Значи гаджето е ревниво ;Д Нормално е колкото и тъпо да е.Жените са такива :Д

Профил Skype

Публикувано на: 15 Яну 2009 23:26

Щото мойта за пореден път отвори темата и вече ми писнааааааа :x

Профил

Публикувано на: 18 Яну 2009 20:59

InferiS
след мнения от рода на "жените са само за е*ане" и прочее, носещи същия смисъл - как едно момиче да няма тази представа за гледната точка на мъжете, като цяло, относно отношенията с девойките? Достатъчно ви шарят очичките и имате едното междукрачие в главата, че по-нормална реакция от ревност... ?! :?
Постави се на нейно място.
Аз бих била тотално критичен случай в подобна ситуация, защото подкрепям твърдението, че между мъж и жена не може да съществува чисто приятелство. Намирам го за противоестествено.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2009 21:03

ШИБАНА КУЧКА, РАЗКАРАЙ СЕ ОТ ФОРУМА

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 18 Яну 2009 21:09

Grozno_momiche написа:
InferiS
след мнения от рода на "жените са само за е*ане" и прочее, носещи същия смисъл - как едно момиче да няма тази представа за гледната точка на мъжете, като цяло, относно отношенията с девойките? Достатъчно ви шарят очичките и имате едното междукрачие в главата, че по-нормална реакция от ревност... ?! :?
Постави се на нейно място.
Аз бих била тотално критичен случай в подобна ситуация, защото подкрепям твърдението, че между мъж и жена не може да съществува чисто приятелство. Намирам го за противоестествено.

оф, аре умри най-после, тъп трол. Не си интересен.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 18 Яну 2009 21:18

Всички сме тролове и ботове.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: