Предполагам всички знаете какви са тези демотивационни постери. Ако не - ето едно кратко разяснение.
Всичко идва от мотивационните постери, станали известни в Щатите преди няколко десетилетия. Окачани основно в училища, офиси и т.н. (места, където хората са демотивирани общо взето
), целта им е била да вдъхнат увереност и да мотивират хората.
После, в края на 90-те, се появила компанията "despair, inc", която започнала да създава демотивационни постери пародиращи мотивационните с цел забавление. В последствие (и чрез помощта на любезните 4чанци) се превърнаха в тотални простотии (в добрия смисъл на думата)
. Сега те са изключително популярни, а чрез удобния инструмент на сайта им всеки може да си направи такъв за 1 минута
[here]Моето предложение е, всеки който види някой интересн, смешен и забавен демотивационен постер, да го постне тук :> Вярно, има си тема за линковете на деня, но си мисля, че този тип линкове трябва да си имат отделна тема.
За мен е важно дали одобрявате темата, защото ако не сте на моето мнение, по-добре да я оставим да потъне. Затова и съм пуснал анкетата.
Ето, аз започвам с някои постери, да дам начален тласък. Много от нещата в тази тема вече може да сте ги срещали, но като съдя по себе си бих им се радвал, дори и да ги виждам за 5-ти път
Темата ще стане доста тежка ако във всеки пост има по няколко изображения, но мисля, че вече всеки има бърз нет. Аз имам доста слаб за съвременните разбирания (120 кб/с) и нямам проблеми с многото изображения.
---------------------------------------------------------------------------------------
И понеже не се обичаме много-много с мамалигарите, нека почнем с това: