Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 05 Яну 2009 23:39
hi
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 06 Яну 2009 00:30
Хобит > Властелинът на Пръстените / Песен за Огън и Лед .
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 06 Яну 2009 14:46
В момента чета "Счупени неща" "Вещерът" и 3-та част от поредицата Войната На Древните "Разцеплението" PS-Абе само аз ли имам чувство,че One Vision е бая нервен тия дни
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Дядо Коледа
|
|
В момента играе: Разнеси подаръците! :)
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 06 Яну 2009 17:08
Чета книги,но рядко!И все пак на месец прочитам поне по една!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 06 Яну 2009 18:51
Някой може ли да ми намери Witcher : Last wish на английски Търсих , но не намерих нищо . Явно не знам къде да гледам . Ако знаете някой сайт от който да мога да си тегля книжки на наглийски кажете
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 06 Яну 2009 19:00
Стивън Кинг - Четири след полунощ
2 тома, 4 разказа.
Четеме геймърите, и при това различни стилове и автори.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 06 Яну 2009 23:29
Четете Събитията които промениха света добра книга и интересна !
___________________________________ Love Someone !!!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 07 Яну 2009 10:35
Зе безполезността на книгите - и да чета и да не чета Кама Сутра, полза няма...нямам гадже с което да пробвам позите...за това предпочитам SexVilla...поне мога да ударя някоя чекия... Хора, силно препоръчвам една страшно готина книжка - "Апокрифи" на Карел Чапек...тънка е, гълта се за час-два, но пълни сърцето и уравновесява мисълта. Игрите колкото и да са добри, каквито и артисти да са работили по тях, си остават предимно спорт и комерс. Този спорт може да е упражнение за бързи рефлекси или за бързо превключване на вниманието или тренировка на логиката с пъзели. Няма нищо лошо в съчетание между спорт и интерактивен филм/книга, но артистичността или информативността в тях е нещо, като обложка за геймплея, а не самоцел, както е при книгите...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 07 Яну 2009 11:21
Чета си най-редовно всякакви книги.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 07 Яну 2009 12:25
Мисля , че темата стана доста популярна и ще я развивам за вбъдеще . Аз , Ви препоръчвам 100 Лъжи , които промениха света .
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 07 Яну 2009 14:08
Аз иначе се накефих на Дан Браун. Не толкова на шифара на леонардо, колкото на цифрова крепост. Нз тази книга просто се доближи до мен.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 07 Яну 2009 15:01
Dumbaldor написа: Аз иначе се накефих на Дан Браун. Не толкова на шифара на леонардо, колкото на цифрова крепост. Нз тази книга просто се доближи до мен. За връх при Браун аз смятам Шестото Клеймо (който бтв ще го филмират и снимките текат в момента). Шифърът го следва като модел на действие поне едно 80 процента. Началото е почти едно и също, с някои незначителни изключения, а допирните точки в съжета са навсякъде. Освен тези двете и Цифрова Крепост, Браун има още една - Метеоритът, която също е интересна.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 07 Яну 2009 23:40
Кажете ми интересна научна фантастика .
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 08 Яну 2009 10:42
В момента си чета биохимията. Иначе компютъра също е прозорец към света
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 08 Яну 2009 11:25
Обаче прозорецът е най-добрият прозорец към света...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 08 Яну 2009 11:57
uNreaL_mAn написа: Кажете ми интересна научна фантастика . Сичко на Верн и Азимов
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 08 Яну 2009 12:00
Харесах си едно много добро издание на сборника "100 разказа от Рей Бредбъри", но сесията наближава и за съжаление нямам особена възможност да чета това, което ми харесва. Фентъзито ми идва малко отнесено и детско, предпочитам научна фантастика. Иначе врътнах двете книжки на Оруел преди месец, благодарение на Нежи а най-често чета поредиците от "Кралете на трилъра" на издателство "Бард", ако не се лъжа.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 08 Яну 2009 12:23
Добре примерно една хубава игра скача от 70 лева нагоре , а една хубава книга е от 50 лева надолу , сигурно има 2 - 3 книги на пазара който са около 100 кинта . Не правите ли сметка , че излиза по удачно да чета нещо 1 месец с 1000 страници за 20 лева или да дам 120 лева за Wrath of the lich king което ще го играя много време и много време ще ми загуби , незнам , защо ви се играят толкова много игрите макар , че развивате Английския речник , но книгите развиват абсолютно всичко начин на мислене , поведение , грамотност и др . Защо според вас в градовете има повече магазини за книги отколкото за компютърни игри ? Почнете да четете някоя книга и на 80 % съм сигурен , че ще ви отвлече някъде другаде .
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 08 Яну 2009 13:46
ахахахахахахахаха
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Книгата е прозорец към света ! Публикувано на: 08 Яну 2009 15:37
uNreaL_mAn написа: Кажете ми интересна научна фантастика . Дан Симънс - Хиперион. Франк Хърбърт - Дюн.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|