Първо искам да благодаря на всички, които написахте по нещо до сега. Коментарите ви са ми от голяма полза, а и ме мотивират да продължавам работа по играта. Мерси!
indeedhewas, музика ще добавя, тя дори е вече готова, но двигателя... сложих един звук за него, който си беше перфектен за тоя сорт возило. Все едно хвърчи, обаче беше дразнещо през цялото време да бучи. Тока мисля аз поне, но не знам, може би някой друг не би го дразнело. Ще помисля дали да го добавя.
Идеята с хората, които ги газиш е добра, и други хора са ми го предлагали и знам че би било много яко. Ще се постарая да го направя.
~STUBBS~, разбира се, че ще направя още нива и определено избора на играч ще го има. Менюто почти въобще не е работено, само колкото да се ибира ниво.
L33nddr, радвам се, че все някой го поиска. Имаш ли микрофон и условия за добър запис? Щото тия звуци в момента съм ги записвал сам у дома, ама гласът мисля, че е прекалено писклив. Може ли да запишеш ей тая реплика: "Die, animal!" и още някакъв дебилен смях за да видя какъв глас вадиш?
Всички казахте, че графиката е малко (даже бая) ръбата, ама това е, защото моделите сам съм ги правил, пък и щеше да има лаг. Както readonly каза, бие на Нинтендо 64, а аз това и искам. Друг е въпроса, че съм правил и текстурите, за което доста хора не вярват и се дразня. Аз си ги продавам тея неща (
http://turbosquid.com/search/artists/dmitkogamez), вижте първия пост, даже съм изкарал вече около $30 от модели и текстури (ама 50% е за Turbosquid...).