Apple Iphone 3G

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Gandalf, the white
Обратна връзка:

Apple Iphone 3G

Мнение от Gandalf, the white »

Гледах в нета и в официалния сайт на apple,че струва само 199$ с намаление.Въпроса ми е някой може ли да ми намери характеристиките му?
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички :)
Rensing
Обратна връзка:

Re: Apple Iphone 3G

Мнение от Rensing »

Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Изображение
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

В БГ се продава за около 1400лв :lol:. 199$ е само с някакъв договор мисля, ако искаш да го вземеш без, е доста повечко(това за в САЩ). В Европа ако си го купиш е по-скъпо.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gandalf, the white
Обратна връзка:

Мнение от Gandalf, the white »

Да юли месец е било с договор,но сега вече поради малкия дял на Apple на пазара са ги пуснали евтини
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички :)
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Нещо си в голяма грешка. В щатско по продажби на смартфони само BlackBerry са пред Apple. Windows Mobile и Symbian останаха назад. В Европа Symbian все още води.
$199 е с 2 години договор и дата план за по $130 на месец. Заключен е за AT&T, макр че от вчера вече има бета на софтуерно отключване.

В Европа фабрично отключен се продава за около 500 евро 8ГБ.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Тия дни видях някакъв смартфон с тъч скрийн и от Sony Ericsson. Беше около 1400лв също. Някой има ли някакво инфо за него?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Xperia X1
Производство на HTC, брандиран за Sony Ericsson. Windows Mobile.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... 1-2246.php
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

65k цвята, тия ебават ли се? За тия пари трябва и свирка да може да прави.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Lucio_Wagner
В момента играе: Heroes IV
Обратна връзка:

Мнение от Lucio_Wagner »

В канада струва точноо 300 долара новия iphone. Разкодира се с една специална платчица има я в нет-а освен ако не ви се дават излишни 80 лева :) Платката е 19$
Всичко в света е относително :)
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

$300 и освен всичко друго имаш договор. Който дори да разтрогнеш или ще имаш 1 месечна и една наказателна такса, или ще си платиш всички такси до края на договора (:
Chris написа:
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Ако нямаш зор за телефон и търсиш машина, която на 100% ти предлага удоволствието от iPhone, 'земи iPOD Touch. Първата генерация няма говорителче и външни бутони за сила на звука. Втората генерация коригира тези проблеми, но нея още не са я кракнали - няма платени приложения на кирия. И двата нямат вграден микрофон. 2G си купих отвън за 230 евро.
botlik3

Мнение от botlik3 »

Gipo написа:65k цвята, тия ебават ли се? За тия пари трябва и свирка да може да прави.
WM го ограничава с толкова цветове. Но така или иначе обикновеното око почти не различава 65к и 16 милиона.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

botlik3 написа: Но така или иначе обикновеното око почти не различава 65к и 16 милиона.
Ти не ми ги разправяй тия ахахахах. Имал съм ГСМ с 65к и с 16милиона, разликата е осезаема.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
botlik3

Мнение от botlik3 »

Осезаема е била, ако са били с различни резолюции. :wink:
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Осезаема е била и ако са били с кирлива матрица. Разликата между Xperia-та и някоя 16 000 000 цвята Нокия бас хващам, че няма да я видиш.
Щото ако погледнеш ония панасоници VS3 ли, кви бяха, дето бяха първи уж с 16 милиона цвята и те нямат нищо общо със сегашните.

С iPod Touch-a е така, за сега по-добре е старата генерация и да се жертва говорителя, но пък да може да се качват кракнати приложения. Че новия дори не са го почвали.
Chris написа:
Публикувай отговор