Заглавие: Честита Нова Година и здравейте всички :) Публикувано на: 01 Яну 2009 17:55
Честита Нова Година и здравейте всички, от снощи насам ми се привиждат звездички, повече късмет и по-малко проблеми ви желая, дано това се сбъдне, а не напразно да си лая, много яко беше... много съм доволен, добре че по Нова година не бях болен!
Гледай ти... и с бутилки се разбира, все едно е била на панаира, щом шампанското говори, а ти само кимаш, проблеми през годината нема да имаш, и все пак за да е станало това, била си в няк'ва фаза, аз пък бях някъде из трета база, надявам се и човек и деник да са прекарали добре, щото ако някой не е... на мен ми става зле!!!
Нещо преди време се бях зарекъл, ама сега си рекох - "Давай, срокът е изтекъл", само веднъж в годината е - просто се наложи, но в нито един миг не помислих, че това ме изложи, имаше хора, доста по зле от мен, но никой не изглеждаше като кретен!
Също така чак сега се прибирам, там дремнах и мисля да се спирам, за 2008 толкова беше, в много дни хич не ми вървеше, дано тази новата повече ми се усмихва, и всеки мой проблем, бързо да затихва!!!
|