Досега се въздържах от коментари по каквото и да е било свързано с вашето " творчество ", но до днес .
След като прочетох горе споменатата ви статия ме
Подтикнахте да се включа и аз към вас с няколко препоръки , които ще ви бъдат безкрайно ценни за в бъдеще да не попадате в подобни абсурдни ситуации в каквато изпаднахте сега .
Първо : Не пишете нещо , за което нямате достатъчно информация , познатия и впечатления.
Второ : възложете превютата на игрите и статиите за тях , особено за такива големи заглавия като ФИФА и ПЕС да се пишат от хора , които не са престрастни и ще дадат точна оценка и няма съзнателно да изопачават истината .
Та коментара ми относно статията !
Доста неверни факти бяха изброени там като най- фрапиращия е , че ФИФА е излязла преди Футболната поредица на Конами . Това не е вярно !
Първи сокър , който Конами пускат в историята си е Konami's Soccer 89 но в действителност стават популярни с International Super Star of Soccer Delux през 96 година . Играта е хит по всички тогавашни конзоли . Конами издават няколко футболни игри с различни наименования. Конзолните фенове не са и поглеждали ФИФА защото са имали ПЕС и всичките му производни . ФИФА се играеше единствено за РС само защото нямаше друга игра , след 2003 година обаче Конами пуснаха ПЕС 3 за РС и вече РС феновет , голяма част от РС феновете се обърнаха към ПЕС .
Мога да ви говоря с часове за историята на ПЕС сериите но не го намирам за редно а и нямам време .
Друга уникална глупост и лъжа е , че в ПЕС 2009 имало само малко козметични промени и някой друг лиценз . Е тук вече доста ме разсмяхте
Както всяка година така и тази ПЕСа е адски различен от предходния. ПЕС 2009 има огромни разлики и подобрения от към физика на топката , изцяло нов контрол над играчите и мача , нов АИ и нов геймплей. Не искам дори и да изброявам за иновациите в онлайн режима и новите опции които има .
Ако държите да сте точни и четени ( тези неща ви липсват в последните години ) моля ви , постарайте се малко повече и не злобейте толкова
Е надявам се да съм бил полезен . Имаше още много какво да ви кажа но ще се огранича само с миниатюрна част от него .
Благодаря ви за вниманието !