Автор |
Съобщение |
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 16:02
Когато сутринта се събудя и си включа пц то вентилатора на захранването ми бръмчи мноо гадно. Като поработи малко рестартирам пц то и се оправя. Този проблем съм го имал с много захранвания на много пц по 1 време почват постоянно да бръмчат и се пребават. Все си зимам маркови захранвания и се се преебават нензам кво да права вече на всяко пц което съм имал съм сменял по 2 3 захранвания
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 16:05
И мене на стария почна ми бръмчи ма чак след 5-6 години употреба
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 16:08
е мен тва пц ми е на 4 5 години и съм с 3 то захранване вече. Ще зимам сково ново пц ама искам да изкретам още малко с това да паднат цените на 7 ядрените процесори
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 16:17
Emi zna4i e mrasen ili e zadrsten
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 16:50
Разглоби захранването,извади вентилатора,почисти го малко,смажи го с грес и си готов!
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 16:56
Вентилатора на захранването? Извади захранването, разглоби го, извади вентилатора, има една тапа точно в средата на перката, махни я, там виждаш къде се слага смазката - сложи вазелин, или друг вид подобна субстанция... слагаш пак тапата, пъхаш вента в захранването, слагаш го обратно в компютъра - готов си за поне още 2-3 години...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 17:30
да бе знам го това правил съм гп на други захранвания ама ми е чудно. Някои хора изобщо несе налага да чивтят захранвания. Пък защо всеки път точно захранването ми се преебава? защо не някои друг вентилатор от 10 години го имам тоя проблем постояно сменям захранвания
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 17:36
iddqd написа: чивтят захранвания То и аз мойто не съм го чиВтил никога!
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 17:50
iddqd написа: да бе знам го това правил съм гп на други захранвания ама ми е чудно. Някои хора изобщо несе налага да чивтят захранвания. Пък защо всеки път точно захранването ми се преебава? защо не някои друг вентилатор от 10 години го имам тоя проблем постояно сменям захранвания Ако кутията ти е отворена е нормално да ти се здръства с прах и от там отива подвяолите всичко Ако не просто често му прави профилактика
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 18:10
еми първите 2 години изобщо несъм правил профилактика защото съм в гаранция. После сменях захранвания които си имат гаранции и немога да ги отварям
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 18:18
iddqd написа: еми първите 2 години изобщо несъм правил профилактика защото съм в гаранция. После сменях захранвания които си имат гаранции и немога да ги отварям А как стоят нещата със отворената кутия
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 18:38
е не бе кутията ми е затворена пък и дори да е отворена захранването си е затворено и мисля че прах в него влиза замо през решетката за проветряване която и да е отворена и да е затворена кутията все си е отвън
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 19:05
Изчисти го,толкова ли е сложно ...
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 19:06
Emanuil написа: Изчисти го,толкова ли е сложно ... В гаранция е read pls
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 19:08
а не вече може и да не е пък и неми пука ще го изчиста ама ме мързи трябва да разглобя сичко да извадя цялото захранване да разкачвам яко кабели и да го разгалбям ебаси филма
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 30 Дек 2008 20:14
iddqd написа: а не вече може и да не е пък и неми пука ще го изчиста ама ме мързи трябва да разглобя сичко да извадя цялото захранване да разкачвам яко кабели и да го разгалбям ебаси филма IDDQD каква марка ти е захранването?
___________________________________ it's never easy....
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 31 Дек 2008 02:33
Абе беше някво готино ама днеска го преебах. Отворих го да го чистя, ама докато го затварях нещо се изкриви една тенекиа и раздра една изулация и като го включих даде късо и изгоре захранването. изстръгнах го и го смачках ама сега си нямам ново. Беше 350 вата супер слабичко бях изключил едното цд за да ми бачка пцто ама си бачкаше екстра. Даже разбрах че от нещо друго е бръмчало ама чак след като преебах захранването. Бръмчало е от един скапан вентилатор на кутията дето всеки път го оправям ама бях забравил че е от него. Сега пиша от лаптопа си ама ми е супер неудобно постояно натискам грешни копчета, а пък като натисна с мишката и ми селектира целите думи незнам защо много е досадно трябва да задържа бутона за да си цъкам нормално. Иначе някои може ли да ми каже по празниците от каде да си зема захранване? Може да си зема направо ново пц ама искам да падне цената на 7 ядрените и затова мисля че не е това момента та искам 1 скапано захранване че да изкретам още полвин 1 годна с него
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 31 Дек 2008 02:33
Абе беше някво готино ама днеска го преебах. Отворих го да го чистя, ама докато го затварях нещо се изкриви една тенекиа и раздра една изулация и като го включих даде късо и изгоре захранването. изстръгнах го и го смачках ама сега си нямам ново. Беше 350 вата супер слабичко бях изключил едното цд за да ми бачка пцто ама си бачкаше екстра. Даже разбрах че от нещо друго е бръмчало ама чак след като преебах захранването. Бръмчало е от един скапан вентилатор на кутията дето всеки път го оправям ама бях забравил че е от него. Сега пиша от лаптопа си ама ми е супер неудобно постояно натискам грешни копчета, а пък като натисна с мишката и ми селектира целите думи незнам защо много е досадно трябва да задържа бутона за да си цъкам нормално. Иначе някои може ли да ми каже по празниците от каде да си зема захранване? Може да си зема направо ново пц ама искам да падне цената на 7 ядрените и затова мисля че не е това момента та искам 1 скапано захранване че да изкретам още полвин 1 годна с него
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 31 Дек 2008 10:38
iddqd написа: Може да си зема направо ново пц ама искам да падне цената на 7 ядрените и затова мисля че не е това момента та искам 1 скапано захранване че да изкретам още полвин 1 годна с него 7 ядрени процесори няма, има 1,2,3,4 и 8 ядрени... Кор ай7 се казва ай7 защото е се едно Пентиум 7..
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
Gοסgle [Bot]
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вентилаторът ми бръмчи Публикувано на: 31 Дек 2008 13:05
~STUBBS~ написа: Разглоби захранването,извади вентилатора,почисти го малко,смажи го с грес и си готов! Не с грес! Греса събира прах, от който се втърдява и започва да бръмчи. Трябва със силиконово масло.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|