Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 25 Дек 2008 19:37
Ако знаете някое по-малко известно ММО праснете един линк в темата.Ама да не от типа на ММОта с пиратски сървъри.Requiem Bloodymare, Rohan Blood Feud-тия са от мен.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 25 Дек 2008 19:59
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 25 Дек 2008 20:26
Тва Runes of magic ме заинтересова, даите некви мнения за него
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 25 Дек 2008 20:40
Като стил на графиката малко прилича на WoW, системата за битки също е подобна, но е по-бърза. Двата класа от dual class системата се развиват поотделно, което е малко изнервящо отначало, но пък си има и своя чар. Crafting-ът е добър като замисъл, но се развива бавно, но когато развиваш и двата класа наравно ти остава време да си развиеш и тези умения с добра скорост спрямо lvl-ът ти. Има адски много куестове, честно казано ме съмнява да има игра с повече куестове от тази, най-доброто е, че има и куестове, които можеш да си изпълнил без да си ги взел и пак да ти дадат награда за тях(entrustment quests). Системата с обзавеждането на къщата е добра и може да се влиза в къщата на друг герой ако знаеш номера на къщата му и втората му парола. По този начин можеш да оставяш разни неща на другите си герои, ако намериш нещо хубаво за тях. Кустомизацията на самите герои е добра и рядко ще срещнеш два героя които си приличат по абсолютно всичко. За това помага и item системата, която, въпреки че има tier-и, не е tier-based, тоест можеш да си намериш неща за всеки level. Скиловете са също интересни, въпреки че не са чак толкова много на брой, комбинацията с два класа ти дава възможност да си направиш доста изродски герои, като например rogue/warrior, който носи по една брадва във всяка ръка или рицар, който cast-ва доста добри магийки. Като цяло играта е добра, но има още малко какво да се играе. По принцип идеята и е да е безплатно mmorpg, което се конкурира с платените(т.е. явно WoW). В момента мисля, че има поне сто хиляди активно играещи човека.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 25 Дек 2008 20:44
Мерси, надявах се да има хорица в играта.Сега я тегля и от утре почвам.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 26 Дек 2008 19:22
Мерси братле.От тия петте знам само първата и последната.За рунс уф маджика се чудех дали да тегля, ама сега ме убеди.А иначе Пърфект уърлда ми се стори много тромава-за около 25мин качих 4лвл Все тая сега ще прегледам и другите.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 26 Дек 2008 19:28
А и може ли малко повече инфо за шин мегамито?!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 26 Дек 2008 20:07
В Perfect World пети левъл се дига на десетата минута игра след изпълнение на два куеста, но отначало изглежда наистина бавна заради някои особености на играта(навигацията, crafting системата, скачането и т.н.).
За Shin Megami Tensei: Imagine - ами действието се развива в света на Shin Megami Tensei(Digital Devil Saga и Persona сериите), общо взето играта може малко да се оприличи и на покемон, защото си събираш демони(домашни любимци) и ги използваш за битка. За разлика от онова обаче героят ти не е дръвчо и самия той се бие. Системата за битки е много добра, като в реално време трябва да решиш дали ще нападаш, ще се отбраняваш, ще кастваш магия или ще правиш капан и т.н. Атаките по принцип се делят на меле, ranged и магия като има по няколко стила на атака - обикновена, rush, area и counter. Общо взето обикновената атака се използва най-често и можеш да навързваш по три-четири удара с нея, rush-а се използва за разбиване на defend. area атаките правят по-малко damage, но на повече врагове, counter-a прави доста damage, обаче първо трябва да те ударят. Скиловете се развиват свободно и можеш да си направиш какъвто си искап герой, но трябва малко да се внимава тъй като има ограничение на максималните точки за скилове. Героят качва левъли и си развива атрибутите както иска. Демоните могат да се смесват за да се получат нови демони като някои от скиловете им се пренасят върху новият индивид. Има alignment система в две направления - light-darkness и law-chaos като това какъв ти е alignment-а най-вече влияе на как се отнасят демоните към теб. Изборите в играта могат, освен да променят alignment-а на героя ти, да променят и отношението с демоните ти. Абсолютно всеки демон, който видите в играта като враг може да бъде опитомен или получен при смеска на други два или три демона. Самата игра се развива в общ свят за всички играчи като от време на време се налага да се отива в dungeon-и, които са инстанси за определено парти. Играта има доста добра история, която се разказва чрез множество cut-сцени. Текствоете в играта се поднасят в малки порции, което подпомага всъщност да ги прочетете - никъде няма да срещнете цопнато голямо количество текст, което да описва надълго и нашироко някой куест - просто трябва да говорите с даден човек и той чрез кратки и ясни реплики обяснява защо иска от вас да направите даденото нещо. Има множество мини игри в играта, които я разнообразяват малко от боевете(които всъщност могат да станат изключително интересни), и ви дават наградки за постигнатото.
|
|
|
|
|
zak007
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 26 Дек 2008 20:48
Някои да знае още :Д
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 26 Дек 2008 21:20
Предложете ММORPG, в което се биеш с огнестрелни оръжия.
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 26 Дек 2008 22:37
Ами, мерси братле(2) Тази също ще я тегля.А за пърфект уърлда(бах как стоят на български-никак)-ами, да малко нубско е,ама никъде не видях от къде да взема куест. Все тая,за сега ще се задоволя с двете,които Сентри описа доста подробно.А за ммо с огн. оръжия-абе има една игра дето четох за нея в едно конкурентно списание(да са си платили за реклама)обаче сега не мога да го намеря,че да ти кажа името.А пък и то май беше платено:(.Абе пусни на Гугъла едно търсене фпс ммос и все нещо ще намериш
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 27 Дек 2008 10:34
В PW като си отвориш quest log-а там си има бутонче за намиране на random quest, който можеш да изпълняваш. Иначе за FPS-ите - Tabula Rasa(скоро затваря), Huxley, Global Agenda, Prabellum.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 27 Дек 2008 11:34
Combat Arms-ей тази имах предвид за фпс ммо.Все още е бета,друго не знам,преди малко я видях на един банер и се сетих,че е тя.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 27 Дек 2008 13:24
Дръпни си я като искаш - официалния сайт се намира лесно, ама честно да ти кажа не мисля, че ще намериш някакво много голямо разнообразие в нея в сравнение със средностатистически shooter.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 27 Дек 2008 17:13
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 27 Дек 2008 17:22
А, не го видях, извинявам се Иначе Granado Espada(Sword of the New World), Shin Megami Tensei: Imagine, Ragnarok, RF, Age of Armor са mmorpg-та, в които има огнестрелни оръжия, но не са FPS-и. А за българска версия на Knights of Honor не знам.
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 27 Дек 2008 18:59
Stalkera, Sentry, мерси, ще пробвам Age of Armor
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 27 Дек 2008 19:05
Превод на български за КоХ няма, и не се очертава да има.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 27 Дек 2008 19:18
В замунда имаше евдин който праща по скайп един превод , но той е много зле - половината е на българсаки , другата половина на английски !
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми ММО! Публикувано на: 27 Дек 2008 20:51
Аз за него знам, ама ми се стори съмнителен и ето, че се оказах прав.А иначе питам, защото някакъв колега на баща ми му казал,че си изтеглил превод от някакъв сайт.Е,гледах го тоя сайт ама..курец.Иначе аз съм готов да направя превод на играта, само дето не знам как да го "интегрирам" към нея!Ако някой може да помогне-ами да пише на тоя форум-ще се разберем в последствие.Имам желание,а пък и сигурно ще има интерес, въпреки че играта е на почти преклонна възраст Сега се сещам и за едно друго ммо-Last Chaos!Ето и линк-http://lastchaos.aeriagames.com/.A ето и един линк към списък с доста ммота от няколко различни вида-http://www.freemmorpglist.com/.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|