Warhammer: 40,000 Dawn of War II
Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II
грам неразбирате ама флудите доволно
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
ае предизвниквам които мисли, че разбира повече от мен доу на вдубои 1в1 за соулсторм. Иначе може да си флудите колкото си искате, но които ме бие го признавам.
CSM няма да ги има, за да могат после да ги включат в експанжън и повече хора да си го купят. Но пък това си има и добра страна - може кампанията в експанжъна да е с тях. Доколкото разбрах в оригинала кампания ще има само със SM.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Какво общо има игрането на SS със Уорхамър вселената. От по простите си и идея си нямаш от 40к но ти е простено.
ми общото е че се развиват в една вселена ахахах ама сам маи неможе се стеиш. Ма добре че съм аз тука да ти обясним. И следващия път като ме питаш нещо искам да си по умен че започвам да затъпявам като си чата с такива като тебе.Какво общо има игрането на SS със Уорхамър вселената.
братле немогат да направчт цялата вселена наведнъж и да я пуснат. Соулсторм имаше хаус, орк, елдар и спеисмарин. Тук пък са решили да махнат хаоса понеже е като спис марин и на негово място да сложат напълно различна раса тираниди която няма нищо общо с другите 3 раси. В експанжъните със сигорност ще има хаосCSM няма да ги има, за да могат после да ги включат в експанжън и повече хора да си го купят
-
Steel
- Обратна връзка:
...
Да се спори с идяд няма смисъл, тъп е, няма представа за какво става въпрос, ама иначе не млъква.
Да се спори с идяд няма смисъл, тъп е, няма представа за какво става въпрос, ама иначе не млъква.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Запознаите се с човекът с големите представи Steel. Абе Steel като си имаш такива представи що не земеш да мис е предсатвиш?
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Впрочем Steel разбира доста от вселената а спрямо теб дори не мога и да измеря колко те надминава на клетъчно ниво дори.
Единственото нещо което може да измериш е пенисът ми и то с устата си. После може да се опиташ да гледаш спермата ми на клеатчно ниво хем щом те влече
-
Steel
- Обратна връзка:
Не ми се занимава с тебе.iddqd написа:Запознаите се с човекът с големите представи Steel. Абе Steel като си имаш такива представи що не земеш да мис е предсатвиш?
Стилян.
omfg iddqd е много зле . Не знам на колко годинки е , някъде на 10 годишен мяза. Мега прост . Не мога с думи да го опиша направо . Зле е , просто игнор !
толкоз съм зле че в устата ти ми се сере
- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
Тъй престани да спориш ами цъкни на "Излез [iddqd],хващаш Буквар за 1 клас и докато не се научиш да пишеш не се връщаш говно такова.Нито ти разбира главата за Warhammer нито нищо.Имал оригинален Soulstorm.Тебе даже къщата ти не е оригиналнаiddqd написа:толкоз съм зле че в устата ти ми се сере
ЕДИТ-ПИЧОВЕ.НЕКА ТЕМАТА СТАНЕ PCM VERSUS IDDQD
"There is no path as wicked as that of the righteous"
Абе виж сега , че иддяд го бива в играта и , че разбира няма и грам спор , който не е гледал риплейовете му - той не знае . Просто спорът прерасна в хранене . Пейнфул не се меши.Painfull написа:Тъй престани да спориш ами цъкни на "Излез [iddqd],хващаш Буквар за 1 клас и докато не се научиш да пишеш не се връщаш говно такова.Нито ти разбира главата за Warhammer нито нищо.Имал оригинален Soulstorm.Тебе даже къщата ти не е оригиналнаiddqd написа:толкоз съм зле че в устата ти ми се сере
ЕДИТ-ПИЧОВЕ.НЕКА ТЕМАТА СТАНЕ PCM VERSUS IDDQD
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Не пред всяко "че" се слага запетая !
Просто ги е страх да играят срещу мен защото знаят, че ще загубят. Иначе на проказки и да оправят правописни грешки много ги бива. Но уви това не е тема по български език, а тема за уархамър доу 2 и коментари от типа на какво общо има доу с уархамър вселената или пък
са чист флууд в темата.Не пред всяко "че" се слага запетая !
Добре , а сега вкарай главата си отново в ануса на сестра ти.Emanuil написа:Не пред всяко "че" се слага запетая !
пп: Тук наред ли е запетаята ?
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
това проказни или приказки трябва да е,че съм любопитенiddqd написа:Просто ги е страх да играят срещу мен защото знаят, че ще загубят. Иначе на проказки и да оправят правописни грешки много ги бива. Но уви това не е тема по български език, а тема за уархамър доу 2 и коментари от типа на какво общо има доу с уархамър вселената.
Леле мале само като ти гледам Replay-овете ми се плаче.Брат ми който е на 9 години ръшва по-хубаво и изнася за 15(10 минути докато се развие+ъпгрейд и 5 за ръш.)
проказки
"There is no path as wicked as that of the righteous"