Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: TOKYO GORE POLICE!!!
Публикувано на: 25 Дек 2008 20:54

elfbg написа:
Абе вие освен еротични филми,други филми не гледате ли?

Не.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Crashday(multiplayer)
Публикувано на: 25 Дек 2008 20:58

Van Zan написа:
@Painfull - SS го имам инсталнат но от доста време не съм го цъкал ти не беше ли Defender от форума българският на Generals ?

Мне за първи път чувам за тоя форум :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2008 01:08

Painfull написа:
...

АХАХААХАХАХХААХХА :lol: :lol: :lol:

Май се поизнерви, а? :lol: Тръгна да псуваш като селско каруцарче, пък се имаш за голяма работа, балък. Че и си едитна предните постове да не ти гледат смешните лайна дето излизат изпод пръстите ти. :lol: Мани, мани... :lol:

--

Екс и прочие ентусиасти : не, не смятам да обяснявам нищо; след като не сте успели да се захласнете по филма и да ви кажа какво ме привлича в него и на какво се наслаждавам, все тая, пак няма да се захласнете. Няма смисъл да хабя приказки. :)

Профил

Публикувано на: 26 Дек 2008 01:24

пичове , въпроса не е кой му харесва и кой не .. а да не катеригоризирате хората , на които не им харесва за малоумни и тем подобни , след като те дори са доста повече от тези , които намират нещо в филма

приятно гледане на черва .. щом тва ви кефи , никой не мое ви кае копче.
ама и вие не моете да каете копче на никой

тхат ис алл ,
честита Коледа :)

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 26 Дек 2008 03:14

Хамелеона написа:
Екс и прочие ентусиасти : не, не смятам да обяснявам нищо; след като не сте успели да се захласнете по филма и да ви кажа какво ме привлича в него и на какво се наслаждавам, все тая, пак няма да се захласнете. Няма смисъл да хабя приказки. :)

Брат, не на мене тия с хабенето на приказки :lol: Като начало я си виж постовете ;) Мене ми е ясно какво имаш предвид и няма да те карам да пишеш нищо, ама можеше поне по-нормално оправдание да скалъпиш, защото това взе да се изтърква в този форум :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2008 03:30

Честно казано... Очаквала съм подобни глупости от всеки един в тоя форум, но не и от теб, Хамо.
Не гледах филма, нямам и намерение да го гледам, нито пък да го обсъждам. Само не мога да разбера каква е тая идиотщина, която ви е прихванала на Коледа? Имам чувството, че тоя форум не е мръднал в средното си интелектуално развитие от 5 години... Все едно сте на 13 бе, хора. "Не, т'ва е акано!", "Не, ти си акан, акльо такъв!"...
Айде стегнете се вече и стига толкова.
Винаги ще има хора, които да не харесват нещо. Brain, специално към теб се обръщам - няма нужда да категоризираш народа, само защото някой е казал нещо против филма. Нека не го разбира. Нека си храни - негов проблем. Просто игнорирай тъпите изказвания и толкова :)

Весела ви Коледа.

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2008 03:55

Existence написа:
Брат, не на мене тия с хабенето на приказки :lol: Като начало я си виж постовете ;) Мене ми е ясно какво имаш предвид и няма да те карам да пишеш нищо, ама можеше поне по-нормално оправдание да скалъпиш, защото това взе да се изтърква в този форум :)

Т'ва че имам адски много спамърски постове е отделен въпрос. :) Знаеш какво имах предвид под " хабене на приказки " . :roll: Не виждам смисъл от оправдание брат, казвам ти какво честно ми е в главата.

--

Рали, какво да ти кажа. Изпуснах си нервите, покрай тоя акльо Игамару. Прощавай, ама и на теб да кажат лоша дума за твой приятел, ще се намесиш. Вярно, ти по човешки начин, е аз пък му теглих Цензура майна. :) Още повече, че той изприказва толкова много глупости, дето просто не може да се подминат. Брейн свързвал само с бозави филми, японския гор пукната пара не струва, еди-кво-си, еди-що-си. Вярно си е, че винаги ще има хора дето не харесват нещо. Това не пречи да им кажа да си ебат майките. И те да ми го кажат. И на всички да ни олекне. Ама фактите си остават факти. :roll:

Весела Коледа и на теб. :)

Профил

Публикувано на: 26 Дек 2008 04:09

Хамелеона написа:
...

Извратен маа'факъ.

Не знам, удари ме привързаност към тебе и зат'ва ти го казах. Весела Коледа, Хамелеон-сама!

Макар че вече свърши, де...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2008 04:56

Весела и на теб, Соул-доно! ^^

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2008 12:24

трогателно :D

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 26 Дек 2008 13:02

Много голям форум ... страшно ...
Чувствувам се така, много обогатен, след като прочетох тази тема и тези постове. Много бяха добри ...
Много се изкефих тама единия дето извади некви постове от преди 4 години, за да нареди другия, че бил зацепил на неква игра ... тва сигурно е неква много голяма обида и голям срам, във вашата геймърска общност. А филма, нямам намерение да го гледам даже ... а кой каквото иска да си мисли, но според мене който се кефи на такива неща, има нещо леко мръднало в главата. Кой повече, кой по-малко, тва е друга тема ....

Профил Skype

Публикувано на: 26 Дек 2008 13:22

Точно това е чара на форума, Безименни, да се правим всички на тотални глупаци. На живо не сме си такива, но винаги е по-приятно да изпуснеш парата под формата на леко заяждане с ближния за кеф, не е ли така? :)

@Хамелеона - Мно'о мерсим. :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2008 14:06

†Soul Hunter† написа:
Точно това е чара на форума, Безименни, да се правим всички на тотални глупаци. На живо не сме си такива, но винаги е по-приятно да изпуснеш парата под формата на леко заяждане с ближния за кеф, не е ли така? :)

@Хамелеона - Мно'о мерсим. :P

ПЕДЕРАСТ

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com