iddqd написа:Братле не е това начина да си избиваш комплексите. По добре ходи да си биеш 1 чекия
Направих го, но комплексите ми си остават. Какво сега?

iddqd написа:Братле не е това начина да си избиваш комплексите. По добре ходи да си биеш 1 чекия
Emanuil написа:Ех , относно Flagship - съжалявам ги хората... относно играта съм чел коментари , че студиото е теглило кредити за да си покрие разходите по нея. За да се изплатят тези кредити е много важно продукта им да бъде пуснат възможно най - скоро . Притисната от тези срокове ,фирмата просто не успява да завърши продукта си и го пуска на пазара в този вид . За да си покрие заемите са и месечните такси . Тъжно е , защото винаги е гадно когато едно студио - независимо какво е - затвори .
Не съм отричал качеството на игрите на близард . Те са , може би , най -доброто на пазара в момента , но просто мен ме дразнят феновете им - до скоро се причислявах към тях , но просто са някак твърде ... фанатизирани ! В това няма нищо лошо , но не са тръгнали в правилна посока . Да жертваш от времето и нервите си , за да защитаваш компания , която ти измъква от парите и ти руши личния живот е ... странно ! Игрите се менят , но хората си остават същите . След една година тези фенчета ще играят нещо друго и хич няма да ги е еня за близард (примерно) , но хората , които са нагрубили в опит да защитят това , което играят в момента , ще си останат .
Това нищо не значи , разбира се , но въпроса е принципен !
Разбираш ли ме ?
iddqd написа:вкараи си пиратка в задника и чакаи да гръмне
Sentry написа:Draksis, недей така, нищо не съм направил.
Emanuil, ако това не си го написал просто ей така, шапка ти свалям три пъти!