Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

къде живеем?

в помийна яма    24%  24%  [ 13 ]
 в кенеф    38%  38%  [ 21 ]
 в бардак    31%  31%  [ 17 ]
 не живея в българия    7%  7%  [ 4 ]
Общо гласове : 55
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: ...Студентски град...
Публикувано на: 16 Дек 2008 22:15

И Dolls

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2008 22:17

Не бе ... За ядене ако си говорим има много читави места, просто на Манджа Стрийт ми е най-любимото - македонските бургери. Аз в Студентски неделно колко пъти съм реанимирал в шкембеджийници не могат да се преброят. :) Иначе и Флора важеха, повече преди, но и сега :)

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2008 23:36

аз пък по цели нощи цикля в man1a :shock: :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2008 01:56

Поредния тупаник в студентски. Тъкмо бях във фантастико да си взема нещо за ядене, преди около час и некви се запаткаха на касите. :| Не разбрах защо, но има ли значение всъщност. Замеряха се с предмети от щандовете, събаряха се. Не продължи много дълго, щото сотаджиите бяха отпред, извикаха ченгета ала-бала... Баламска работа :?

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 17 Дек 2008 02:09

2D' написа:
Поредния тупаник в студентски. Тъкмо бях във фантастико да си взема нещо за ядене, преди около час и некви се запаткаха на касите. :| Не разбрах защо, но има ли значение всъщност. Замеряха се с предмети от щандовете, събаряха се. Не продължи много дълго, щото сотаджиите бяха отпред, извикаха ченгета ала-бала... Баламска работа :?

Хахахахах, затова ли бяха там тия коли? :lol:
Пак минавах с колата по точно това време от там.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2008 02:18

Мани, пълната кретения беше. :lol: И ми се стори че единият замери другия с нещо от щанда с презервативите, ама не видях много добре... :lol:

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2008 22:26

Аз от около половин година не съм ходил в студентски град.Там е нема такава селяния.По улиците секи те гледа на кръв а по дискотеките няма място да се завъртиш.То и по центъра е тъпканица де,ма там поне хората са по-цивилизовани

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Дек 2008 16:11

Ами ако реално седем да ги погледнем тея неща за всичко трябва да стане инцидент за да се мръднат съответните служби. Преди години като стана инцидента в Индиго помя как брат ми ми разправяше , че контрола по дискотеките е бил по-сериозен и от Гранично пропусквателните пукнтове. Сега правиш свирка на охраната и за 2 години имаш безплатен вход нищо че си на 15 год.

Всичко опира до възпитание на индивида. Като няма закони в тая държава или няма кой да ги изпълнява, ще си тънем в лайната, ако ще и Бог да слезне да ни управлява. Да не говорим, че и много родители са безотговорни , пускайки непълнолтеното си дете на дискотека в студ.град или някоя нощна ... като всеки иска да мине по тъча естествено че ще е безредица и хаос. И не са само мутрите и политиците, целия манталитет на българина е "ако може да мина метър па ако не стане ще си платим ... " :|

Профил ICQ

Публикувано на: 19 Дек 2008 21:18

България била велика държава верно е свалям шапка на Симеон Велики , но България в момента е селска кочина , сбирщина от откачалки , изроди , агресивни хора , простаци , пияници , олигофрени и тем подобни изродчета .
Имал съм 7 в която са ме гонили с паве(тип квадратна плочка от земята) Набива ли са ме в парк , заканваха ми се пред полицията , че ще ме наритат и още кви ли не работи .

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2008 21:26

Абсолютно съм съгласен с последното мнение. Днес бях жертва и на физическа саморазправа заради ненормалници, кофти продукт на обществото, в което живеем.

Ето един интересен линк, който да се надяваме, че е истина: http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1261105

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2008 06:04

Сега се прибирам от работа в Студентски - откриване на Viper Rooms (смотано е). Намира се точно вдясно на Ориент 33.
Като излизах, точно като се качвах в колата в пряката влезе една патрулка и паркира на 20м.
Нагоре, точно на входа на ориента катаджия спря едно такси, задръсти за 7-8 минути движението, накрая се сети и отби таксито на 20м.
На изхода на пряката (кръстовището с булеварда към Зимния) (зад ъгъла, на 200м от куките) такси наби спирачки и пусна аварийки. Каращият зад него СОТ свирна, при което от таксито изригнаха 2 кретена, които взеха да крещят и да буйстват по СОТ-а. Груба грешка (вероятно са били твърде пияни, за да видят, чее СОТ). От СОТ-а изригнаха други два олигофрена и набиха жестоко пияните олигофрени. После осво бодиха движението. На 300м от там, посока Зимния патрулка беше пуснала светлините и беше отбила кола и проверка.
В самото заведение на 2 пъти охраната се разправя с някакви групички.

Приказна картинка, нали ;)

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2008 19:17

Хаха... брат ми е 110 килограмов нервен психопат, бачкащ в СОТ 161 (за него говориш предполагам). Там той намира "средата си" и се чувства добре (което говори за колегите му). Нищо чудно, че ежедневно може да се види гледката охранители да трошат от бой пияници, най-вече от Миленката, която е рекордьор по набити :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2008 19:21

Тия дни щях да падна от дивана заради тоя студентски град :shock:. Пускам си да гледам новини и какво да видя - някакъв лешпер крещи:"Студйентски град на студйентити!!!". :lol: Чак ме хвана яд, че не съм бил там, щях да извикам:"София на софиянците!!!" ама уви...

Профил

Публикувано на: 21 Дек 2008 20:45

Аз снощи минавах по витошка към 7 вечерта и квото беше уживено и се разминавам с някаква групичка фиешънье и един се излетя неочаквано и ме ритна с коляно в бедрото и ми се усмихна фешънски. И гледам некъв такъв и не разбирам какво става. :shock: :lol: Няма общо със Студентски град, но просто исках да констатирам, че днешната младеж на никъде не върви. :roll: :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2008 20:49

епа да го беше смачкал. лигавят се келеменцата малки, и на мен ми се е случвало (във Варна като се мотаехме с един колега). мислят си че като са пет а ние двама ще им цепим басма, да ама не. такива ако не се гърчат редовно не ми се мисли какви ще порастнат :x

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Публикувано на: 21 Дек 2008 20:52

Е аз бях един. :D А пък и те ходеха бързо в противоположната посока, та докато се усетя те ме бяхя задминали доста. :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com