Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 21 Дек 2008 15:33
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 21 Дек 2008 15:36
Sweeney Todd написа: Застани ти с гръб до някоя от колоните сйпейс(претъркалваш се между краката му) Е-то(Елика го обръща с лице към теб).Така си спестих мнооого нерви.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 22 Дек 2008 23:43
Ай сиктир Ся я врътнах... тоя резак може ли да е толквоа прост ве бах му майката. Много тъп край, можеше да измислят нещо по-добро. Не говоря за нещо по-хепиендовско, но с този завършек искат да ти кажат как си се бъхтел като кон няколко дни (аз около седмица) за едното нищо. Поне че мацката си я бива ама ебахти саможертвата да му еба майката. Ся и аз почвам от СоТ нататък трите игри, че докато излизаха през годините само съм ги цъкал от време на време по залите...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 23 Дек 2008 00:50
по добре изиграй първите 2. Ако не и 2 те то поне 2 рата само. Най култовата в поредицата
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 23 Дек 2008 08:44
Sweeney Todd написа: Ся и аз почвам от СоТ нататък трите игри, че докато излизаха през годините само съм ги цъкал от време на време по залите... А така. Вчера минах СоТ до 33% - адския кеф е.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 23 Дек 2008 10:34
High, времето за load-ване е времето, в което Елика ти подава ръка
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 23 Дек 2008 16:45
Това беше най-лошият(глупав) край на игра, който съм виждал ЕВЪР. А аз я играх да видя какво ще стане накрая и да видя дали ще има нещо интересно... Най-слабата от поредицата за мен - особено откъм история.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 23 Дек 2008 16:59
Хм, не знам, мен краят едновременно ме отврати и надъха. От една страна, бях разочарован от глупостта на Принца да обрече света на страдание за една жена, от друга страна пък си виках "Майко, във втората част какъв екшън ще става...". Така че да, чакам втората с нетърпение. И да видя дали ще е мрачна, и да разбера какво се случва с персонажите.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 23 Дек 2008 23:48
Току що я врътнах и не знам дали да съм ядосан или заинтригуван от края. А защо се забавих толкова с врътването –> I have no life
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 29 Дек 2008 19:01
Аз играх 1-2 часа и се отказах, тоя jump 'n' run ми дойде в повече.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 30 Дек 2008 19:58
Тъкмо превъртях Sands of Time за първи път. Играта е страхотна!!! Просто не намерих слабо място нито в историята, нито в геймплея.
Е, с две изключения - на места камерата беше неудобна и в битката срещу везира имаше по-малко екшън отколкото в нормалните битки от началото на играта...
Иначе съм много доволен! Сега ще изиграя The Witcher и после ще продължа с втората част от трилогията.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 30 Дек 2008 21:30
High_voltage написа: Найс, има ли някакви екстра благинки? 2 нови скина, един за Принца и един за Елика. Не са нещо събиращо очите, основното е задоволството от complete-изма Пени Аркейд-а беше много забавен.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 30 Дек 2008 23:36
Sweeney Todd написа: Тъкмо превъртях Sands of Time за първи път. Играта е страхотна!!! Просто не намерих слабо място нито в историята, нито в геймплея.
Е, с две изключения - на места камерата беше неудобна и в битката срещу везира имаше по-малко екшън отколкото в нормалните битки от началото на играта...
Иначе съм много доволен! Сега ще изиграя The Witcher и после ще продължа с втората част от трилогията. Ми браво, открил си твоята топла вода. Аз сега го въртя, но ме хвана мързела, та съм го заебал на 73%. Ще взема да почета малко такива комикси.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 18 Яну 2009 22:28
Най-накрая превъртях Warrior Within. Довечера ще тегля The Two Thrones. Амиии, какво да ви кажа.. Като за начало - според мен авторите изобщо не бяха прекалили с битките с чудовища (след ревютата, които четох, очаквах нещо като Сириъс Сам ). Саундтрака беше убийствен, екшънът в играта също, но всичко това някакси не се връзваше с ориенталския произход на принца Играта беше адски бъгава, на доста места си скубех косите и псувах майките на онези канадци, заради претупания порт на играта. Иначе историята си беше култова, а геймплеят невероятен. Краят на играта доста ми хареса (за жалост не успях да събера всички лайф ъпгрейди и не станах свидетел на алтернативния край, но го гледах в Ютуб после ), както и когато принца си сложи маската и ставаше свидетел на миналото си аз. Абе много съм доволен от игричката, като изключим множеството бъгове и факта, че на места съм се лутал с часове, докато намеря какво да правя (а ме мързеше да търся уоктрута) Сега ще чакам с нетърпение да се изтегли The Two Thrones и да я почвам утре Жалко само, че много лошо ме спойлнаха с нейния край
|
|
|
|
|
kitty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 18 Яну 2009 23:56
Jay Kay написа: но всичко това някакси не се връзваше с ориенталския произход на принца Oриенталски произход? ~Zarathustra
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 19 Яну 2009 00:48
Малко съм невеж. Имах предвид, че жицата в саундтрака не се връзва с... Персия...Вавилон... n stuff
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 19 Яну 2009 13:32
T2T само ще те разочарова. Прекалено много се разчита на роуг изпълнения и ако тръгнеш с рогата напред нищо не помага. Да не говорим, че битките с босовете са опростени до натискането на копчето на мишката в определен момент...абе изиграй я и ще видиш. И къде откри бъгове в WW? А и втората част не е порт, разработвана е отделно, мисля.
|
|
|
|
|
The procesor
|
|
В момента играе: Kvoto padne
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 19 Яну 2009 22:42
Кво им е лошото на спиид киловете в Т2Т ?
___________________________________ The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Яну 2009 09:51
Sasho hakera написа: Кво им е лошото на спиид киловете в Т2Т ? Прекалено много се изискват.Иначе, като цяло, играта много радва. ^^
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 25 Яну 2009 16:27
Бъговете в WW бяха най-различни. Примерно като застана на някой ръб, ама без да скачам напред и без да натискам нито един бутон, героя тръгва да скача сам в рандъм посока. На места пък всеки един детайл ставаше черен и трудно можех да се ориентирам, от време на време вървях по невидими парапети... абе такива неща Дразнещи, но не чак толкова Преди малко превъртях и T2T. Направи ми впечатление, че беше далеч по-кратка от предишните две игри. Адски ме накефи играта пък мен Като започнем с историята и с факта, че не очаквах да видя Фара пак Идеята с тъмния принц също ми хареса, много ме кефеше да го размятам тоя синджир наляво и надясно Това със спийд киловете в началото ме кефеше, но после ми омръзна, затова бих лошите както си му е реда Битките с босовете лично ми харесаха, защото не всичко, както казахте се свежда до спийд кила според мен - той просто е завършек на поредица от тактики и стратегии по време на битката. Е, за мен битката с тея двамата с меча и брадвата беше къде-къде по-сложна от тази с везира, но здраве да е. Капаните бяха значително по-малко и спестиха доста нерви. Абе страхотна игра, общо взето, много съм доволен
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|