...Студентски град...

Нещата от живота

къде живеем?

в помийна яма
13
24%
в кенеф
21
38%
в бардак
17
31%
не живея в българия
4
7%

Общо гласове: 55

Аватар
zip0
Обратна връзка:

Re: ...Студентски град...

Мнение от zip0 »

И Dolls
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Не бе ... За ядене ако си говорим има много читави места, просто на Манджа Стрийт ми е най-любимото - македонските бургери. Аз в Студентски неделно колко пъти съм реанимирал в шкембеджийници не могат да се преброят. :) Иначе и Флора важеха, повече преди, но и сега :)
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

аз пък по цели нощи цикля в man1a :shock: :shock:
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Поредния тупаник в студентски. Тъкмо бях във фантастико да си взема нещо за ядене, преди около час и некви се запаткаха на касите. :| Не разбрах защо, но има ли значение всъщност. Замеряха се с предмети от щандовете, събаряха се. Не продължи много дълго, щото сотаджиите бяха отпред, извикаха ченгета ала-бала... Баламска работа :?
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

2D' написа:Поредния тупаник в студентски. Тъкмо бях във фантастико да си взема нещо за ядене, преди около час и некви се запаткаха на касите. :| Не разбрах защо, но има ли значение всъщност. Замеряха се с предмети от щандовете, събаряха се. Не продължи много дълго, щото сотаджиите бяха отпред, извикаха ченгета ала-бала... Баламска работа :?
Хахахахах, затова ли бяха там тия коли? :lol:
Пак минавах с колата по точно това време от там.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Мани, пълната кретения беше. :lol: И ми се стори че единият замери другия с нещо от щанда с презервативите, ама не видях много добре... :lol:
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Аз от около половин година не съм ходил в студентски град.Там е нема такава селяния.По улиците секи те гледа на кръв а по дискотеките няма място да се завъртиш.То и по центъра е тъпканица де,ма там поне хората са по-цивилизовани
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

Ами ако реално седем да ги погледнем тея неща за всичко трябва да стане инцидент за да се мръднат съответните служби. Преди години като стана инцидента в Индиго помя как брат ми ми разправяше , че контрола по дискотеките е бил по-сериозен и от Гранично пропусквателните пукнтове. Сега правиш свирка на охраната и за 2 години имаш безплатен вход нищо че си на 15 год.

Всичко опира до възпитание на индивида. Като няма закони в тая държава или няма кой да ги изпълнява, ще си тънем в лайната, ако ще и Бог да слезне да ни управлява. Да не говорим, че и много родители са безотговорни , пускайки непълнолтеното си дете на дискотека в студ.град или някоя нощна ... като всеки иска да мине по тъча естествено че ще е безредица и хаос. И не са само мутрите и политиците, целия манталитет на българина е "ако може да мина метър па ако не стане ще си платим ... " :|
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
uNreaL_mAn
В момента играе: Assassin's Creed
World Of Warcraft Lich king
Fifa 08
Обратна връзка:

Мнение от uNreaL_mAn »

България била велика държава верно е свалям шапка на Симеон Велики , но България в момента е селска кочина , сбирщина от откачалки , изроди , агресивни хора , простаци , пияници , олигофрени и тем подобни изродчета .
Имал съм 7 в която са ме гонили с паве(тип квадратна плочка от земята) Набива ли са ме в парк , заканваха ми се пред полицията , че ще ме наритат и още кви ли не работи .
Love Someone !!!
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Абсолютно съм съгласен с последното мнение. Днес бях жертва и на физическа саморазправа заради ненормалници, кофти продукт на обществото, в което живеем.

Ето един интересен линк, който да се надяваме, че е истина: http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1261105
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Сега се прибирам от работа в Студентски - откриване на Viper Rooms (смотано е). Намира се точно вдясно на Ориент 33.
Като излизах, точно като се качвах в колата в пряката влезе една патрулка и паркира на 20м.
Нагоре, точно на входа на ориента катаджия спря едно такси, задръсти за 7-8 минути движението, накрая се сети и отби таксито на 20м.
На изхода на пряката (кръстовището с булеварда към Зимния) (зад ъгъла, на 200м от куките) такси наби спирачки и пусна аварийки. Каращият зад него СОТ свирна, при което от таксито изригнаха 2 кретена, които взеха да крещят и да буйстват по СОТ-а. Груба грешка (вероятно са били твърде пияни, за да видят, чее СОТ). От СОТ-а изригнаха други два олигофрена и набиха жестоко пияните олигофрени. После осво бодиха движението. На 300м от там, посока Зимния патрулка беше пуснала светлините и беше отбила кола и проверка.
В самото заведение на 2 пъти охраната се разправя с някакви групички.

Приказна картинка, нали ;)
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Хаха... брат ми е 110 килограмов нервен психопат, бачкащ в СОТ 161 (за него говориш предполагам). Там той намира "средата си" и се чувства добре (което говори за колегите му). Нищо чудно, че ежедневно може да се види гледката охранители да трошат от бой пияници, най-вече от Миленката, която е рекордьор по набити :lol: :lol: :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Тия дни щях да падна от дивана заради тоя студентски град :shock:. Пускам си да гледам новини и какво да видя - някакъв лешпер крещи:"Студйентски град на студйентити!!!". :lol: Чак ме хвана яд, че не съм бил там, щях да извикам:"София на софиянците!!!" ама уви...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
човeк
В момента играе: Heroin Hero

Мнение от човeк »

Аз снощи минавах по витошка към 7 вечерта и квото беше уживено и се разминавам с някаква групичка фиешънье и един се излетя неочаквано и ме ритна с коляно в бедрото и ми се усмихна фешънски. И гледам некъв такъв и не разбирам какво става. :shock: :lol: Няма общо със Студентски град, но просто исках да констатирам, че днешната младеж на никъде не върви. :roll: :D
Изображение
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

епа да го беше смачкал. лигавят се келеменцата малки, и на мен ми се е случвало (във Варна като се мотаехме с един колега). мислят си че като са пет а ние двама ще им цепим басма, да ама не. такива ако не се гърчат редовно не ми се мисли какви ще порастнат :x
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
човeк
В момента играе: Heroin Hero

Мнение от човeк »

Е аз бях един. :D А пък и те ходеха бързо в противоположната посока, та докато се усетя те ме бяхя задминали доста. :D
Изображение
Публикувай отговор