Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Prince of Persia!
Публикувано на: 20 Дек 2008 20:56

I_Hate_Noise написа:
тебе ако ти кажат да се хвърлиш от някъде хардкор геймърите ще се хвърлиш бе :o

тебе ако ти кажат да се хвърлиш от някъде хардкор геймърите ще се хвърлиш бе

абе момче играя от 15 години игри сега съм на 28 мислиш че ми трябва повече от 5 шота и 2 клипа за да вида дали някоя играта е добра или лоша?Не се водя по писания просто гледам и преценявам ако се колебая свалям и пробвам но при игри като неед фор спеед ъндерковер и принце оф персия колебание не може да има просто.... игрите не струват...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2008 20:57

хахахах, да бе, няма как иначе :lol: :lol: :lol: :lol:

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2008 21:05

dx4 написа:
абе момче играя от 15 години игри сега съм на 28 мислиш че ми трябва повече от 5 шота и 2 клипа за да вида дали някоя играта е добра или лоша?Не се водя по писания просто гледам и преценявам ако се колебая свалям и пробвам но при игри като неед фор спеед ъндерковер и принце оф персия колебание не може да има просто.... игрите не струват...

Ми извинявай, обаче аз първи казах, че играта изглежда като соник(но всъщност не е така) и на няколко пъти ме цитираш, така че мисля, че имам право да ти кажа да замълчиш, щом не си играл играта. Просто не е това, което изглежда. Няма нищо общо с Jazz Jack или Comander Keen, много повече прилича на Sands of Time, отколкото на The Two Thrones и най-близката бойна система до нейната е именно тази на Warrior Within, просто е по-бавна. Мога да ти кажа, че нито си едиствения, който е излязъл от пубертета преди известно време, нито си единствения, който има голям опит с игрите.

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2008 21:12

Cu Sith написа:
dx4 написа:

Ми извинявай, обаче аз първи казах, че играта изглежда като соник(но всъщност не е така) и на няколко пъти ме цитираш, така че мисля, че имам право да ти кажа да замълчиш, щом не си играл играта. Просто не е това, което изглежда. Няма нищо общо с Jazz Jack или Comander Keen, много повече прилича на Sands of Time, отколкото на The Two Thrones и най-близката бойна система до нейната е именно тази на Warrior Within, просто е по-бавна. Мога да ти кажа, че нито си едиствения, който е излязъл от пубертета преди известно време, нито си единствения, който има голям опит с игрите.

хахахахах е аз съм киорав нали не съм гледал филмчета от играта не виждам на какво мяза понеже :) направо ме убеди че прилича на сандс оф тайм :) не си спомянам да събирах светещи неща на сандс оф тайм или да има с мене неква подскачаща пичка с която да права некви супер мега яки комбота ала девил меи край? не си спомян де не умирх на сандс оф тайм? не си спомян да правех слаломи с нвка луда скорст по плаформи? защо ли?Не си спомян да биех босове с натискане на един бутон в даден момент?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2008 21:16

Пич, караш ме да се усмихвам :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2008 21:18

Cu Sith написа:
Пич, караш ме да се усмихвам :)

не бе хаха не чух аргументите къде са приликите с сандс оф тайм би ли ме светнал :) дай няколко прилики аз ти изброих разлика които не може да отречеш но не чувам от теб прилики? дай да чуем сега?Това коет аз се сещам е че и в 2 те игри има мадами но при сандс оф тайм освен че беше ненатрпваща се и реално почти нямаше полза от ня в битките и не беше летящ супермен... беше и много по красиво анимирана даже и с по реални движения... ако пък случайно изтърсиш че пясъка ,който се събираш е равносилен на глупавите светщи бонуси дето трябва да събереш 300 от тях за еди кво си...
Та дай да чуем прилките сега чакам с нетърпение да споделиш щото ако са само тия 2 те дето аз споделих то направо е 1 към 1 и да почвам да играя? :)

Профил WWW

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 20 Дек 2008 21:57

Кхъм, пич, поиграй я и тогава плюй. С тая предубеденост няма да стигнем доникъде. И аз не смятам, че ще е шедьовър, но пък преди да съм я пуснал няма да плюя. Пък и едно е да гледаш шотове и клипчета, друго е да си пуснеш играта и да разцъкваш. :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2008 22:11

Max Payne написа:
Кхъм, пич, поиграй я и тогава плюй. С тая предубеденост няма да стигнем доникъде. И аз не смятам, че ще е шедьовър, но пък преди да съм я пуснал няма да плюя. Пък и едно е да гледаш шотове и клипчета, друго е да си пуснеш играта и да разцъкваш. :)

Достатъчно е да вида че има елемтни които не харесвам в дадена игра.Тази игра няма почти нищо общо с първите 3 части.Освен че е на юби и че се казва принце оф персия.Дотука са прилките с другите части :) но знае ли човек чакам обяснение от един човек като се появи да ми разясни колко е близко до сандс оф тайм тая игра :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2008 22:28

Подобността в платформинга идва най-вече от това, че е лесен за управление и включва навръзване на няколко точно определени неща в подходящия момент, от level design-а, и, от което си и личи, че не си играл играта, от скоростта, с която се развива действието. Повечето терени в PoP(новия) са изглючително подобни на последните един-два часа в Sands of Time. В новия принц единственото различно, което можеш да правиш от sands of time е double jump, който е добре замаскиран като подмятане. Е, има и две-три вкарани мини игри в него, но това не променя цялостното впечатление от platforming-а, дори го прави леко по-разнообразен.

Битките са подобни на тези в Warrior Within защото всеки удар може да се комбинира с два-три следващи удара, всеки от които е ефективен по собствен начин. Също така може да се преминава от едно combo в друго без проблем, което дава възможност да навържеш по десетина последователни атаки. На мен лично това ми беше едно от любимите неща в Warrior Within, за теб - не знам. Друго от любимите ми неща и в двете игри е, че можеш да използваш терена за свое предимство, както и заклещването на мечовете с някой бос. Това, което не ми харесва са quicktime event-овете в новия, които всъщност ти предоставят възможност да се измъкнеш от неприятна ситуация(близо си да те убият сиреч и трябва критически да се измъкнеш, ако не искаш половината кръв на боса, който си бил половин час вече да се върне на мястото си).

Иначе доколкото помня пясъка в sands of time светеше, а също и беше едно от основните неща, които ти трябваха също и чекпойнтовете не бяха много далеч един от друг, а можеше да върнеш и времето ако случайно сгафиш нещо.

Иначе какво да ти кажа, просто опитай играта. Колко време ще ти отнеме? Два-три часа докато се свали и половин час да поиграеш малко, като само този половин час ще ти е изгубен(нали не искаш да си губиш времето де, това ти беше основния аргумент). Ако ти хареса - печелиш още няколко часа забавление, ако не ти допадне - губиш половин час, в който ще се чудиш какво да играеш и ще спориш във форума на PCMania. Не го правя за да те прецакам или нещо такова, просто не виждам смисъл да не опиташ играта.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2008 22:40

Cu Sith написа:
Подобността в платформинга идва най-вече от това, че е лесен за управление и включва навръзване на няколко точно определени неща в подходящия момент, от level design-а, и, от което си и личи, че не си играл играта, от скоростта, с която се развива действието. Повечето терени в PoP(новия) са изглючително подобни на последните един-два часа в Sands of Time. В новия принц единственото различно, което можеш да правиш от sands of time е double jump, който е добре замаскиран като подмятане. Е, има и две-три вкарани мини игри в него, но това не променя цялостното впечатление от platforming-а, дори го прави леко по-разнообразен.

Битките са подобни на тези в Warrior Within защото всеки удар може да се комбинира с два-три следващи удара, всеки от които е ефективен по собствен начин. Също така може да се преминава от едно combo в друго без проблем, което дава възможност да навържеш по десетина последователни атаки. На мен лично това ми беше едно от любимите неща в Warrior Within, за теб - не знам. Друго от любимите ми неща и в двете игри е, че можеш да използваш терена за свое предимство, както и заклещването на мечовете с някой бос. Това, което не ми харесва са quicktime event-овете в новия, които всъщност ти предоставят възможност да се измъкнеш от неприятна ситуация(близо си да те убият сиреч и трябва критически да се измъкнеш, ако не искаш половината кръв на боса, който си бил половин час вече да се върне на мястото си).

Иначе доколкото помня пясъка в sands of time светеше, а също и беше едно от основните неща, които ти трябваха също и чекпойнтовете не бяха много далеч един от друг, а можеше да върнеш и времето ако случайно сгафиш нещо.

Иначе какво да ти кажа, просто опитай играта. Колко време ще ти отнеме? Два-три часа докато се свали и половин час да поиграеш малко, като само този половин час ще ти е изгубен(нали не искаш да си губиш времето де, това ти беше основния аргумент). Ако ти хареса - печелиш още няколко часа забавление, ако не ти допадне - губиш половин час, в който ще се чудиш какво да играеш и ще спориш във форума на PCMania. Не го правя за да те прецакам или нещо такова, просто не виждам смисъл да не опиташ играта.

Нека да го кажем така кое ти хареса повече сандс оф тайм или тази игра?

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 20 Дек 2008 23:05

dx4 написа:
Вuddy хахаха ти направо си изпуснал шедиовар история хаха ти ако играеш тая игра заради исторята незнам... то и заради гамеплай не си заслужава да се играе реално... както разправя деник "не е изкючително лоша" деник откога играеш такива игри толкоз ли си го закъсал то верно че няма нищо свястно тая година ама...
Ем, чудя се кво да пусна на новия комп :lol:
От новите игри играх малко РА3, омръзна ми; не съм играл старите Fallout-oве и не знам дали ще схвана историята на тази; ГТА4 не мисля да се нервирам с нея, пък и не съм адски фен на поредицата; па реших да го пробвам тоя принц щото така и така ме кефи този тип анимационна графика, ама както казах играта не блести много :lol: ; играх Асасин'с Крийд - въпреки повечето негативни мнения за нея, че била еднообразна, ми хареса; и Масс Ефект много ми хареса. Днеска след поредното нервиране с новия ПоП си дръпнах Blood Rayne, че нещо напоследък много си мисля за нея :lol: :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2008 23:10

Sweeney Todd написа:
dx4 написа:
Вuddy хахаха ти направо си изпуснал шедиовар история хаха ти ако играеш тая игра заради исторята незнам... то и заради гамеплай не си заслужава да се играе реално... както разправя деник "не е изкючително лоша" деник откога играеш такива игри толкоз ли си го закъсал то верно че няма нищо свястно тая година ама...
Ем, чудя се кво да пусна на новия комп :lol:
От новите игри играх малко РА3, омръзна ми; не съм играл старите Fallout-oве и не знам дали ще схвана историята на тази; ГТА4 не мисля да се нервирам с нея, пък и не съм адски фен на поредицата; па реших да го пробвам тоя принц щото така и така ме кефи този тип анимационна графика, ама както казах играта не блести много :lol: ; играх Асасин'с Крийд - въпреки повечето негативни мнения за нея, че била еднообразна, ми хареса; и Масс Ефект много ми хареса. Днеска след поредното нервиране с новия ПоП си дръпнах Blood Rayne, че нещо напоследък много си мисля за нея :lol: :lol:

Sweeney Todd
лош момент за нова машина нема свестни игри в момента.. орентирай се към по старите игри които си изпуснал преди няколко години да кажем..

Профил WWW

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 20 Дек 2008 23:17

А така! Legacy of Kain сериите, Blood Rayne и Wolverine's Revenge - все игри от далечно-близкото минало (2002-2004 сиреч) - най-добрите в жанра. Наред с Принца, разбира се. :) И dx4, толкова ли ще си изкривиш душата да го напишеш РоР, или принца на персия, ми пишеш на английски с бг букви. :o

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2008 23:20

вчера играх принца. Преди да започна, критиката ми иска, да кажа, че винаги съм бил крайно неоринтиран и слаб на предните 3 принца. скоковете, стените и всички онези благинки не ми бяха по-вкуса и се отказвах на първия час. Та, вчера поцъках малко...и..всичко ставаше с 1 копче. виждам стена-спейс. виждам място за ходене по стената->спейс. без посока без тайминг, без нищо, само спейс. битки само с по 1 противник ?!?! стига бе.. шел шейдинга на живо изглежда маааааааалко по-добре отколкото по-филмчета и шотове, но пак е ужасен. единственото, което ми хареса беше поведението на персонажа, което може да се опише само с думата 'cocky'.

Весели Празници!

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2008 23:31

Omega-x написа:
вчера играх принца. Преди да започна, критиката ми иска, да кажа, че винаги съм бил крайно неоринтиран и слаб на предните 3 принца. скоковете, стените и всички онези благинки не ми бяха по-вкуса и се отказвах на първия час. Та, вчера поцъках малко...и..всичко ставаше с 1 копче. виждам стена-спейс. виждам място за ходене по стената->спейс. без посока без тайминг, без нищо, само спейс. битки само с по 1 противник ?!?! стига бе.. шел шейдинга на живо изглежда маааааааалко по-добре отколкото по-филмчета и шотове, но пак е ужасен. единственото, което ми хареса беше поведението на персонажа, което може да се опише само с думата 'cocky'.

Весели Празници!

..всичко ставаше с 1 копче. виждам стена-спейс. виждам място за ходене по стената->спейс

WTF????????? hahahahhah Cu Sith нали писа че поне скоковете били като в сендс оф тайм по същия начин ставали? същото било? я се разберете с омега кой лъже ;) битка само с един противник хахха боже боже това е по лошо от това дето си представях даже Cu Sith коментар тука да обориш омега? 1 противник на кой принц се биеш само с един противник хахахах кошмар...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2008 00:52

Ето какво съм написал на 8ма страница:

Cu Sith написа:
Всъщност няма един бутон за всичко. Схемата за контрол всъщност е близо до тази на AC, което ще рече че има по един бутон за някоя част от тялото, който се използва навсякъде. Има един бутон за скачане/акробатична атака, един бутон за металната ръкавица, един бутон за Елика, един бутон пускане/защита и един бутон, който май си е специално за атака. ПЛатформинга се изпълнява с комбинация от четири бутона(скачане, ръкавица, Елика и пускане), при битките се използват пет бутона(атака, защита, акробатична атака, атака с ръкавицата и Елика) така че има достатъчно разнообразие, просто... Елика е нервеща.

Не е като да няма тайминг, но не е необходимо да държиш един и същ бутон между два скока за да се придвижиш по стената.

Иначе SoT, защото имаше пъзели, а puzzle solving>exploring поне за мен :) А и историята е в пъти по-добра. Все пак PoP е добра игра сравнена със слабите action adventure-и в последно време.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2008 10:35

Cu Sith написа:
Ето какво съм написал на 8ма страница:

Cu Sith написа:
Всъщност няма един бутон за всичко. Схемата за контрол всъщност е близо до тази на AC, което ще рече че има по един бутон за някоя част от тялото, който се използва навсякъде. Има един бутон за скачане/акробатична атака, един бутон за металната ръкавица, един бутон за Елика, един бутон пускане/защита и един бутон, който май си е специално за атака. ПЛатформинга се изпълнява с комбинация от четири бутона(скачане, ръкавица, Елика и пускане), при битките се използват пет бутона(атака, защита, акробатична атака, атака с ръкавицата и Елика) така че има достатъчно разнообразие, просто... Елика е нервеща.

Не е като да няма тайминг, но не е необходимо да държиш един и същ бутон между два скока за да се придвижиш по стената.

Иначе SoT, защото имаше пъзели, а puzzle solving>exploring поне за мен :) А и историята е в пъти по-добра. Все пак PoP е добра игра сравнена със слабите action adventure-и в последно време.

еми ясна работата са остава да потвърдиш и че наистане се биеш само с по един противник? ако това е така юби съвсем са сдали багажа... то бива бива.... хубавото на предишните части бяха по прецинзното управление при скоковете някой от тях не бяха хич лесни както и понякога намирането на пътя тука всичко е улеснено да максимум....

"PoP е добра игра сравнена със слабите action adventure" е че то просто няма такива хаха за тва ти се вижда добра :) гладно куче и корав хлаб яде нали го знаеш лафа :)

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2008 11:17

Ако нямаше тайминг, защо умирам толкова често? :| Jump'n'rum частта не е влудяващо трудна, но си иска рефлексите. Иначе битките са с по един противник наведнъж, да, но по-умен от преди, с по-разнообразни атаки, имунитети, трябва да внимаваш за quick time events и т.н. Отново - не е трудно, но пак те ступват босовете поне веднъж-два пъти на първо минаване.

P.S. И има загадки точно толкова и точно от същия тип като SoT

Профил

Публикувано на: 21 Дек 2008 13:15

О, да, пъзелите си ги има. На онзи в градините така съм се ядосвал...

Dx4, вземи да пробваш играта. Може и да ти хареса. И аз бях предубеден, казвах си: "Абе майната му, язе ще я изтрия тая тъпотия веднага от компа", ама играта взе, че ми хареса. Като за едно превъртане - бива. Пък и не е лошо да ги гледаш със skins от SoT и Beyond Good&Evil.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2008 14:20

И от AC :)

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по