Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 21:01
Emanuil написа: iddqd често говори мсислени неща Хаха, funny.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 21:06
Emanuil написа: iddqd често говори мсислени неща . Да за разлика от тебе.И в случая и 2мата не сте прави.Хубаво не ви кефят игрите нищо лошо.Само че да кажете че близард не можели да правят игри...Тва се 1 да кажеш че КФС не могат да готвят пиле
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 22:06
Според мен близа напълно нормални неща правят . Чудно ми е защо само ги псувате хората се прехранват с това представете си ако вашите родители имат някав бизнес примерно правят Пици и зимат по 1 . 20 на пицата , а някъде си дават безплатна пица и всички отиват там . Е вашите родители гладни ли ще останат ???
___________________________________ Love Someone !!!
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 19 Дек 2008 22:12
Някои хора харесват игрите на Близ, други - не. И ги харесват заради това, което са, а не защото са оФце. Край на дискусията.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 03:16
Просто има хора , които като чуят нещо го повтарят ... и повтарят.. и повтарят ... Тия които само повтаряте че игрите на близард са пипнати до съвършенство сте ... идиоти ! Не са перфектни в нито едно отношение ! НИТО ЕДНО ! Нито историята им е добра , нито е поднесе по съвършен начин (при wc3 беше добър , но далеч от перфектен , а при ск1 беше много зле ) , нито пък като геймплей са перфектни ! Просто да твърдиш че е перфектно е глупаво ! ПОСЛЕДНИТЕ игри на близард са ДОБРИ ! Вие , идиотчета, дето твърдите че са перфектни не сте пробвали и половината им заглавия ! Ето списъка с тях ! * The Lord of the Rings (1990) - Ролева игра * The Lost Vikings (1992) - платформена игра * Rock & Roll Racing (1993) - състезателна игра * Blackthorne (1994) - фентъзи-ориентирана аркадна игра * The Death and Return of Superman (1994) - платформена игра * Warcraft (1994) - фентъзи-ориентирана стратегия в реално време * Justice League Task Force (1995) - биткаджийска игра * The Lost Vikings II (1995) - платформена игра * Warcraft II (1995) - фентъзи-ориентирана стратегия в реално време * Warcraft II: Beyond the Dark Portal (1996) - добавка към Warcraft II * Diablo (1996) - екшън-ориентирана ролева игра * StarCraft (1998) - научно-фантастична стратегия в реално време * StarCraft: Brood War (1998) - добавка към StarCraft * Diablo II (2000) - екшън-ориентирана ролева игра * Diablo II: Lord of Destruction (2001) - добавка към Diablo II * Warcraft III: Reign of Chaos (2002) - фентъзи-ориентирана стратегия в реално време * Warcraft III: The Frozen Throne (2003) - добавка към Warcraft III * World of Warcraft (2004) - MMORPG във вселената на Warcraft поредицата * World of Warcraft: The Burning Crusade (2007) - добавка към World of WarCraft Кое освен старкрафт ,уоу и уоркрафт 3 сте играли бе ? Айде сега , вече видяхтя ли че НЕ МОЖЕТЕ да твърди че 100% от игрите им са качествени просто защото не сте ги пробвали ! Та вече никой дан е казва че всичко им е качествено ! За това че са перфектни споменах вече - няма отношение в което да са перфекти ! НА ФОНА НА ДРУГИТЕ СА ЧУДЕСНИ , НО ТОВА НЕ ГИ ПРАВИ ПЕРФЕКТНИ ! Ето го и извода : Не всички игри на близард са качествени и перфектни ! Няма термин като перфектен баланс в игра ! В това надали някой ще спори -баланса може да е добър , но не и перфектен ! Близард не правят игрите за да очароват феневоте си , а за да им смъкнат париците ! (никой не спори) . Щом е така , значи най-важната цел на близард е трупането на пари , т.е. парите са всичко което ги интересува (нека бъдем реалисти) Ето какво се получава : Близард нямат перфектна игра и голяма част от заглавията им са посредствени . Те са фирма интересуваща се само от парите на хората . Нека не идеализираме даден образ , нека да го преоценим преди да се изкажем ! Някой помни ли , примерно ЛОТР (близардската) , или Rock & Roll Racing ? НЕ ! Те са забравени . Някой играе ли ги ? НЕ ! Тоест близард определено не правят вечни игри ! Надали ще се докоснете до тях след още 3-4 годинки , когато станете ма 12 и почнете да заглеждате 11 годишните момиченца , които ви изрязват при всяка дума ! Няма по - правилен начин на мислене от моя , няма по - правилен начин на изказване на проблема , няма по - правилни изводи от направените горе ! Докажете ми , че греша по начин , ралзичен от мълчи бе идиот , близард оунззз . Omg , get a life ! ПП Ако има грешки , то за защото писах коментара в 3:20 сутринта , затва че мълчете !
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 08:57
Jorix написа: да кажеш че КФС не могат да готвят пиле Ми не могат Един път ядох КФС и няма да повторя
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Santa~ClawZ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 09:10
Имам един въпрос,дано някой има отговор.До сега инстансите имаха reset time (влизаш един път и чак след седмица можеш вече),а в WOTLK имат ли такова нещо? п.п на онзи пич дет вика че не сме играли и половината игри на близзард-ми човече нз ти откоя планета (или пък година)идеш,но повечето домашни компютри се появиха у домовете 1997-1998.Та виж колко игри оттам са от тез години и ще си обясниш доста.Не знаех че сме длъжни да играем игри с 256 цвята,за да се наричаме фенове на близзард.А и не знам защо се нервиш на думата "перфектен" толкова много написа толкова много текст само,за да докажеш че игрите им не са перфектни,а много добри.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 09:27
Emanuil написа: Няма по - правилен начин на мислене от моя , няма по - правилен начин на изказване на проблема , няма по - правилни изводи от направените горе ! Докажете ми , че греша по начин , ралзичен от мълчи бе идиот , близард оунззз .
Виж сега, точно това твое мнение кара хората да те мислят за идиот. Ми изказвай се по-умерено, изслушвай другите, недей да бъдеш кон с капаци. Това горе е твое мнение, за други хора игрите на Близ са светило в геймърския свят(аз не съм от тях, но и не съм тръгнал да ги плюя наляво-надясно ), и то защото именно нещата, които описа по-горе им харесват.И да, изиграл съм всички заглавия от Warcraft: Orcs and Humans нататък, с изключение на Justice League Task Force, тъй че по този параграф не можеш ме обори. Пък и ти нямаш ли си друга работа, а ми тръгнал да спори по форуми в 3 през нощта. Досега не си ли разбрал, че това е...безмислено. Едит: А, и да не забравяме запазената марка на Близ - репликите на юнитите като ги цъкаш 5-6 пъти. Култ, култ.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 10:30
Гаспод написа: Jorix написа: да кажеш че КФС не могат да готвят пиле Ми не могат Един път ядох КФС и няма да повторя Е тебе те знаем при теб сичко е наопаки
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 10:31
Emanuil написа: Кое освен старкрафт ,уоу и уоркрафт 3 сте играли бе ? Айде сега , вече видяхтя ли че НЕ МОЖЕТЕ да твърди че 100% от игрите им са качествени просто защото не сте ги пробвали ! Така, искам да ти кажа, че информацията ти е леко грешна. LOTR не е разработена от Blizzard, те просто и правят порт на Amiga. За Rock & Roll Racing, The Death and Return of Superman и Justice League Task Force не мога нищо да кажа, защото не съм ги играл. Само дето всички останали игри от списъка са оставяли добър вкус в устата ми(освен WoW, но тя просто ми идва прекалено бавна). Тоест съм играл 15 от 18 игри и са ми харесали. Та, да те питам, ти играл ли си и половината им игри за да ми кажеш, че правят слаби игри?
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 12:19
Emanuil написа: Някой помни ли , примерно ЛОТР (близардската) , или Rock & Roll Racing ? НЕ ! Те са забравени . Някой играе ли ги ? НЕ ! Тоест близард определено не правят вечни игри !! Добре бе ти тъп ли си къв си кво ми говориш за некви 16 битови 2измерни игри през 2008 година?Естествно че няма да се играят...Ти бате си адски малоумен кво за да признаеш някоя фирма игрите и трябва да се играят по минимум по 15 години ли?Тея дет се играят само 10 не ги признаваш?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 12:42
Каза лапето на 12 с Местоположение: Taina
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 14:17
Max Payne написа: Пък и ти нямаш ли си друга работа, а ми тръгнал да спори по форуми в 3 през нощта. Пък на нас вика "Get a life", нали? Емануиле, викаш да те оборим по някакъв начин, различен от "Мълчи бе, идиот", пък сам викаш на Джорикс "Мълчи, бе лапе"... Ако не мислиш, че си идиот, с чиста съвест бих могъл да те нарека... абе 2D ти го каза, няма смисъл да се повтарям. Emanuil написа: ПС : Аз съм бил много тъп ! Ами браво, добре, че го разбра най-накрая.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 17:31
Какво лошо има в това след дълга и трдуна седмица петък да играеш играеш до късно и по някое време да провериш някъв нещастен форум и да драснеш някой друг ред ? Нима е пропаднало ? Не ! Нима вие правите нещо различно - не ! Нямател ичен живот , не излизате от вкъщи , а на мен ми викате , че съм бил пропаднал защото в 3 съм написал коментар ! Еми можете спокойно да си представите че си ебете майките , само това ще ви е ! А ти , Draksis , педерастче недоклатено , нищо не разбираш ! Написах това иронично (явно си отсъствал от уроците по литература 2ри клас ... а не , забравих ! Ти имаш фалшива диплома за завършено основно ! Казах , че съм тъп защото заради разни такива гийкчета като вас играта ще бъде боклук - ще има 1 милион активни джедая , примерно ! Еми то във вселената на филма няма толкова ! Нито в историята на вселената е имало толкова живи на един път ! Какво , джедайте да са повече от нпс-тата за да може да си давате парите и да сте доволни че сте ги дали за да сте джедай ! Зле сте ! И какво , нима съм тъп ? Не ! Просто докато загреете , вече ще трябва да вдигнете темата от последната страница че да ми се извините ! Айде сега ! Всяко нещо - с мярка !
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 17:48
MMORPG-тата яко съкват.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 17:54
Emanuil написа: Каза лапето на 12 с Местоположение: Taina Как па реши че съм на 12...Верно казваш че нямаме аргументи,а тебе единственията ти аргумент,че близард не струват,е че 16 битовите им игри от преди 15 години били забравени...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 18:04
Emanuil написа: ...явно си отсъствал от уроците по литература 2ри клас... Каза лапето, дето един свестен ред не може да напише... Ако не съм разбрал, че си го написал иронично, то е защото през повечето ти "шедьоври" си кьоря очите да разбера какво точно си искал да кажеш. Ама и ти не можа да разбереш, че съм те цитирал иронично, нали? Жив да си, приятелю, обичам те! Караш ме да се смея.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 19:45
Бе я млъкнете всичките.
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 20:05
The Lord of the Rings (1990) - Ролева игра * The Lost Vikings (1992) - платформена игра * Rock & Roll Racing (1993) - състезателна игра * Blackthorne (1994) - фентъзи-ориентирана аркадна игра * The Death and Return of Superman (1994) - платформена игра * Justice League Task Force (1995) - биткаджийска игра * The Lost Vikings II (1995) - платформена игра
Абе дете ти играл ли си тези игри за да ми кажеш дали не се хитове?Особено The Lost Vikings и Blackthorne бяха абсолютни хитове на времето.
___________________________________ it's never easy....
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 20:23
lost vikings съм се сцепвал на нея там с онея 3мата дет ги сменяш
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|