Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Razvali mi se PC-to.. HELP
Публикувано на: 19 Дек 2008 22:05

:IMNOOB: Znachi momcheta znam che raqzbirate ot kompove ta iskam da vi zapitam imate li ideq kvo mu e na moq. Problema e v tova che go vkluchvam i sled okolo 5 minuti se restartira.Seld tova na purvia cheren ekran s dannite za moshnosta i t.n. zapocgva postoqnno da se restartira pres 3 sekundi. Dali e nqkakuv virus ili prosto harda mi e sdal bagaja,dano nqkoi mi dade nqkva ideq predi da sum go zanesul v servis i tam da mi raskataqt familiqta kato vidat che nishto ne vdqvam. :) Blagdarq predvaritelno i dano nqkoi mi kaje kva e havata.Help magiosnici :) :rockon:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Razvali mi se PC-to.. HELP
Публикувано на: 19 Дек 2008 22:07

climo написа:
Help magiosnici

:lol:
Пиши на КИРИЛИЦА!
Проблема може да е от слабо захранване.
Я кажи всички параметри на РС-то си?

Профил

Публикувано на: 19 Дек 2008 22:17

Parametrite sa mi znachi : 1.4Ghz (nqkuv athlon..) 512 sd ram,32mb video,40gb hard (mislq che pishe maxtor) Tova e druje. :notfair:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Дек 2008 22:18

climo написа:
Parametrite sa mi znachi : 1.4Ghz (nqkuv athlon..) 512 sd ram,32mb video,40gb hard (mislq che pishe maxtor) Tova e druje. :notfair:

А захранването?И дънната платка? :roll:

Профил

Публикувано на: 19 Дек 2008 22:26

Na zahranvaneto pishe " Dandy ",kato vida kuv e voltaja shte napisha a za dunnata platka kvo imash predvid... stara e choveche... :) Kato proverq shte napisha ,samo mi kaji za platkata kvo da gledam.. mnogo skonfuzeno stana :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Дек 2008 22:30

climo написа:
Na zahranvaneto pishe " Dendy "

:shock:

На дънната платка ми кажи например колко кондензатора FF19-ки има,както и на колко градуса северна ширина е заключена шината на напречния мост! :wink:
Най-добре си изтегли програмата ЕVEREST и виж там(има я в Маймунда!) :wink:
А и колко вата е захранването? :roll:

Профил

Публикувано на: 19 Дек 2008 22:35

Za tia kondezatori shte pogledna ,no za shinata spored men trq nqkakuv kurs pri tebe da mina za da q namerq.Utre shte napisha za voltaja i tea kondezatori f-16 che sq sum v edin priatel .dano kakto se bazikash da zemesh i da mi diagnosticirash problema,samo ne mi vadi dr hause na snimka :) :shock: :cry:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Дек 2008 22:36

Какви градуси, какви шини бе, момче... осъзнай се.... :RTFingM:

Пич, почисти пц-то, ако не стане - на сервиз... Минало му е времето на тва пц - купи си нещо ново за 500 лв ще е 3 пъти по-бързо, 20 пъти повече място ще има и ще се кефиш 10 пъти повече...

Ако има нещо здраво го продай и готово... Тва, ако не стане с чистене и в сервиза ти кажат, че нема да го бъде...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com