Автор |
Съобщение |
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 17 Дек 2008 20:29
Да ама поне си имам собствен вкус а несъм офца кат вас
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 17 Дек 2008 20:31
iddqd написа: Да ама поне си имам собствен вкус... Казало кучето и си облизало задника...
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 17 Дек 2008 20:43
iddqd написа: Да ама поне си имам собствен вкус а несъм офца кат вас Хахахаха.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 17 Дек 2008 20:54
По добре куче отколкото офца
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 17 Дек 2008 20:57
По-добре овца отколкото куче
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 17 Дек 2008 21:23
По добре идяд, отколкото всичко, сигурно му е доста комфортно да е зверски тъп.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 17 Дек 2008 21:34
Мерси че сподели личния си опит
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 17 Дек 2008 21:35
iddqd написа: Мерси че сподели личния си опит Мерси, че подкрепи твърдението ми.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 17 Дек 2008 22:55
Тоя спор и за монитора са Епик
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 17 Дек 2008 23:20
А Алминатора вика, че не са останали пичове тука....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 17 Дек 2008 23:44
А бе игрите на близард за мен имат единствено и само сантиментална стойност ! Да , старкрафта може да е излязлап реди 10 години , НО сравнена с новите игри не е кой знае какво ! Историята ... толкова ми харесваше едно време , чел съм си из нета , преигравал съм играта , купувал съм си книгите ... а е толкова посредствена и глупава ... зле поднесена ... тъпи кът сцени ... трудна кампания(нож с двео стриета - от една страна предизвикателство , а от друга - бавна за минаване ) Оценена по сегашните критерии , sc би получила оценка за геймплей 7 и за озвучение 3 . Това си е истината ... (за графика не говоря ) Геймплея и озвучението са неподвластни на времето , а ето че саунтрака на старкрафта е леко глупавичък , героите са ми някак безлични , незапомнящи се ... Уоркрафта е същото ! Превъртал съм я много пъти , кампанията е лесна , има приятни схватки , галеща окото графика , прекрасно озвучение , добър геймплей , историята е лека , понекога и интригуваща , но банална ... Нека не си кривим душата ! Да бъдем реалисти ! А и филмчетата от кампанията на старкрафт 2 бяха много глупави и наивни ! Това си е истината ! Обичам старкрафт , разцъквам чат-пат , уважавам си я , но това е всичко .. Уоркрафт цъкам по - често , и нея харесвам и искам да убивам като някой й нарече графиката детска ! ВоВ пък е глупава ! Цялото това циклене , гриндене , глупаво пвп ... Това си е ! Глупаво пвп (за скучното гриндене и инстанциите никой не спори че доскучават) Просто пвп-то е изцяло кой ще скача повече , ще тича повече и ..нищо повече ! Красиви месности , но много малки ! НЕка не си кривим душата , света на играта не е невиждано голям ! Понякога интересна история на куестовете ,но нищо повече ! ПВЕ-то е зациклящо и еднообразно . Нерви като някой 70ти дойде и те утрепе и почне да те кампи , после сикнес , иде ти да риташ ... тази игра не те разтоварва , а те натоварва ! Губи ти времето ! След 5 години кое ще е по - важно за теб - дали си взел меча на азерот (примерно) или дали си оправил Иванка ( примерно) ! Целта на играта е само да печели пари ! Това е създал близард през последните години , това е обощението за игрите им ! Всички факти ги доказах , ако някой не се съгласи бихх могъл с чиста съвест да го нарека идиот ! Това е ...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 09:55
Emanuil написа: А бе игрите на близард за мен имат единствено и само сантиментална стойност ! Да , старкрафта може да е излязлап реди 10 години , НО сравнена с новите игри не е кой знае какво ! Историята ... толкова ми харесваше едно време , чел съм си из нета , преигравал съм играта , купувал съм си книгите ... а е толкова посредствена и глупава ... зле поднесена ... тъпи кът сцени ... трудна кампания(нож с двео стриета - от една страна предизвикателство , а от друга - бавна за минаване ) Оценена по сегашните критерии , sc би получила оценка за геймплей 7 и за озвучение 3 . Това си е истината ... (за графика не говоря ) Геймплея и озвучението са неподвластни на времето , а ето че саунтрака на старкрафта е леко глупавичък , героите са ми някак безлични , незапомнящи се ...
Да бе да! Точно историята на Старкрафта заслужава Оскар мен ако питаш. Напротив в другите стратегии които съм играл историята е некадърно поднесена и геройте не са запомнящи се. Джим Рейнър, Сара Керигън, Тасадар и Феникс и другите, макар и да са само една единица на картата имат свой характер и идентичност. Сега за книгите не мога да кажа, че са върха. Въртят се все около един исторически момент от мисиите и можеха да са много по-добре. И като стана дума самата кампания е точно такава каквато трябва да бъде. Перфектният баланс характерен за Близард.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 12:55
Пък и какво за историята на WC3? "Стига с това хора вс орки, време е за нещо ново" са си рекли пичовете, и са го изпълнили. Пък и Илидан винаги ще го помня с "Evil draws close" или пък "Vengeance is mine" вместо с "You are not prepared!!!1!!". И последната мисия на TFT не е от най-лесните, мен ако питаш. Hrmph.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 13:04
да бе ебаси новото ониа добрия става ъндед както кериган става зерг пък ъндед = зерг ебаси новото иееее супер ново
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 14:36
Всъщност, точно пък приликите със СК най-много ми харесаха. ПС Оф, намерих на кого да се обяснявам.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 17:38
Cu Sith написа: Ми за какво ми говориш? Като гледам май е за tech tree, което е напълно различно от skill tree. Я ми обясни КАК ТОЧНО се различава едно Tech Tree от едно Skill Tree Може и с картинки Докато не успееш да докажеш съществена разлика или пък да обясниш новаторството в това да вкараш едно такова дърво в играта си и да му смениш името просто говориш глупости А след това можем и да си поговорим за D&D, S.P.E.C.I.A.L и т.н. където от време оно си е имало скилове, перкове, трейтове, спелове, умения и пр. и да уточним какво му е гениалното на това да вземеш тези неща и да ги подредиш във формата на дърво Cu Sith написа: За AоЕ и Heroes наистина не знам какво правят тук. Смисъл Age е три години след Warcraft 2, А последния път когато видях да се пишат скриптове в map editor-а на Heroes те бяха за доста прости неща. Не елементарни, но все пак прости. А помня, че веднъж играх FPS правен на warcraft 3 map editor. Всички които изброих съдържат поне едно от нещата които бяха посочени като измислени от Близард И са съдържали тези неща преди Близард да ги въведат в игрите си
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
MALIGOS
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 18:27
Не мисля че темата е за сравнение на War и Star крафтовете !Та браво на близард най накрая (Империята отвръща на удара) мен лично ми писна от скапаните бъгави сървари е утре получавам трите игри(от Оzone! )
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 18:29
И да не съм чул лоша дума за Heroes 3.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 18:44
Хахаха и тука ли псувате идяд и се чудите как човек може да е толкова тъп. Клоуна на форума. Иначе какво за Heroes 3??? И аз да не съм чул лоша дума ей. Най-великата игра и то даже не е на Blizzard. Иначе по темата ... Не играя WOW. Все ми е тая дали ще ги затворят или не. И без това пиратските сървъри са пълна помия и нямат нищо общо с оригиналния.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 18 Дек 2008 19:45
Барайте са,аз съм играл в Близард ( имам и свидетели ) и мога да ви кажа че ми беше яко тъпо сравнено с WoWScape(който между другото не затвориха).
WoWScape ftw,близард да се барат.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|