Въпрос относно сериала "Изгубени"
Re: Въпрос относно сериала "Изгубени"
Ебаси, третият сезон на Герои свърши...
Искам още!!! ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
И какво - спасиха ли света/Америка отново? 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Що да е свършил? Не свърши ли само 3-ти том? Няма ли да продължи след празниците с 4-ти том?
Не че ми пука, шоуто се изроди след средата на 1-в сезон и одавно го гледам по инерция...само Сайлър кефи - "Някой иска ли торта?".
Не че ми пука, шоуто се изроди след средата на 1-в сезон и одавно го гледам по инерция...само Сайлър кефи - "Някой иска ли торта?".
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
Е да де и аз това казах, че трети сезон свърши. Не ми се чака докато излезе четвърти.AlShu написа:Що да е свършил? Не свърши ли само 3-ти том? Няма ли да продължи след празниците с 4-ти том?
LOVE & PEACE!!!
AlShu e прав свърши само трети том, а трети сезон е сбор от трети и чтвърти том, сериала продължава чак на 02.02.2009 http://www.heroestheseries.com/heroes-e ... -season-3/ (избрали са дата) и дотогава няма герои МАМ*А МУ !!!2D' написа:Е да де и аз това казах, че трети сезон свърши. Не ми се чака докато излезе четвърти.AlShu написа:Що да е свършил? Не свърши ли само 3-ти том? Няма ли да продължи след празниците с 4-ти том?
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
02.02.2009 Тогава ми е изпита по информатика, което доказа теорията ми че Уили е Педераст, а сега тази дата е още по-съдбоносна. 
LOVE & PEACE!!!
Prison Break е истината
Направо откачам на тоз сериал...
Фен сам и на Герои... изчаках да се насаберат серии, и вече сам го почнал 3тия сезон
А отностно Изгубени - нямам търпение да идва края на януари
Фен сам и на Герои... изчаках да се насаберат серии, и вече сам го почнал 3тия сезон
А отностно Изгубени - нямам търпение да идва края на януари
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Prison break ми стана доста досаден с развитието на 4-тия сезон. Личи си че вече нямат свежи сюжетни линии и всичко е адски предвидимо.
Terminator Sarah Coner Chronicles беше доста интересен, но в последните серии се забелязва някакъв небивъл застой и няма никакви изгледи за развитие, така може да си има и 1000 серии... но с такъв ритъм този сериал е ебаси боклука.
А някой знае ли какво стана със Supernatural? От месец вече няма нова серия. Тъкмо се завърза сезона...
Terminator Sarah Coner Chronicles беше доста интересен, но в последните серии се забелязва някакъв небивъл застой и няма никакви изгледи за развитие, така може да си има и 1000 серии... но с такъв ритъм този сериал е ебаси боклука.
А някой знае ли какво стана със Supernatural? От месец вече няма нова серия. Тъкмо се завърза сезона...