Бтв, сега забелязах, че поста на Дади не ми разтяга страницата, щото монитора ми е достатъчно голям.
--
Господи натъпкан съм!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
И АЗThe Chameleon написа: Господи натъпкан съм!
А СЕГА РАЗТЯГА ЛИ ТИ ГОООООООООООООООООООООООООThe Chameleon написа:
Бтв, сега забелязах, че поста на Дади не ми разтяга страницата, щото монитора ми е достатъчно голям.![]()
Не?Дади написа:А СЕГА РАЗТЯГА ЛИ ТИ ГОThe Chameleon написа:
Бтв, сега забелязах, че поста на Дади не ми разтяга страницата, щото монитора ми е достатъчно голям.![]()
?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
http://www.yugiohtheabridgedseries.com/The Chameleon написа:Т'ва не съм го гледал откакто му изпозатриха епизодите в ютуб.. >>
Omega-x написа:хамелеона да го духа.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Shiiiiit.Морт написа:Dumped ):
|
|
|