Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 01:01
The Chameleon написа: Бтв, дидо ме бие, само щото ми лагва. Иначе бих го къртил както винаги. ^^` But of course
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 01:04
Sweeney Todd написа: The Chameleon написа: Бтв, дидо ме бие, само щото ми лагва. Иначе бих го къртил както винаги. ^^` But of course Ем, сам ше видиш, като си сменя нета и нема лаг.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 01:16
Заповядай! А грипа се контрира веднага чрез пуш
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 01:58
Sweeney Todd написа: Заповядай! А грипа се контрира веднага чрез пуш Е добро утро.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 02:07
The Chameleon написа: Sweeney Todd написа: Заповядай! А грипа се контрира веднага чрез пуш Е добро утро. Аз го казах във връзка с по-горните постове
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 02:08
Дае, ама дали ше имаш форс за пуш, или дали нема ти лагне...
|
|
|
|
|
Nazix
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 05 Дек 2008 18:12
искам и аз ама не разбирам мн от хамачи са го свалих някой може ли да ми каже какво да правя плс
___________________________________ Жена ми http://komap.net.ru/media/images/Bloodrayne%202.jpg
Favorite game:)
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 06 Дек 2008 01:59
Nazix написа: искам и аз ама не разбирам мн от хамачи са го свалих някой може ли да ми каже какво да правя плс Еми инсталираш я, правиш си акаунт и влизаш в мрежа elusivezloben и парола elusivezloben. Програмата е адски елементарна, ще я схванеш веднага И дай скайп, че да те аднем в общата стая
|
|
|
|
|
Nazix
|
|
|
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 07 Дек 2008 17:04
Aбе хора сори че до са неможех да играя, но имах проблеми с компютъра. Ама възникна един проблем в хамачито кат се опитам се кънектна ми дава че стаята била пълна
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 07 Дек 2008 17:46
Тоя който е направил стаята трябва да й погледне настройките Иначе, аре довечера да врътнем няколко игри
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 07 Дек 2008 20:40
Може да махнем някой, който не играе. Примерно elusive (който май е Oblivion от форума) каза, че имал проблеми с инсталацията и не му се занимавало вече, тъй че ако е съгласен да го махаме.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 10 Дек 2008 00:13
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 14 Дек 2008 03:52
Какво става сега? Има ли нова хамачи стая? И къде се изгубихте из скайпа?! Да не ви умря мерака, аз съм в разгара си. Аре утре(днес) меле.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 14 Дек 2008 09:28
Има нова хамачи стая да, защото старата се напълни докрай. Обаче незнайно защо като влязох в нея, излязох от старата Както и да е, новата стая е forumovo с парола forumovo. Иначе на мен изобщо не ми е умрял мерака особено след като научих някои комбота и станах значително по-добър със сабята ( ) и изтеглих новата карта, която е доста добра. Освен това искам да бия приятеля на Обливиън, щото е някъв мега добър Проблема е, че нямам никакво време заради т'ва учене. Не е лесно да си 12. клас. Днеска обаче ще се опитам да намеря малко време, че и на мен много ми се играе
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 14 Дек 2008 10:28
Само да питам вие чисто ли играете, т.е. само с играта + 1.01 пач или имате и ония Multiplayer pack-a?
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 14 Дек 2008 11:15
Само с пач.
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 14 Дек 2008 13:39
Der Meister написа: Има нова хамачи стая да, защото старата се напълни докрай. Обаче незнайно защо като влязох в нея, излязох от старата Както и да е, новата стая е forumovo с парола forumovo. Иначе на мен изобщо не ми е умрял мерака особено след като научих някои комбота и станах значително по-добър със сабята ( ) и изтеглих новата карта, която е доста добра. Освен това искам да бия приятеля на Обливиън, щото е някъв мега добър Проблема е, че нямам никакво време заради т'ва учене. Не е лесно да си 12. клас. Днеска обаче ще се опитам да намеря малко време, че и на мен много ми се играе Хаха,смях,кво го прехвалваш толкова уе,мега добър бил,човека чисто и просто доста е играл,мога да ти кажа,че маса от фраговете си ги прави като по много тъп начин-с бутане в дупката,дуел истински с него рядко може да има,а и ти се струва добър щото играете само с мечове,пуснете оръжия и ще видиш на какво го правя!!!
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 14 Дек 2008 14:04
Е с оръжия не знам дали е добър, щото просто не сме играли с него с оръжия, но иначе няма значение как прави фрагове. Дали с бутане в дупки, дали с дуели важното е кой бие. Все пак и да бутнеш някой в дупка не е лесна работа. Аз почти никога не успявам и ако се опитам да бутна някой почти винаги аз съм падналия
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|